Sept-Oct'10 - Bv Luana,LoredanaB!Hai Summer!(164)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Mamici si burtici... va !
Ma duc cu treaba si... vroiam sa va mai zic bancuri... dar sunt mai deocheate putin si... mi/e putintel jena. Poate maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Viovio ce tare fetita ta!
Ionela felicitari pt vestile bune!!
Andreea frumos numele printesei! Las' ca are timp sa invete cum sa se mufeze bine!!
Kiti spor la treaba,si felicitari pt vestile bune!!
Fistiq bine ca ai terminat cu testele si ca sunteti bine! Si spune-i la cuscru' ca ginerica vine cand vrea el si cand e ziua lui nu in alta data!!
Cami bine ati venit acasa!!Abia astept sa vad pozici cu rasfatatul! Ma bucur ca te simti bine!!

Ana36+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Simona multumim de tratatie!!
Maya,Danaisa f tari bancurile!

Mergi la inceput

Mari am vazut poza cu bb"plin de el" ! E un scumpic!!
2ingerasi wow,ce aventura!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Mamici si burtici... va !
Ma duc cu treaba si... vroiam sa va mai zic bancuri... dar sunt mai deocheate putin si... mi/e putintel jena. Poate maine...

ucenic(aspirant) burtica

Hi,hi zi-le,zi-le!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

imi trimite si mie cineva userul si parola de la albumul bebelusilor, pls !!!

sorana 33+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Lora, te salutam si noi!
Apa multa , ceaiuri pt stimularea lactatiei bei?
Sper sa se rezolve si partea asta, ca sa aiba grasunica dupa nevoi.
Of, si eu ma gindesc destul de mult la partea asta si imi doresc din suflet sa am laptic suficient, sa nu am nevoie sa suplimentez cu lapte praf.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 37+

Fistiq, din pacate noi ii suplimentam deja cu lapte praf, cate putin, dupa ce-o alaptez, pt. ca deja nu mai lua in greutate. Nu mai zic cat de greu e pt. mine, incerc sa fac fatza, dar ma apuca plansul instantaneu. Mananc supa, beau lapte, beau ceai si tot degeaba... chiar nu stiu ce sa mai fac. Si-s la al doilea copil, am trecut o data prin asta cu bine si uite acum ma impotmolesc ca tiganul la mal...sunt f. suparata din cauza asta, dar nu stiu ce sa mai fac.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramohd

Buna dimineata!
Ma bucur ca va place baiatul meu..sunt curioasa cum o sa arate al doilea. Cred ca nu ma prea pricep la felicitari si laude dar vreau sa va zic ca si eu am vazut numai poze cu copii dragalasi, care mai de care.
Mai3 ce burtica mare ai! mai poti? si e chiar lasata. Treb. sa-mi fac si eu o poza din profil dar nu prea gasesc timp sa stau locului.
Eu nu m-am gandit ca ar trebui sa primeasca copilul mare un cadou din parte fratelui dar e o idee buna...hmmm, ii iau o masina ca si-asa are numai masini in cap.
Pity bine ai venit acasa! asa eram si eu la inceput cu Andrei, nici bine nu terminam cu alaptatul si cu "bibilitul" copilului ca deja treceau 3 ore si o luam de la capat.
Lora, poate ca fetita ta are deja un puseu de crestere si are nevoie pur si simplu de mai mult lapte...iar pana se regleaza productia dureaza cateva zile. Eu am patit asa cu Andrei, ce-i drept avea vreo 6 sapt. cand urla de foame din juma in juma de ora si eu nu stiam ce vrea copilul...ce sa mai zic ....greu cu copiii astia!

Ramona 36si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Exact cam atat o tine sa nu tipe intre alaptari - maxim jumatate de ora, apoi se repede la san flamanda de parca n-ar fi mancat de 4 ore. Dupa ce am alaptat-o si i-am dat si lapte praf (a baut 40ml de lapte praf, dupa ce mancase la san) a dormit 3 ore jumnate, neintoarsa.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

sorana nu ai PM activat

35+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui office

Lora, la 10 zile de la nastere bebelusul trebuie sa aiba greutatea pe care a avut-o cand s-a nascut, pentru ca el oricum pierde in primele zile de viata 10 % din greutate. Nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. In legatura cu laptele, nu ii dai lapte praf pentru completare?

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)

Office, pana acum nu i-am dat completare, eram total impotriva, aveam principiile mele...nu credeam/refuzam sa cred ca nu se satura etc.etc.

Paticut, merci pt. urare!

Cami, bine ati venit acasa!

FELICITARI, LUANASHANA! SA FITI SANATOSI SI TU SI BEBE!

Mergi la inceput