Sept-Oct'10 - Bv Luana,LoredanaB!Hai Summer!(164)
Raspunsuri - Pagina 8
Viovio spune:
Fetelor multumesc pentru primire
Eveline,Bianca nu are voie sa zica nimic ca doar ea si-a dorit cel mai tare:).Abia asteapta,face planuri si daca stai sa o asculti eu nu mai am nimic de facut dupa ce nasc.Ea ii va da sa manince (am vazut mami la fina cum se face laptele),ea il va schimba de pampars (o sa imi pun un carlig de rufe la nas,sa nu miroasa urat) si de dormit e obligatoriu sa doarma cu ea in camera (lucru imposibil de altfel,camera fiind foarte mica).
Daca e baiat sau fetita...
Ecografiile spun ca e baiat.Toate de la prima pana la ultima.Cine ma vede spune ca sigur e fata comform diverselor semne.Sincer sper sa nu se fi inselat cei de la ecograf ca Bianca isi doreste din suflet un fratior.
CU numele iara avem o problema.Bianca a hotarat de mai multe luni ca il va chema Mihai Bogdan.Sunt de acord cu Mihai dar eu as vrea David in loc de Bogdan iar tati vrea Eduard.
Chiar nu stiu ce sa fac in masura in acre orice negociere cu Bianca e sortita esecului (e mai incapatanata decat mine).Orice incercare de a discuta se rezuma la "am hotarat odata il cheama Mihai Bogdan,ce nu intelegi?"
Si pentru listuta UM - 03.01.2010 DPN - 10.10.2010.
Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA
eveline spune:
Felicitari LUANASHANA! Sa va traiasca, sa creasca mare si sanatos!
37+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
simona24 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru toate urarile voastre frumoase! Sa dea DD sa avem toate bebei sanatosi, mancaciosi si necoliciosi.
va invit la o portie de salata boeuf, un tort din clatite si . n-am stat de pregatit prea multe, pentru ca n-am chef.
va pana va albesc!
simona cu matei 37+
tanamera spune:
Luana felicitari!
Bun venit Tudor!
La multi ani Simona!
Vio bine ai venit.
34+ cu
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
eveline spune:
VIOVIO, gata, esti in listuta!
Am trecut datele lui Tudor de Luanashana in lista, sper ca am trecut bine ca s-a nascut ieri. Sau azi?? parca ieri era cezariana..
maitreyi spune:
eveline eu zic ca ieri a facut ceza daca azi a iesit de la reanimare.
simona la multi ani sanatosi si frumosi
bun venit viovio. e simpatica pitica voastra cam stati in pozitie de drepti pe acolo sanatos sa fie indiferent de numele pe care il veti alege
bebecris super ca s-a intors flacaul! ai vazut ca te-ai agitat degeaba? cum vrea Cel de Sus se intampla intotdeauna si noi trebuie sa acceptam cu iubire ca stie El de ce ni le da
ma duc la un snitel cu cartofi prajiti
-----
Mami de roza + 38 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
ionela.n spune:
Buna burtici
Se pare ca e ziua si bebele
Am fost la spital azi. Bebelina e ok, are 2.700 g, a ramas tot cu capul in jos
Mi-a dat sa mai fac niste analize si mi-a recoltat pt secretie la spital.
In rest, toate bune si frumoase. Bebelina e ok, asa cum trebuie
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 36+
Minunea noastra
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n Buna burtici Se pare ca e ziua si bebele Am fost la spital azi. Bebelina e ok, are 2.700 g, a ramas tot cu capul in jos Mi-a dat sa mai fac niste analize si mi-a recoltat pt secretie la spital. In rest, toate bune si frumoase. Bebelina e ok, asa cum trebuie -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 36+ Minunea noastra |
felicitari!
maya71 spune:
Fetelor... niciun banc, nimic?!
Hai sa va zic eu unul:
O babuta se ruga la Isus rastignit pe cruce.
Basescu trece pe langa ea si o aude cum se roaga...si ii zice:
- Auzi babuto, tu de ce nu ma rogi pe mine sa/ti dau...
- Daca v/as vedea si pe dvs rastignit... cu siguranta ca v/as ruga...