Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Corina daca sotul tau e prin Viena nu iti recomand sa te duci tu aici sa faci cumparaturi in inghesuiala. Oricum la noi preturile sunt mult mai mari si nu se merita. Stai tu linistita acasa si da comanda sotului

28+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Fetele dau de baut de mancat ce vreti voi! Suntem Pufice mari am intrat in trimestrul III!! URAAA! Nu pot sa cred uneori cum a inceput totul-de cand mi le-a descoperit la 7s pana acum cand am ditai burta care face valuri! Sunt asa fericita!

beatrice75 nu merge la Baby Expo sambata!! Ca lesini pacolo o sa fie full de lume.Faceti un efort si mergeti joi sau vineri.

amelia_ilie ce tare cu motanu si bebe!!!! Hahah,lu bebe nu prea ii place de el. Da se impretenesc ei asa.

danaint mai zicea cineva paici ca a impuns-o rau dr. H. Si asa face - programeaza mai multe gravide si dupa asistenta le anuleaza. F bine ca ai insistat sa ramai-fata desteapta.
Si eu am mainile ca crevesii..unflate de zici ce e asta. Si dimi si seara.

sugubina 28+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna neata burtici!!!! Nu e inca 12 :)

Am facut si noi ochisori si ne pregatim sa papam...tot la fel dupa o noapte extrem de agitata, am reusit sa adorm pe la 5-6...

Matiz Sa te bucuri de cat mai multe lucruri bune in viata si de un bebe sanatos si la termen!

Felicitari Miruna, Sugubina, Alexa pt semnatura..!! sa aveti bebei la termen, frumosi si sanatosi!!!

Miruna si Beatrice sa mai treaca din contractiile si durerile de spate...si pe mine ma cam chinuie contractii, nu le simt dureroase, afara de cele de alaltaseara, insa simt o presiune asa in burtica cand se intareste...oof

Nu stiu cine zicea de preturile la Baby Expo (Miruna si Alinusha parca) ca putem sa nu avem parte de asa mare beneficii! Eu mi-am facut o lista cu tot ce am nevoie, si cu preturi ok gasite de pe site-uri si o s-o iau cu mine pentru a putea face comparatie! Eu ma duc mai mult sa vad produsele real, sa vad daca ce am ales pe net sunt ok calitativ si daca le gasesc si la pret ok atunci e si mai bine!

Vasari Da, ma trezeam tot umflata, doar o idee mai bine! Tensiunea ta e super mica, a mea e 10 cu 7. Dr a zis ca e ok! Dar sunt mult mai multe semne care trebuie sa se arate ca sa fii ingrijorata, umflarea picioarelor si altele e comuna multor gravidute!

Simptomele de preeclampsie pot apare gradual sau brusc. Acestea includ:
- edeme la nivelul miinilor si a fetei ce nu dispare in cursul zilei ( daca nu exista alte semne de preeclampsie edemele sunt manifestarea unei sarcini normale )
- cresterea rapida in greutate (mai mult de 1kg pe saptamana sau mai mult de 3 kg pe luna)
- sangerare prelungita de la nivelul unei leziuni acute.;
- cefalee (durere de cap) severa ce persista dupa administrarea medicatiei antialgice precum acetaminofenul
- scaderea acuitatii vizuale sau vedere incetosata, aparitia petelor in campul vizual sau perioade de cecitate (orbire)
- scaderea volumului urinar (mai putin de 473 ml pe 24 de ore)
- dificultati de respiratie, in special in pozitie culcata.
Sper ca te-ai mai calmat!

Danaint Un pupic sa mai treaca din supararea cu H. Cine stie ce il face sa devina asa brutal...si eu am avut parte la Botica, deci vad ca mai multi au mania asta! Ma bucur oricum ca ai un bebe cu personalitate, face ce vrea el!
Legat de Babyexpo si noi (eu cu sotul) suntem ft contrariati de modalitatea de plata...dupa cum spuneam...primitivi...in loc sa avansam...

Ukume Ciorbita nu e greu deloc de facut! Baga mare si ai sa te delectezi si tu cu una aburinda sau daca nu, esti invitata la mine!

Va las, ma duc sa bag ceva in gura, vorbim dupa! pupicei pt toate!

Madalina28+
[/quote]

Madalina28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

kamika, bine ai venit!
Sugubina, felicitari!!
Sunset, patutul e pt copii mai mari, eu iau pt Maria care are aproape 3 anisori. Au si patut pt bebelusi f fain, dar de-astea sunt multe pe net de lemn natur. Cel pe care il iau acum e reglabil de la 1,5 la 2 m, imi place ca are salteaua din 2 piese (una mare si una micuta, de completare), deci nu trebuie sa o schimb atunci cand ii voi modifica lungimea.

Marsupiul e cam nociv pentru bebelusi. Coloana lor se preseaza la baza pentru ca suprafata care sustine bebelusul la fundulet, picioruse e f mica. In mod normal asta trebuie sa vina de sub un genunchi pana sub celalalt, astfel incat greutatea corpului lui sa fie distribuita pe picioruse plus fundulet. Si in niciun caz nu se poarta bebelusul cu fata spre directia de mers. Natural curbura coloanei lui e orientata spre burtica, nu invers, astfel ca daca-l tii spre tine, cat mai sus, va sta in pozitia ideala.
Noi avem sling, wrap, mai-tai. E incredibil cat de comod se simt in suporturile astea de purtat textile. Putea sta cu orele, dormea, in vacante tot asa, carata pe toate cararile fara nicio problema. Sa nu mai spun ca le poti lega in toate chipurile (cel putin wrapul): in fata, pozitia pt bebelusi, si poate sta exact ca in burtica, in spate, pe sold, pozitia cangur, poti purta unul in fata si unul in spate... Iar legaturile sunt diferite, pentru caldura sau pt frig. Iarna de ex poti lega wrapul astfel incat sa treaca mai multe straturi peste el, sa-i tina de cald. Dp meu dv nu exista comparatie marsupiu/sling, wrap. Sa nu mai spun cat a purtat-o sotul pe Maria, i s-a parut ff fain si comod si elegant.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Madalina, ce fain ca te poti trezi asa tarziu. Esti in concediu?
De fapt nu sunt linistita deloc , pentru ca simptomele astea pot sa nu fie toate. Adica poti avea doua din ele si pt ca lipseste una sa nu isi dea seama dr. Dar eu sunt de fel f optimista si linistita, asa ca pana nu e rau de tot nu disper. Acum o sa actionez cu calm.:))

Nu stiu ce se intampla, imi vajaie rau urechile de vreo ora...

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

bravegirl de unde cumperi acele bibe breastflow? se gasesc si la noi?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Symo, gata!
Allexxia, pregatirile sunt pe rol... la genul ca totul e comandat si asteptam sa vina. Insa banii...
Bagajul de spital trebuie sa incep si eu sa mi-l fac, n-am nimic pregatit. Eu plec cu toata masina plina, perna, lenjerii, totul de acasa, altfel nu rezist. Sper sa am internet, daca nu, imi activez pe telefon. Fara voi, atatea zile???? Nu, nu, nu....

Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

m-a luat si pe mine o durere de spate de pic....ma doare coloana,ma doare mijlocul...offff..contractii nu am...bag un no-spa si merg si la farmacie sa iau uscosin....

miruna cum te mai simti??

sugubina felicitari pe semnatura!!!

29+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

bravegirl de unde cumperi acele bibe breastflow? se gasesc si la noi?

29+

De pe Amazon. Livreaza sigur si la noi. Mi se par super ok, pt cele care vrem sa mai fugim de acasa si bebe sa pape laptic din bibe ...eu sunt tare optimista, ca la Arianna n-a functionat, dar acum sper, ce sa fac.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

http://smartwoman.hotnews.ro/mi-am-dorit-mult-un-copil-dar-acum-nu-mai-stiu-ce-a-fost-in-capul-meu-despre-depresia-post-partum-discutam-online-marti-de-la-ora-12-cu-psihoterapeutul-catalina-dumitrescu.html

despre depresia post partum..

29+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput