Sept-Oct'10 - Bv Luana,LoredanaB!Hai Summer!(164)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Arianna, Doamne ajuta sa fie cum e mai bine pt tine si pt bebe

Mai3, total de acord in ce priveste gelozia intre frati, depinde numai de parinti sa gestioneze situatia cu tact asa incat copilul sa vada in fratior un aliat si nu un concurent la inima parintilor, mai degraba inca o inimioara in plus care-l iubeste si care-i va fi mereu alaturi. E tare delicata situatia si cred ca vom intampina destule piedici pe drum dar pana la urma sunt sigura ca vom reusi
Edit ca uitasem...Wow, chiar ca o adevarata minune surioara ta.
Bafta multa cu facultatea.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 37+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua burtici si mamici!
Ce frumos arata lista cu bebici!!! e din ce in ce mai mare...
Bebe al meu a dormit foarte bine noaptea ce a trecut si am dormit si eu. azi m-am simtit in forma si am gatit, am facut curat prin casa (ca tati munceste si numai timp de sters pe jos nu are) am spalat, si urmeaza sa calc...desi asta pot sa las pe maine...
Am pus inca o poza cu bebe in albumul bebelusilor, sa il vedeti ce ,,plin de el'' este

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Salutari si de la noi!
La multi ani, Simona!! Tot ce iti doresti sa se implineasca.
Felicitari Luanashana!!!
LoredanaB!!!. Asteptam vesti despre Sophie!

Andreea, bine ati revenit. Ati gasit un nume foarte frumos. Nu te ingrijora cu lapticul si mufatul, o sa vina, incet incet. Ai incercat cu mameloane de silicon? Poate reuseste sa le prinda mai bine piticuta. Pupam cu drag

Eu am terminat acum de calcat inca o tura de hainitze de bebelina si ma odihnesc. Mai am de pus la spalat prosoapele, lenjeria si paturicile, sa le calc si pe astea si cam gata cu rufele.
Mai am ceva cumparaturi de facut de la Baby Expo, sper sa gasesc ce imi mai trebuie.
Am fost si noi azi dimineata la un control, colul este lung si inchis, se pare ca zuzinei ii place la mami in burtica. Oricum, mai devreme de 1 oct nici sa nu se gandeasca sa vina

V-am pupat

Kiti, 36+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna din nou!
In sfirsit am revenit si noi. Nu mai pot de dureri de "coada" de la cit am stat si asteptat pe scaun. Totul s-a petrecut la camera de garda, asa ca a trebuit muuulta rabdare pina s-au terminat toate operatiile, cezarienele, anesteziile...

Anyway, am facut de toate si ceva in plus: consult neonatologic. Mare scofala si cu astea, mai mult o luare in evidenta, asa... Sa nu mai stea la momentul operatiei sa te mai intrebe toate alea...
Iar testul ala nonstres e asa cum ati spus voi fetelor si nu cum am citit eu de dimineata www.babyonline.ro/Sarcina/Teste-in-sarcina/Testul-de-stres-al-contractiilor-sau-testul-non-stres-NTS.html?a=3530/117499" target="_blank">aici
Que porcheria!

Miine am programare la coafor: tuns-vopsit In afara de asta cica ne-au bagat si noua salariile pe Iulie Tot e bine!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 37+

Mergi la inceput

Andreea, felicitari pt bebelina si pt numele frumos! Sper sa va acomodati repede ca sa rezolvati si problemuta cu "mufatul". Important e ca ai laptic, restul rezolvati voi 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Kiti pentru colul lung si inchis! Asa sa stea pana-n saptamana 40!

Fistiq felicitari pentru vestile bune.

Cristina Toma Andrei 37+

Mergi la inceput

Ia sa va spun sa va minunati de ce m-am ciondanit eu cu sotul azi. Bine, el chiar era cit se poate de serios, pe mine ma amuza oarecum.

Deci, programarea pt cezariana e facuta de doctora mea pe 2 oct, ca atunci e DPN-ul dupa UM si mi-a zis ca o face asa "de forma", ca de fapt noi asteptam momentul cind se hotaraste Tudor ca vrea sa ne cunoasca. Dar sa fie facuta.
Maiculita, a luat foc sotul ca cica s-a gindit el bine si ca e mai frumoasa(what?!) data de 1 oct. Ca e mai simetrica si suna mai bine 1.10.2010. I-am zis, i-am dat exemple, l-am intrebat la ce-i poate folosi cuiva o data sau alta de nastere, am incercat sa-i explic ce e cu 2 octombrie ala, dar nu n-ai cu cine te intelege.
L-am intrebat ce face daca o sa ma apuce nasterea mai devreme? Cica nu o sa ma apuce decit pe 1.10.2010, cum vrea el.
Pai lasa ca daca se mai sparg multe tevi prin casa n-o sa mai avem noi ce programa, ca se programeaza bb singurel

Imi dau seama ca de fapt o sa am nu unul ci 2 copii in casa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Kiti pentru colul lung si inchis! Asa sa stea pana-n saptamana 40!

Fistiq felicitari pentru vestile bune.

Cristina Toma Andrei 37+

Mercic, Chichi Sper sa primesti si tu vesti bune despre dl Khol
Si felicitari pt Andrei. E mai frumos decit Amadeus, chiar daca incep ambele cu A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

salutam si noi toate fetele si pupam bebelusii!

de ieri suntem acasa,asa ca azi-noapte ne-am luat in serios rolul de parinti si Tudor de copil rasfatat (vad ca facem aici "dinastia Tudorilor"). A obtinut ce a vrut, adica sa doarma cu mami si tati in pat, dar pentru zambetele pe care le primim, trecem cu vederea personalitatea baiatului. Eu m-am recuperat f.bine dupa cezariana, acum ma misc de parca nu am nimic ... si mai am doar 3kg de dat jos, ca sa am greutatea dinainte (nu eram o supla ). La Tudor ii dau si completare, ca laptele a venit mai greu, dar ma bucur ca nu refuza sanul... ba mai mult, ca orice baiat il adora .
N-am apucat sa citesc, doar m-am uitat pe lista si felicit toate mamicile care au nascut, sa aveti copii sanatosi si mancaciosi.
Pentru fetele care asteapta tinem pumnii si ne gandim la ele.

sa nu uit, pentru listuta : 38s si abgar 10

cand am timp o sa pun poze,cu Tudor cel zambaret.

Camelia mamica fericita de Tudor

Mergi la inceput

Cami, foarte frumos numele de Tudor. Numai baieti cu personalitate poata numele asta
Sa ne pui poze sa-l vedem si noi pe bb zimbaret

Mergi la inceput