Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Am citi din urma, din pacate am vazut ca sunt probleme cu contractiile, cu picioare umflate, cu placenta ....
Imi pare rau pentru toate fetele cu aceste stari si mai ales cu temeri multe
Nu stiu ce sa zic, suntem pe ultima suta de metrii .... si ne apuca tot felul de temeri si de stari de nici nu stim cum sa le numim ....
Si eu parca nu mai sunt chiar asa in apele mele desi consider ca am avut o sarcina super usoara ...
Acum cred ca hormonii si-au inceput adevaratul spectacol plus ca ma misc asa de greu, ma doare spatele mai tot timpul, cu somnul stau prost de tot, si ar mai fi cateva ....

Dar cu toate astea, am o minune in burtica mea si sper din tot sufletul sa fie sanatoasa ca voioasa tot este ca ma tot loveste de numa! Trecem noi si peste starile asta!

Ana am citit ca te internezi peste cateva satamani, ai sa mai poti intra pe forum?
Sper ca esti bine in rest, cu pregatirile cum stai?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Salut gagici,

mada imi pare rau de contractii dar bine ca au trecut cu no-spa. Ai mare grija de tine, stai cumincioara . Ufff ce pofta mi-ai facut cu ciorba ta cu afumatura. Musai sa fac si eu cat de repede. Numai ca eu o sa inlocuiesc cartofii cu fasole .

Miruna, Alexxia felicitari pentru schimbarea semnaturii.

Danaint ce scumpa esti cu cu cangurul sef. M-a distrat expresia.

Kamika bine ai venit la noi in odisee. Pai daca ne-ai citit inseamna ca ne cunosti asa ca asteptam mai multe despre tine sa te cunoastem si noi pe tine.

Fetelor si eu sunt obsedata cu preeclapsia asta. Si mie mi se umfla mainile si picioarele si ma dor incheieturile de la maini. Tot imi iau tensiunea si e 11 cu 7 sau 12 cu 8. Doctorita a zis ca momentan e ok. In rest nu am ameteli sau alte chestii. Sper din suflet sa ne pazeasca Dumnezeu pe toate si sa dam nastere unor bebelusi sanatosi.

28+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

kamik nu deranjezi. Bine ai venit .

Citat:
citat din mesajul lui kamik

buna burtici....sunt si eu o burtica noua noua....si citesc forumul de ceva vreme...dar nu am avut curaj sa intru...sper ca nu deranjez

26+

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

DN 11.04.1983

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Buna dimineata, dupa o noapte fara somn! N-a fost chip sa adorm decat pe la ora 3-4,

Matiz si multa sanatate!

Ana, curaj gaina, ca te tai

Ratusca nu am ajuns inca pentru culturi din col, dar ar trebui sa merg pana vineri. Te tin la curent.

Astazi n-am chef de nimic, si ar fi trebuit sa spal canapeaua si fotoliul cu periuta si sapun.
Am gasit Huggies la Farmacia Dona, abia le-au adus si vor sa le promoveze. Deocamdata am luat un pachet Newborn cu 27 buc sa vedem cum sunt.

Symo 34+ Diana Nicole
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

UM 15.03.2010

26+

Mergi la inceput

DPN 20.12.2010....le-am trimis asa ca sa scap de moderare ca tre sa astept o groaza...voi fi mami de baietel...din pacate e no name momentan...ca nu am inspiratie...

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Miruna, si eu tot asa percep contactiile. Am doar o jena la burta, dar ma doare spatele de zici ca ma rup. Dar eu sa stii ca o luna de zile am facut dus cald spre fierbinte la Arianna cd nu mai puteam. Si nu am patit nimic. In seara cd am facut baie fierbinte, la dilatatie 2 cm, am plecat la spital
Si pe mine ma bate gandul sa renunt la Baby Expo. Eu am de toate, ma duceam cu o lista mare de hainute, paturici, lenjerie, pantofi ortopedia (dar acum am vazut ca pot lua on-line) si aparatori pt patut. Dar cum sotul e prin Europa, mi-a zis ca a oprit la nemti la un megadiscount si mi-a luat pijamale si bodyuri la super pret. A luat si jucarii multe. Eu cd am ocazia iau jucarii multe si le pun deoparte si i le dau la diferite ocazii mandrei. Mai am nevoie doar de costumas de iarna pt bubu si o pereche de blugi si gecuta pt Arianna, pe care a zis ca le cauta prin Viena. Asa ca sa ma duc doar pt lenjerii si aparatori, parca n-as face atata drum, mai ales ca n-are cine sa ma duca.
A...tot ziceti de bibe. V-am zis, eu m-am decis pt Breasflow.co.uk , au numai review-uri bune. Arianna n-a acceptat bibe, dar acum sper sa ma noroc...

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

multumesc pentru intampinare....nu ma asteptam la una asa calduroasa... Bine v-am gasit!!! in sfarsit!!!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Danaint, eu nu-ti recomand marsupiu, decat poate pt bebei maricei, care-si tin bine capul. si eu mi-am luat, tot pt sot, si am ajuns sa dau dreptate celor care spuneau ca bebe are de suferit, nu e o pozitie ok pt el. Cel mai bine iei un wrap sau un sling cu inel. Sa vezi ce linistit doarme bebe in asa ceva.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput