Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (194)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

dana, nastere usoara si bebe sanatos. abia astept sa aud primele impresii......
...si stafeta i-o predai lui Fianna.
oaana, mi-a trecut, multumesc de intrebare. homeopatul se numeste GRAPHITES(CH 200 am luat eu). se iau cate apx 7-8 boabe de doua ori pe zi in ziua 14 si 15 parca. la mine a facut minuni in cazul sindromului. chiar nu-mi dau seama cand se apropie ziua. ce ma chinuie acu e CM in sine. am inceput sa beau ceai de cretishoara sa vad poate se mai linisteste.
xerxe, cum te simti??????????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

haide, Dana,
sa veniti repede-repede acasa sanatosi, voiosi si papaciosi .

lasa, ca stafeta o preia fianna, mai este si xerxe (sper)...deci nu-ti fa tu probleme de genul asta , ca nu ramanem noi fara gravidute aici.

eu am racit, nu stiu cum am facut, dar am reusit. ma doare gatul, stranut si am muci , ieri si alaltaieri parca ma calcase trenul, ma durea capatzana si aveam o stare de sfarseala ca imi venea sa ma pun in pat si sa nu ma mai ridic de acolo. acum parca e ceva mai binisor.
si nu mi-e de mine, cat de copii. spre fericirea mea momentana, ei par ok inca, sper sa nu le dau nimic.

mychy, dar ce-ai patit cu cm-ul ala? ia baga tu o doza-doua de pulsatilla sa te mai dregi oleaca pt data viitoare . (30ch, luate ca celelalte).

Carla, vreau si eu dvd-urle cu MM.
(vad ca au inceput sa le dea din nou dimineata pe disneychannel, de la 7,30, apoi e cu Manny iscusitul, parca mai tarziu si cu micile genii...eu acum vanez niste Symfollies, dar n-am gasit nicaieri. ceva idei?).

_

Mami de D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)

Mergi la inceput

vivela, bogdaproste sa-ti traiasca famelia. ma duc sa-mi cumpar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Am facut tratamentul CU Duphaston si astept sa vad ce se intampla.
Dr. a zis ca daca pana joi nu vine menstruatia (nu a venit inca) merg la cabinet si facem ecografie.
Nu mai incerc cu alte teste, de sange sau de urina. Astept cumincioara sa vad ce sa intampla pana joi.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
dana,nastere usoara si bb sanatos!!
azi merg cu fii-miu la control si poate ne da unda verde pentru gradinita.
vio,am primit pm-ul..saru'mana,o sa ma uit dupa fetisoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Dana, nastere usoara si refacere imediata!
Stafeta o predai lui Paticut si Fiannei.
Karli, trimit pm cu nr telefon, o sa ajung la Ikea saptamana asta, stiu ca va place pe acolo.
Oaana, Sabinei i-a placut mult la gradinita in cele 4 zile cand a fost, nu a plans, a mancat tot si a invatat o poezioara. De vineri a inceput febra mare, azi e plina de muci si tuseste, o mai tin acasa pana se drege.
Vivela, iti dau dvd-urile cu placere. Noi suntem virusati toti, nu e o simpla raceala, e ceva care ne-a doborat total.

Mergi la inceput

carla, sanatate! nasol cu raceala asta, stiu ca si eu am tras-o rau de tot cu andrei. si acum dupa o saptamana a ramas cu o tuse sporadica. am impresia ca i se mai scurg mucozitati in gat, se ineaca si tuseste. ma gandeam sa -l duc totusi la dr sa-l asculte un pic la plamani. i-am tot dat sirop de patlagina. eu am inceput sa iau echinaceea si ii dau si lui andrei sirop de la TIS. farmacista mi-a sugerat sa-i dau si echinaceea cashete, dizolv continutul intr-o lingurita si-i dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna dimineata!
Dana, nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!
Si noi suntem foarte bolnave toate trei. Am luat si eu de la ele. Vorba Carlei, e treaba serioasa, nu o simpla raceala. Ma doare gatul de mor, capul la fel... ma simt exact cum a descris Viela.. off, cred ca misuna ceva de suntem asa multi bolnavi cu aceleasi simptome.
Noi am inceput sa facem aerosoli, am trecut pe antibiotic, tooate trei si parca incepe sa mearga spre bine in sensul ca incep sa se elibereze caile respiratorii. Azi dimineata i-am dat lui Iris zeama de ridiche neagra cu miere (am pus-o de aseara) si a avut un efect foarte bun. Ce ambroxol, ce sinupret? ridiche neagra cu miere si efectul mucolitic e spectaculos.

Oana astept sa ma suni. Fetele sunt inscrise la program lung dar eu le luam dupa masa de pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

OK Carla, ne vedem asa atunci, ca si eu aveam in plan o IKEA dar nu stiu cand exact, asa ca voi merge cand mergeti si voi si ne intalnim acolo.. astept PM, am vazut ca tu nu-l mai ai activat sau nu l-ai avut niciodata nu stiu... :) oricum, sa-mi spui ce sa-ti dau la schimb... 3 blankuri de DVD HP sunt ok? merci mult! abia astept sa le vada Adeluta pe toate...

noi suntem in acelasi stadiu ca saptamana trecuta, adica poate mai rau pentru ca in loc sa planga "bebelusul" de data asta doar la gradi , a plans si acasa si asta pentru ca tati a dus-o de dimineata, eu ramanand acasa; deci a tras un bocet la usa pe holul de pe etaj de ne-au auzit toti vecinii cum mergem noi la gradinita la 7.30.... si inca o data la gradi cand din nou i-a adus aminte lui tati ca sa vina mami "iepede iepede"... tati mai "insensibil" a schimbat-o rapid, a pupat-o si a lasat-o pe un scaunel printre alti miorlaitori... of, ca nu se mai termina cu plansul asta!

ce e nou si bun se pare ca cesuletul primit aseara de la o matusica, cesulet pe care nici nu voia sa-l vada, l-a cerut de dimineata sa si-l puna la mana... si bineinteles i-am aratat unde trebuie sa fie acul cand vine mami; iar pe 4 il recunoaste de mult, asa ca astept sa vad ce efect a avut ceasul pe parcursul zilei de azi, poate ma impusca educatoarea ca i-am dat ceas si o fi stresand-o pe ea de-acum sa-i spuna mereu ce si cum... vedem...

Xerxe bafta! si nu dezarma indiferent de rezultat!

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Dap, se pare ca s-a deschis robinetul cu virusi.
Eu le-am dat oscillo la 6 ore, aconitum, antimonium tartaricum, ferum phosphoricum si homeogene, panadol si nurofen la peste 38.5, de 2 zile le dau imunorezistan. Vad ca varful bolii e in zile diferite la fete si la mine la fel, plus ca de aseara l-a apucat si pe sot care se dadea mare ca a scapat. Noi, adultii, am mai bagat si paracetamol si vit. C si echinacea capsule si ginseng ca sa ne tinem pe picioare la nevoie, daca nu aveam copii eram lipiti de pat cateva zile.
Kariris, sanatate multa si voua, uitasem de ridiche, multumesc pentru idee .
Georgi, bafta la "unda verde".

Mergi la inceput