Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (194)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

pai chiar asa cum a zis vivela: e gradinita de stat! pai daca la scoala i se scoala invatatoarei ca nu se "descurca" cu ele, ti le face pachet acasa? ca doar invatamantul e obligatoriu. nu stiu ce sa zic, astept sa vad cum a fost azi. tzin pumnii sa se se rezolve situatia!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

azi n-am chef de munca, mi-e somn, as mai bea o cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

La mine e a doua zi cand nu fac nimic. Sunt astia plecati si nu muncesc, uite asa de-a naibii.

Faci tu cafeaua sau eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

nu va zgarciti, faceti mai multa cafea .

am dat peste un site cu www.basme-romanesti.ro/" target="_blank">basme romanesti, mi s-a luat de mychey mouse si de tom si jerry ca de mere acre.
(cica povesti fara violenta, dar tocmai am deschis la punguta cu 2 bani unde isi batea mosul cocosul ).

si daca n-aveti ce face, am mai pus niste poze cu d mic, mi-e asa de drag de-mi vine sa-l mananc .

_

Mami de D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)

Mergi la inceput

fata zii drept , ca ai fotoshopat ochii astia http://picasaweb.google.com/107825656241916623264/3#5517417302867798946

cat e de frumusel........sa-l mananci nu alta

Mergi la inceput

vad ca Tandarica are spectacol in vikend in Moghiorosh. cred ca ma duc cu andrei, sa-l socializez ca pana acu nu l-am dus inca la teatru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mychy, ma flatezi, habar n-am sa fotoshopez, i-am dat doar luminzitate pozei cu picasa, ca era intunecata.

_

Mami de D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela,cum ai facut sa pui asa ochi la copii? Sunt fantastici .
Georgi, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit de Mihnea, mai bine ca nu am fost pe faza si am ajuns sa citesc si ca merge spre bine, ca tare cu grija as fi stat.
Madalina si Kariris, imi pare rau de probleme .

Odata cu inceperea gradinitei vad ca s-a animat si forumul, abia am reusit sa ajung la zi. De Saby si gradinita n-am multe de spus pentru ca as lua pasaje intregi din ce a scris Claucia si as transcrie. Nu este copil unic, dar a stat permanent cu noi pana acum, eu nu am fost despartita de ea mai mult de o jumatate de ora decat cand am nascut, si atunci a stat cu sotul. Cu toate ca eram pregatita sa o iau acasa, nu a plans niciodata si a mancat tot, ii place mult, se duce razand si ma intampina razand, ne povesteste ce au facut in ziua respectiva. O iau la pranz, dar mai mereu stau sa consolez alti copii care plang dupa parinti, si ea le spune ca vor veni sa-i ia. Azi dimineata urla o fetita de mama focului si Saby imi zicea ca nici Lary nu urla asa, iar mamei fetitei i-a zis "parca e bebe" si a zbughit-o la joaca. A dat un tur si s-a intors spre usa sa-mi faca "pa" si am plecat. Ieri era o fetita din grupa de aproape 5 ani care urla ingrozitor si nu se putea linisti cu nimic. Per ansamblu am auzit mai multe urlete ieri si azi decat in prima zi.
Ce ma enerveaza la gradinita, desi este cotata foarte bine:
1 - in vara erau inscrisi 34 copii in grupa mica, acum sunt 41, o singura educatoare se ocupa de toti.
2 - nu au activitati, se plafoneaza copilul rau de tot, sper sa inceapa optionalele in curand. Educatoarea zice ca maxim 10 minute se pot concentra copiii la o activitate, apoi isi pierd interesul. A mea nu e asa, intre 30 si 60 minute ar fi super.
Ce imi place:
1 - curatenia
2 - mancarea .

Va pup, va citesc cand apuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vivelaaaa aoleu ce ochi au baietii tai, vad ca si asta micu' promite. Ia zi cine are ochii asa, sotul nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Vivela chiar ca-ti vine sa-l papi pe Damian cat e de frumushel.
Mi se pare mie sau seamana cu tine chiar mai mult decat David?
Ce simpatic e David cu "ce prostie".
Si Soph are cuvinte sau expresii care-i plac si le foloseste pana ne face capul mare, in ultima vreme a fost "that's why".

Luna si eu i-am aratat la Soph cum sa se catare pt ca normal a fost de mica tentata si acum imi prinde tare bine cand mergem la locul de joaca. Pot sa stau un pic mai relaxata langa aia mica stiind ca Soph se descurca (stau s-o pazesc sa nu cada).
Asta mica ma termina, o imita pe sora-sa, vrea sa se urce peste tot, e foc de iute, e imprudenta....
De mancat mananca doar singura de la un anisor, nici lapte din beaker nu mai vrea, ma pune sa-i iau capacul sa bea ca din cana (deocamdata negociem si-l deschid doar cand ii ramane de 2 degete).

Michy si eu am nevoie de o cafa.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput