Sept-Oct'10 - Bv Luana,LoredanaB!Hai Summer!(164)
Raspunsuri - Pagina 12
chichiutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fistiq
Mercic, Chichi Sper sa primesti si tu vesti bune despre dl Khol Si felicitari pt Andrei. E mai frumos decit Amadeus, chiar daca incep ambele cu A ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 37+ |
Daaaa e mai frumos decat Amadeus, oricat am vrut eu sa te scap de el!:)))
Cristina Toma Andrei 37+
chichiutza spune:
Asadar ma intorsei! Am evoluat cu gratie la calul balan, colul e oleaka scurtat, dar posterior si bine inchis, dr zice ca mai stam 2 saptamani daca stau cumintica! I-am zis ca numai la baby expo ma mai plimb nitel si apoi gata! Doamne ajuta!
Cristina Toma Andrei 37+
Ioannoula spune:
Buna fetelor!!! Sunt si eu o fericita detinatoare dede 35 de saptamani. Sunt la prima sarcina, si d-abia astept sa-mi tin ingerasul in brate. Vreau sa nasc normal, (asta k toata lumea ma intreaba cum nasc), si nu m-am gandit nici o secunda la cezariana.Sper sa am si lapte, ca nu vreau sa-i dau praf. Am o fetitza de 2.400 sanatoasa si jucausa. Sper sa vina repede, ca nu mai am rabdare. NU mi-e frica de nastere .Pupici la toate gravidutzele de pe site, si nastere usoara la toate.
kiti2205 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chichiutza Asadar ma intorsei! Am evoluat cu gratie la calul balan, colul e oleaka scurtat, dar posterior si bine inchis, dr zice ca mai stam 2 saptamani daca stau cumintica! I-am zis ca numai la baby expo ma mai plimb nitel si apoi gata! Doamne ajuta! Cristina Toma Andrei 37+ |
Felicitari, doamna! Ai grija la Baby Expo-ul ala, sa nu te extenuezi prea mult. Cu pauze lungi, da? Desi aia nu au praji pe acolo, sa ai motiv de pauze...
Lora, nu te necaji, asa am patit si eu la Vladut, i-am dat in paralel vreo 3 luni, apoi numai de la mine.
felicitari fetelor care au schimbat semnatura, celor care si=au adus bebeii acasa (asteptam poze)
pupam
Kiti, 36+ si mami de Vlad 15.05.2006
IONY_82 spune:
Crina felicitari refacere rapida
Felicitari tuturor care isi tin comorile in brate
Va pe toate si va doresc nasteri cat mai usoare
fericita 16+ cu
IONY_82 spune:
Va rog puteti sa-mi dati si mie userul si parola de la contul comun-as vrea sa va vad burticile si comorile
fericita 16+ cu
chichiutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
Felicitari, doamna! Ai grija la Baby Expo-ul ala, sa nu te extenuezi prea mult. Cu pauze lungi, da? Desi aia nu au praji pe acolo, sa ai motiv de pauze... Lora, nu te necaji, asa am patit si eu la Vladut, i-am dat in paralel vreo 3 luni, apoi numai de la mine. felicitari fetelor care au schimbat semnatura, celor care si=au adus bebeii acasa (asteptam poze) pupam Kiti, 36+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Multumesc, multumesc. Si daca vrei sa stii, apropos de pauze, am cercetat site-ul babyexpo si afla ca sunt vreo 10 tipuri de tonele cu haleala, inclusiv praji! Abia astept pauzele alea interminabile!
Cristina Toma Andrei 37+
chichiutza spune:
citat din mesajul lui IONY_82 Crina felicitari refacere rapida Felicitari tuturor care isi tin comorile in brate Va pe toate si va doresc nasteri cat mai usoare fericita 16+ cu |
Ionyyyyyy bine-ai venit pe la noi! Si vad un carucior roz! Sa dea DD sa creasca mare si sanatoasa!
Cristina Toma Andrei 37+
chichiutza spune:
citat din mesajul lui IONY_82 Va rog puteti sa-mi dati si mie userul si parola de la contul comun-as vrea sa va vad burticile si comorile fericita 16+ cu |
Iony eu ti le-as da, dar de cand mi le-a retinut calculatorul si se logheaza automat, mi s-au sters din creier! Userul e septoct10! Poate-ti dau fetele parola pe pm!
Cristina Toma Andrei 37+
chichiutza spune:
Lora nu te mai necaji, vine el lapticul ala! Sfaturi nu-ti pot da ca sunt pe-afara complet! Dar sigur se lasa doar asteptat!
Cristina Toma Andrei 37+