Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

ukume24..chiar te rugam sa pui listuta pe mailul comun..

30+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ukume, pe mine ma intereseaza listuta . ca n-am luat absolut nimic, si nici timp sa merg pe la cumparaturi n-am. Serviciu si drumurile ma omoara. Plus ca in we trecut i-am cautat pantofi sotului meu, si am gasit abia saptamana asta, dar am colindat de la Bucur Obor la metro - Selgros - Cora si magazinele din complex si am innebunit de pierdut timpul si negasit. Macar cand ma duc la cumparaturi sa merg direct cu listuta. Eu tot strang informatii, notez, dar poate imi mai scapa ceva...

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

'Neata burtici!
LA MULTI ANI LORE1983

Imi faceti pofte cu zacusca, fidea cu lapte .....
ma inscriu si eu la greutatile sarcinii dar tot mai vreau ca BB sa stea pana la 40 saptamani in burtica!

Eu am depus ieri concediul prenatal la servici, eu imi facusem calcul ca pt o sarcina normala, fara probleme, concediul prenatal poate fi luat de la 33 saptamani si cand am fost la medic de familie cu adeverinta de la servici mi-a dat de la 31 saptamani
Deci de pe 9 sept sunt cica in concediu ....

Sper sa nu fie probleme dupa la calcul cu zile ca m-au zapacit de tot calculele astea!

Voi ati intrat in concediu prenatal?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

33+

Nu inca. Pe 1 noiembrie intru in odihna de 2009 - 2010 si apoi prenatalul probabil ca va fi de fapt postnatalul .

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Da. Vrem lista. Te rog pune si pe gmail.

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Neatza iubitelor,

LA MULTI ANI LORE1983. Sa fii sanataosa si sa ai un bebe sanatos si mancacios.

Ana multumim de cafelutza. Tare matinala ai fost azi dar si bine dispusa ceea ce ma bucura.

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura, care au venit cu veti bune de la eco.

Eu am avut ieri dupa-amiaza un program tare incarcat. Am fost la gimnastica de la 5 la 6, dupa care l-am luat pe sotiro si ne-am dus cu listuta la farmacie si am cumparat cele trebuincioase pentru bebe: batista sugarului, vitamina D3, tifon, comprese sterile, paracetamol 125 supozitoare, ser fiziologic, 2 seringi micute, o forfecutza de unghii, vata. Eu am avut o listuta de cursul lamaz la care merg si mi s-a parut ok. daca va intereseaza o pun si pe yahoo. E cu bagajul de spital plus ce ar trebui sa ai acasa cand ajunge bebe. E o lista de bun simt, nu cu toate nebunille ci cu strictul necesar dar care zic eu ca nu trebuie sa lipseasca.
Dupa cumparaturi am fost cu sotul la cursul despre nastere. A fost foarte interesant si am aflat multe chestii noi, pe care nu le stiam. Ma bucur mult ca sotul meu e un dragut si vine cu mine la fiecare curs. Sa vedeti cate isi noteaza scumpul de el!! Mi-i tare drag cand vad ca se implica si sper din suflet sa fie la fel si dupa ce vine bebe.

28+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Allexxia, eu o sa intru in prenatal exact in ziua in care fac 31 de saptamani implinite.

de-abia astept

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Inca nu . De la 33 de saptamani imi iau si eu. Si ai dus la serviciu si adeverinta de compens. cu 15%???

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

'Neata burtici!
LA MULTI ANI LORE1983

Imi faceti pofte cu zacusca, fidea cu lapte .....
ma inscriu si eu la greutatile sarcinii dar tot mai vreau ca BB sa stea pana la 40 saptamani in burtica!

Eu am depus ieri concediul prenatal la servici, eu imi facusem calcul ca pt o sarcina normala, fara probleme, concediul prenatal poate fi luat de la 33 saptamani si cand am fost la medic de familie cu adeverinta de la servici mi-a dat de la 31 saptamani
Deci de pe 9 sept sunt cica in concediu ....

Sper sa nu fie probleme dupa la calcul cu zile ca m-au zapacit de tot calculele astea!

33+

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna dimineata, burtici dragute!
Sarbatoresc impreuna cu voi prima zi de concediu de odihna!!!
De astazi pana pe 15 oct, inclusiv, sunt in concediu de odihna, apoi din 18 oct intru in prenatal Gata cu munca pt 2 ani si 2 luni!
Din pacate, ieri pe la 16:45 m-au apucat niste contractii urate, care nu m-au lasat toata seara (s-au ameliorat dupa vreo ora si ceva de stat in pat si 2 no-spa). Eram la birou cand m-au apucat, am stat vreo ora crezand ca imi vor trece, dar pana la urma am plecat acasa cu burtica tare rau...am condus pana acasa, noroc ca traficul a fost mai putin aglomerat fata de zilele trecute si am ajuns in aprox 40 min, ca altfel ajungeam lesinata.
Nu mai ajung astazi la Babyexpo, pt ca mi-e teama de contractii, sper sa ajung maine, macar de curiozitate, pt ca nu planuiesc sa cumpar mare lucru (motive financiare...rata mare la banca, asigurarea de viata a sotului, asigurarile locuintei, plus renovatul...toate au venit luna asta )
Ufff...m-am intins cat o zi de post. Las laptopul deschis, va mai scriu din cand in cand, mi-am propus sa nu fac nimic pana la 13:00, cand ma duc sa-l iau pe Nicholas de la gradi.

Claudia 31+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985
...Si ai dus la serviciu si adeverinta de compens. cu 15%???

Alexa, despre ce adeverinta de compen vorbesti?Eu sunt paralela cu drepturile gravidelor, trebuie sa ma documentez temeinic.

Claudia 31+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

La multi ani,Lore1983

am facut si eu ochi, am avut o noapte agitata dar cel putin am reusit sa dorm cat de cat
azi trebuie sa fac mancare si nu stiu ce sa fac, aseara ne era la amandoi o foame dar nu avem nimic in frigider( daca am facut curat in casa nu am mai avut energie si de gatit )
cred ca fac supa de pui cu galuste , prajitura cu prune (reteta de la vasari, ca e buna si se face si repede ) dar la felul 2 nu am idee ...

29+

Mergi la inceput