Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (194)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna, chiar zilele trecute am citit ca e gravida penelope...chiar ma gandeam ca s-au pus starurile pe facut copii. ma bucur ca ati petrecut frumos si -mi pare rau de timiditatea sotului..ramanea si el cu un autograf, daca tot e fan
stefania, deci mai bagam un membru in grupuil de IT-isti!ce de copiii face lumea acolo. si in bruxeles am vazut ca majoritatea sunt cu 2-3.....

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna seara.
Mihaela,te simti mai bine?eu am avut un SPM groaznic.Am plans o ora intr-o seara inainte de CM si nici eu nu stiu de ce.O sa te rog sa-mi trimiti si mie pe mail homeopatele pe care le-ai luat tu,ca mi-e rusine sa le mai cer pe forum,stiu ca s-a scris de multe ori despre ele,dar n-am catadicsit sa le scriu.

Luna a-ti avut intr-adevar o zi deosebita.

Carla,poate ca mi-a scapat mie,cum e Sabi la gradi,plange?

Kariris,te sun maine,nu vreau sa te deranjez duminica seara.Voiam sa te intreb daca fetele sunt la program scurt s-au lung?

Violeta,ti-am trimis Pm.

Despre stricat/demontat,ce sa spun?Iosua nu a stricat nimic,am toate jucariile de cand era el mic,Aaron in schimb este mai curios in privinta jucariilor,ma roaga sa-i desfac eu cand nu poate.A plans o multime,cand nu am putut sa-i desfac o cutiuta etansa in care erau bilute.Este foarte curios,a rupt in doua piese de puzzle,si eu nu cred ca e obraznicie,ci curiozitate...mai curand mi se parea ca este incantat de faptul ca a reusit sa o indoaie.Face multe lucruri cand nu-l vad eu,am gasit patul scris cu pixul(nu s-a mai sters,trebuie reconditionat)a batut cu ciocanul de batut carne spatarul unui scaun,si are acum model,nu imi aduc aminte cate pozne a facut,insa asa este el mai nazdravan si nu il compar deloc cu Iosua,care este linistit incat nici nu stii ca este in casa,cand nu este Aaron in preajma.Mai nou Aaron baga degetele in gura si toate jucariile mici,astazi statea cu niste magneti in gura

Rodica,ai spus tu bine ca ei pot fi smecheri legat de plansul la gradi.Aaron mai miorlaie cand este lasat la gradi,insa vineri seara cand eram in pat,ma intreaba:mami,e noapte?Cand tece noaptea?cand se face dimineasa?Eu i-am raspuns la intrebari,si tare nedumerita il intreb:Aaron tu cumva vrei sa mergi la gradi?si el,dupa un timp,imi raspunde asa mai stins:da mai,vleau la gladi

pe toate.O saptamana usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Stefania ma simt bine pentru ca nu ma prea gandesc la ce ma asteapta oricum va veni.
Astazi am umblat prin magazine, m-am destrabalat cu cumparaturile pentru casa si noi, am fost cu DAria prin parc, si, sincera sa fiu ma gandesc si sa prestam ceva in noaptea asta ca apoi inca sase saptamani pauza . tara arde si baba se piaptana, mama lor de hormoni. Daca e sa se declanseze ceva acum, e bine venit.
Cu numele ne-am sucit, ne-am rasucit si am ajuns in acelasi punct .
Va pup, ne auzim.
As fi vrut sa predau stafeta dar se pare ca nu am cui. Astept pana joi voluntari daca nu, numesc din oficiu

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) sicu Eric Mihai AMR aceasta noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Dana, gata?! Maine e ziua????
Wow, ce trece timpul, nastere usoara sa fiti sanatosi si sa va reintoarceti cu bine acasa!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

multumesc Monica

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) sicu Eric Mihai AMR aceasta noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

am intrat sa urez si eu Danutei noastre inca graviduta NASTERE USOARA maine! Bebe sanatos, papacios de tzitzi yummmi-yummmi , somnoros pe cat se poate si fara colici! Iar tie refacere rapida si sa te ocoleasca depresia postnatala! te-as fi sunat maine dimineata, dar ma gandesc ca e prea incomod cu raspunsul la telefoane cand grijile tale sunt cu totul altele atunci! asa ca iti fac galerie aici cu ajutorul agitatelor astora :

Si ce frumos din partea ta sa te gandesti la sot in noaptea asta! spune sincer, nu-i asa ca e rasplata ca ti-a lasat cardurile pe mana azi? ma bucur ca te simti in forma, te simt vesela si optimista... sa vezi ce bebelus frumos o sa faci maine! Ai grija de tine si de bebe (iar de Dariuca nu-ti face griji ca are tati grija acasa!) si sper sa ne auzim curand!

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Carla multumesc, cred ca o sa le iau asa de la tine pentru ca de pe net am incercat ambele metode vplay si ce mi-a dat monicabo si mi-am prins urechile.. insa problema e ca eu nu stau in Berceni! (am stat mai demult, vreo 3 ani) eu stau in Militari, putin (f.putin) mai incolo de Politehnica... dar putem sa ne vedem oriunde, numai sa-mi zici unde sa vin; daca imi dai un nr.de telefon ca sa te sun stabilim atunci...

monicabo astept sa vad si eu ce se mai petrece saptamana asta cu plansul acesta de dimineata pentru despartirea de mami, insa noi am schimbat ceva pentru ziua de maine, nu o mai duc eu maine dimineata! am 'decretat' deja de azi ca maine o duce tati la gradinita si n-a comentat! poate e de bine... chiar ea mi-a zis in seara asta ca maine o duce tati, iar mami vine si o ia doar! ... dar mai povestim maine sa vedem ce si cum a fost... pana atunci astea-s pe jumatate doar vise!

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Hai Dana !!!!!!

nastere usoara !!!!!!

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Nastere usoara, danutzo, bebe sanatos si papacios si tie refacere usoara si fara depresii, ca avem treaba!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

E ultimul weekend in 3.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) sicu Eric Mihai AMR 1 S

M-am emotionat si eu....

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput