Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Neata. Si eu sunt pe pozitii. Sunt la munk de la 7 dimineata. Bine ca mai am o saptamana si apoi intru in prenatal.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Pustiu, pustiu...
Cobor sa-mi iau lapte, fidea si vanilie.

Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neata!!!!!!

pupici pt toate!!!

ana si eu am in meniu fidea cu lapte..mie imi plac tare mult si fideaua,grisul,orezul...toate..

am facut si noi ochisori,chiar daca nu am dormit prea bine.

miruna cum te simti?? sper ca mai bine..asteptam vesti bune de la dr.

beatrice sper ca au trecut contractiile.

Vasariv mie la col deschis in exterior m-a pus sa stau in pat si sa nu fdac deloc efort..la cateva zile dupa a vazut ca se deschisese mai tare si s-a recurs la cerclaj...cred ca depinde de fiecare organism.

Deci....am schimbat semnatura...am incheiat saptamana 30 si am intrat in sapt 31...Am pus si AMR-ul..mai avem 6 sapt pana scapam de fir..mi-e si frica, ma si bucur...ufff..

dau de baut ce vreti voi..

30+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

neata' si eu..tot de la servici ..
mai am fix 2 saptamani si gata, am scapat.. de la 1 octombrie stau acasa si ma balenizez (Sugubina, am zis bine ?)

Ana_o, si eu am probleme cu constipatia. Si am avut si la prima sracina. Groaznic moment !
Acum mi-am facut 15 borcane de compot de prune, de care nu are nimeni voie sa se atinga si cred ca o sa fie singurul lucru pe care il voi manca dupa nastere, pana la primul scaun! Nu mai vreau sa trec prin ce-am trecut la Miruna. Asa ca ai si tu grija, controleaz-o cumva

LA MULTI ANI, LORE1983! sa-ti dea Dumnezeu sanatate si un bb asa cum iti doresti.

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Tutunaru mi se pare ca avea o explicatie colorata legata de maturarea placentei. Zicea ceva de genul... placenta ta este ca o masina de curse Ferrari... la final motorul e practic distrus, pneurile bune de aruncat, dar ai castigat cursa! Ce?! Vrei sa ai o placenta ca o Dacie? Sa te tooot tina?

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 32

Foarte tare!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

La multi ani, Lore1983! Multe bucurii si un bebe sanatos!
Fug la Cora, la magazinele de jos nu au lapte Milli.
Buna dimneata tuturor!
Loredana, tot cu prune m-am facut si eu bine... prune de gradina, productie proprie.
Ratusca, la fel si eu... gris, orez, fidea... vezi de ce suntem noi tauri?
Felicitari penttru schimbarile de semnatura!

Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetele care mergeti azi-maine la Baby Expo, sa ne tineti si pe noi la curent cu ce ati cumparat la reducere, ce v-a atras atentia, etc...

Eu ieri am avut niste contractii pe seara de am simtit ca-mi ies ochii din cap si eu sunt obisnuita cu dureri mari la CM.Am luat un uscosin, 4 nospa, un progesteron si juma Gynipral. Ufff, vreau sa-mi aman internarea cat pot.

Alexa, ai plecat in Liban?Ca nu te-am mai vazut pe aici

Ana, da, si eu sunt cu cezariana. N-am vb cu dr cum va fi: indusa sau nu, dar cred ca in cazul meu nu prea vrea nimeni sa se riste sa astepte sa mi se rupa apa, ca ar fi imposibil sa nasc natural si atunci m-ar baga la "cezariana de urgenta", lucru chiar deloc placut, avand in vedere ca-ti face anestezie totala si bebele trebuie scos apoi in max 5 min. Repet, n-am vb inca cu el acest aspect, dar asa vad eu lucrurile. Sapt viit vom aborda acest subiect.

Lidia, si eu mi-am facut o lista cu ceea ce as vrea sa cumpar de la Baby Expo, apoi am scris preturile respectivelor produse de pe site-urile romanesti, dar si de pe site-urile straine. E liniste, chair, cred ca fetele au plecat la expozitie!

LA MULTI ANI, LORE1983!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Nu se duce nimeni azi la baby expo? Am uitat sa va intreb care biberoane de la AVENT sunt alea bune? BPA sau PES? Voi de care folositi?

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Neatza iubitelor,

LA MULTI ANI LORE1983. Sa fii sanataosa si sa ai un bebe sanatos si mancacios.

Ana multumim de cafelutza. Tare matinala ai fost azi dar si bine dispusa ceea ce ma bucura.

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura, care au venit cu veti bune de la eco.

Eu am avut ieri dupa-amiaza un program tare incarcat. Am fost la gimnastica de la 5 la 6, dupa care l-am luat pe sotiro si ne-am dus cu listuta la farmacie si am cumparat cele trebuincioase pentru bebe: batista sugarului, vitamina D3, tifon, comprese sterile, paracetamol 125 supozitoare, ser fiziologic, 2 seringi micute, o forfecutza de unghii, vata. Eu am avut o listuta de cursul lamaz la care merg si mi s-a parut ok. daca va intereseaza o pun si pe yahoo. E cu bagajul de spital plus ce ar trebui sa ai acasa cand ajunge bebe. E o lista de bun simt, nu cu toate nebunille ci cu strictul necesar dar care zic eu ca nu trebuie sa lipseasca.
Dupa cumparaturi am fost cu sotul la cursul despre nastere. A fost foarte interesant si am aflat multe chestii noi, pe care nu le stiam. Ma bucur mult ca sotul meu e un dragut si vine cu mine la fiecare curs. Sa vedeti cate isi noteaza scumpul de el!! Mi-i tare drag cand vad ca se implica si sper din suflet sa fie la fel si dupa ce vine bebe.

28+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata burtici !

LA MULTI ANI Lore1983 !

Eu sunt matinala ca de obicei, dar sunt la serviciu si m-am apucat de treburi cu noaptea-n cap (adica de la 7.30, chit ca programul incepe la 8). Asa ca am citit abia acum ce-ati mai scris aseara si azi.
Si eu raportez o noapte oribila, m-am trezit pe la 3.30 (dupa 1.30 si 2.30 la baie) cu niste dureri crunte si o burtica beton. Mi-a luat mult sa gasesc no-spa-ul (n-am mai luat de cateva saptamani cred) si sa nu trezesc toata casa (motanul ce era nedumerit ca-i sperii somnul). A fost oribil! Am zis ca daca mi se mai intampla nu stiu ce fac... sper sa nu fie cazul si sa stea bebelina cumintica la culcus cat mai mult. Era si o ora perfecta pentru dureri, na... Ea mititica se tot suces si tot dadea din manute/picioruse, dar pe mine ma durea de numa. Sper sa fie bine pana la urma si sa nu mai patesc de-astea.

26+

Mergi la inceput