Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (194)
Raspunsuri - Pagina 20
musso17 spune:
anca,te pup..sper sa va faceti bine rapid,si finii mai au fost afectati de virusul asta,bb-lina a facut 39 cu 2 intr-o seara..si are doar 2 luni.imi scrii si mie aici sau pe mes pentru ce sunt homeopatele scrise de tine?saru'mana
karli,multa putere,sper sa se acomodeze adeluta..sa ne vedem pe noi..uff
kariris,sanatate multa,intr'adevar ridichea neagra e buna.
Kariris spune:
carla, o scobesti destul de adanc seara si pui in ea o lingurita de miere, o pui sa stea intr-o cana ca sa nu cada si dimineata ii dai sucul pe stomacul gol. Poti repeta figura de 2-3 ori cu aceeasi ridiche pana se deshidrateaza. Sa nu-i deai seara ca va tusi peste noapte. Pup.
sunflower1979 spune:
neata!
ce emotii m-au apucat pentru nastrea Danei! Doamne-ajuta! abia astept sa aflu vesti.
ce nasol e cu racelile astea si toti virusii culesi in primul an de colectivitate! imi amintesc perfect cum a fost si la noi si cel mai greu e pentru parintii care lucreaza si nu pot lipsi de la servici. cum sa tii copilul acasa? hai, ca daca ar fi o data, ar mai fi cum ar mai fi, dar nu se opreste la o data....
.
la noi deocamdata e bine, saptamana a trecut cu bine. in week-end m-am cam necajit ca am mers sambata la tara la o pomenire si denis s-a cam zbantuit pe afara cu gura deschisa si duminica dimineta tusea lui restanta se intetise. plus ca a mancat niste coliva care apoi am descoperit ca era acra si s-a stricat la burta. a facut sambata 5 scaune moi. i-am dat un smecta, biotics si ceai de menta si duminica a facut doar de 2 ori iar azi de dimieata ceva mai legat.
pentru tuse i-am facut ieri de 3 ori aerosoli cu ser fiziologic simplu si azi dimineata (ca dimineata e problema mai mare) nu-mi venea sa cred cat e de ok...nici o tuse, nimic.
de sambata am inceput si eu sa-i dau Imunogrip junior - multumesc karli ca ne mai impartasesti din invataturile anyei!
Luna, te citesc pe la diverse subiecte si asa te "individiez". imi dau seama ca nu-s toate lapte si miere nici in Anglia, dar tare multe-s bune acolo! felicitari pentru ziua speciala pe care ati petrecut-o!
Cristina mami de Ingridutza, n-am inteles eu prea bine sau ai inscris-o pe fata la gradinita in tara? adica ramaneti in tara? cred ca ceva imi scapa. va pup, frumoaselor!
daca m-as apuca, as avea sa scriu cate o vorba la fiecare, dar chiar nu am timp, sigur mai uit pe cineva, asa ca va urez la comun sanatate, adaptare cat mai usoara la gradinita, felicitari pt realizari/painici, pentru copiii minunati si unici pe care ii avem/aveti, pentru rabdarea cu care le facti fata in situatii dureroase ( Timi), crize, mofturele etc.
va pup si incerc sa mai scriu cand mai am timp.
ah, si sa nu uit... de la fiecare dintre voi invat cate ceva, nu stiu ce m-as face fara voi!
Cristina, cea mai mandra mama de
Denisuc (30.07.2007)
karligutza spune:
Musso bafta si voua!
Kariris am notat si eu "reteta"... in caz de nevoie... chiar voiam sa te intreb cum se face/cum se da... dar deja am citit raspunsul; mai ramane intrebarea, tot sucul/zeama de ridiche care se 'secreta' in lingurita aceea de miere? nu e mult pt.o repriza de baut... e baubila chestia? sau se stramba rau copiii?
Cristina esti foarte draguta ca de obicei; pupici lui Denis, bine ca i-a trecut ce-a avut sambata, iar cu racelutele sper sa le treceti mai usor anul asta, deja aveti experienta si imunitate... iar de mami de Ingrid eu cred ca nu se muta de tot in RO, ci doar pentru ca sta mai multisor (cca.2 luni?) vrea sa o dea pe Ingrid la gradi si aici ca sa mai prinda si ceva romaneste...? am inteles corect? pupici la amandoua Cristinele! 
?
schimb si capitolul acum... sa pun titlu de sarbatoare, da? cum a sugerat LUNA?
karligutza
sunt mamica Adelutei 
are mama o fetita... are si un blog! 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
Kariris spune:
karli, e buna la gust si o beau cu placere. Insa eu am scobit-o destul de adanc si de la acea lingurita de miere era aproape plina de suc. Nu i-am dat decat vreo doua linguri mari. M-am gandit si eu ca e mult. Eu ca adult, o beam pe toata. 
karligutza spune:
Capitol nou aici
karligutza
sunt mamica Adelutei 
are mama o fetita... are si un blog! 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_