Topic ingrijirea copilului - CIC(8)
Raspunsuri - Pagina 3
ana l spune:
Mihaela, iata ce mi-a raspuns mie Marius, la aceasta intrebare (pe mine m-au anuntat neoficial ca urmeaza somajul):
Au dreptul sa restructureze organigrama deci sa radieze pozitia respectiva inainte de a reveni tu din CIC. Pt tine daca esti in CIC la revenire nu vei mai avea post ci o decizie pe art. 65 CM care iti va da dreptul la somaj daca nu iti gasesti alt job. Daca revii din CIC procedura este identica. Chestia cu 6 luni nu se aplica in acest caz
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare
Nerantula spune:
Am nevoie de o adeverinta cu veniturile din CIC, de unde o obtin?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 4 saptamani !!
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Serviciul social din cadrul Primariei. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Multumesc. Stii mai exact pentru sectorul 3 unde e?
AMR 4 saptamani !!
carmen_ch_12 spune:
Eu stiam ca de la AJPS se iau adeverintele cu veniturile pe care le-ai avut in CIC, la Bucuresti e altfel?
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Multumesc. Stii mai exact pentru sectorul 3 unde e? Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara AMR 4 saptamani !! |
Cand am sa dimiciliez in Bucuresti promit sa stiu. Dar promiti sa stii si tu in Oradea unde e?
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Nerantula spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui marius
Cand am sa dimiciliez in Bucuresti promit sa stiu. Dar promiti sa stii si tu in Oradea unde e? |
oki, discutam atunci
Alta acum: azi implineste copilul 2 ani. Am facut cererea de revenire cu data de maine si mi-au respins-o la HR, cica trebuie cu data de azi?
AMR 4 saptamani !!
carmen_ch_12 spune:
Plata indemnizatiei(deci si concediul) inceteaza cu ziua urmatoare celei in care copilul implineste 2 ani...deci ai facut bine cererea de revenire cu data de 17.09.2010.
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmen_ch_12 Plata indemnizatiei(deci si concediul) inceteaza cu ziua urmatoare celei in care copilul implineste 2 ani...deci ai facut bine cererea de revenire cu data de 17.09.2010. |
Multumesc, asa stiam si eu, dar am nevoie de suportul legislativ ca sa argumentez asta
AMR 4 saptamani !!