Sept-Oct'10 - Bv Luana,LoredanaB!Hai Summer!(164)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna burticute,

Am intrat putin sa va spunem despre noi ca suntem bine, inca in spital, maine putem pleca acasa.

Alexandra-Bianca (Daaa, am gasit numeeee) este bine, cumintica dar inca ne chinuim sa ne "mufam" cum trebuie la tzitzi si nu prea reusim...ca laptic ar fi, incet, incet. Speram sa ne descurcam mai bine odata ajunse acasa.
O sa punem si ceva pozici cu prima ocazie.

Va pupam pe toate, multumim de sustinere!!!

Felicitari si celorlalte mamici care au nascut intre timp!

37+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Ionela felicitari pentru bebelina sanatoasa!

Andreea felicitari pt numele ales! Foarte frumos! Va mufati voi mai bine cand ajungeti acasa si va mai relaxati!

Cristina Toma Andrei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Felicitar Ionela pt rezultatele bune!
La multi ani Simona! Sa ai parte de multa sanatate si fericire!
Luana sa-ti traiasca bebelutul! Sa fiti sanatosi amandoi!
Hai LoredanaB!. Asteptam inca un bebe la odiseea noastra!

Si apropo de bancurile de care intreba Maya, tocmai am primit eu unul:
Trei spermatozoizi stau de vorb#259;. Primul zice:

- Dac#259; ajung s#259; fecundez ovulul, scot o blond#259; superb#259;, ochi alba#351;tri, #355;ī#355;e mari, picioare pīn#259;-n gīt.

Vine al doilea #351;i zice:
- Dac#259; ajung eu s#259; fecundez ovulul, scot un tip superb, toate femeile vor fi īn limb#259; dup#259; el.

La care al treilea zice:
- T#259;ce#355;i dracu’, c#259; sīntem pe esofag!

danaisa20 fericita 34+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Sorry! Retranscriu asa cum trebuie!

Trei spermatozoizi stau de vorba. Primul zice:

- Daca ajung sa fecundez ovulul, scot o blonda superba, ochi albastri, tite mari, picioare pana-n gat.

Vine al doilea si zice:
- Daca ajung eu sa fecundez ovulul, scot un tip superb, toate femeile vor fi in limba dupa el.

La care al treilea zice:
- Tace#355;i dracu, ca suntem pe esofag!

danaisa20 fericita 34+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaisa20

Felicitar Ionela pt rezultatele bune!
La multi ani Simona! Sa ai parte de multa sanatate si fericire!
Luana sa-ti traiasca bebelutul! Sa fiti sanatosi amandoi!
Hai LoredanaB!. Asteptam inca un bebe la odiseea noastra!

Si apropo de bancurile de care intreba Maya, tocmai am primit eu unul:
Trei spermatozoizi stau de vorb#259;. Primul zice:

- Dac#259; ajung s#259; fecundez ovulul, scot o blond#259; superb#259;, ochi alba#351;tri, #355;ī#355;e mari, picioare pīn#259;-n gīt.

Vine al doilea #351;i zice:
- Dac#259; ajung eu s#259; fecundez ovulul, scot un tip superb, toate femeile vor fi īn limb#259; dup#259; el.

La care al treilea zice:
- T#259;ce#355;i dracu’, c#259; sīntem pe esofag!

danaisa20 fericita 34+
cu

Cristina Toma Andrei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Luanashana felicitari! Bun venit Tudor!

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Dragele mele, va salut.
Eu am avut o noapte tare furtunoasa...sa va povestesc, dar sper ca in final sa nu patesc precum ciobanasul cu lupul...

Pe la 11:30 aseara am reusit sa adorm. eram de fapt cam intre vis si realitate pentru ca am dormit cu Mateias si bietul de el se tot plangea ca il doare burtica si imi era ca urma sa vomite.... A adormit piticul si am atipit si eu. Dar am simtit deodata, asa prin vis, ca o ciupitura in uter, la baza si ceva dureri in col. La cat eram de obosita nu m-am ridicat sa vad ce este... Apoi am simtit niste dureri surde, ca la ciclu si am inceput sa visez ca ma ridic din pat simtind ca incepe nasterea. M-am trezit si am hotarat sa mai astept. In asteptare am mai tres un pui de nani. Pe la 1:30 m-am trezit si m-am simtit uda...am pus mana si eram uda si pe pijama si udasem si cearsaful de sub mine. M-am speriat, m-am dus la baie si am verificat. Chilotii si tamponul zilnic erau uzi, dar cu o substanta incolora,nu ca de obicei, usor galbena... Apoi am venit si am verificat cearsaful (care e alb) si era intr-adevar ud, dar tot fara culoare. Ca si cantitate sa fi fost cam 50-75 ml de lichid... Nu stiam ce este, asa ca am ales varianta sa mai stau si sa astept sa ved ce se mai intampla... M-am schimbat, pana m-am fatait eu prin casa cearsaful s-a uscat(nu a mai ramas nicio urma pe el) si m-am pus la loc la nani. Toate bune,pana cand m-am trezit iar la 4:30, aceeasi faza: uda, cam aceeasi cantitate. La fel de incolor. Am zis:e clar, s-au fisurat membranele... Am facut un dus, m-am echipat, am trezit gasca(tata, frate-meu si cumnata) si le-am dat instructiuni ce sa faca. Tata sa se ocupe de Matei, cumnata-mea sa mearga cu mine la spital si sa stea cu mine daca nasc,iar frate-meu sa ma duca cu masina si apoi sa aduca masina acasa, ca el avea avion pt Romania azi dimineata. Incepusem sa am dureri surde de burta...

Buuun,la 6 dimineata ne-am suit cu bagaj, laptop si gasca in masina. Am ajuns la spital, le-am explicat ce si cum si m-au pus la monitoriat, m-au suit pe calul balan (fetelor, da' ce cal balan de 5*,nu alta...)si mi-au facut testul pt lichid cu substanta de contrast...A iesit negativ...
Atunci au hotarat sa ma puna pe un monitorizor wireless si sa ma lase sa fac miscare,sa ma sui pe spalier, sa sar pe mingea de cauciuc si sa vada dupa daca mai curge ceva... Evident,,,tot negativ a iesit testul. Totusi, doctorii, destul de contrariati mi-au zis ca sa merg acasa dar sa stau in expectativa si daca am iar vreun semn de "ud" sa ma intorc la spital...

Ma intreb si eu acum ca prostul...ce naiba sa fi fost? Oare sa fie parti din dopul gelatinos care sa se fi "topit" si sa se fi transformat in substanta lichida?

Asa ca fetelor sunt cu bagajul la usa,cu un picior in masina si cu intrebari fara raspuns...

Si era asa o zi faina de nascut....

Voi ce parere aveti? Ce nasoala e incertitudinea...

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 38+ Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

bun venit Tudor
Felicitari Luana

35+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

2ingerasi wow, ce aventuri.... Nu stiu ce sa zic, dupa descrierile facute de tine si eu tind sa cred ca e lichid... Dar daca dr spune altceva... poate vorba ta, e dopul...Oricum ai lua-o e clar ca se apropie, cu pasi repezi, marele moment. Iti tinem pumnii si sa ne anunti daca scoatem motatele. Eu cred ca mult nu mai e..

37+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Luanashana, felicitari! Sa va traiasca puiul!

Andreea, bafta multa cu , frumos numele ales.

Vio, bine ai venit. Tare Bianca, hotarata nu gluma. Am retinut ideea cu aparatul, in felul asta il si implici, al meu e micut acum dar cine stie, poate la bebe3...

2ingerasi, m-am speriat cand am citit, nu-mi dau seama ce poate fi, nu cred sa fie de la dop nu prea vad de unde cantitate asa mare. Hai ca mai e o sapt si scapi de stres, tin pumnii sa stea cumintica Antonia in burtica.

Felicitari fetelor pt vestile bune de la .

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 37+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput