Sept-Oct'10 - Bv Luana,LoredanaB!Hai Summer!(164)
Raspunsuri - Pagina 7
office spune:
Lora, la 10 zile de la nastere bebelusul trebuie sa aiba greutatea pe care a avut-o cand s-a nascut, pentru ca el oricum pierde in primele zile de viata 10 % din greutate. Nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. In legatura cu laptele, nu ii dai lapte praf pentru completare?
Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
chichiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorana_23 Chichi am vazut ieri prin oras un carucior peg perego ca al tau. e tare dragut, mi-au cam ramas ochii la el. sa-l stapaniti cu placere !! si sa profite bebe de el ! sorana 33+ cu Tudor |
Sarumanuka!
Cristina Toma Andrei/Alexandru 37+
tanamera spune:
Buna dimineata!
Loredana mai scot si eu o motata ,insa cred ca ai nascut deja.
Luana nu si-a lasat datele in docs?
O zi frumoasa!
34+ cu
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
chichiutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui office
Mult succes! Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008) |
multam...
Cristina Toma Andrei/Alexandru 37+
ana_25 spune:
Chichi
Bafta la calul balan!
Viovio bine ai venit!!
Office cu placere!
Ana36+ Maia Elena lu' mama
maitreyi spune:
mesaj de la luanashana:
"suntem bine, Tudor s-a nascut prin cezariana 2650g, 47 cm, Apgar 9, eu am coborat din reanimare si acum locuim impreuna. asteptam sa vina laptele la titi si vrea si bebe sa suga"
-----
Mami de roza + 38 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
maitreyi spune:
sa cresti mare si sanatos bebe mic! sa va traiasca Laura si sa va umple casa de zambete
-----
Mami de roza + 38 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
chichiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Chichi Bafta la calul balan! Viovio bine ai venit!! Office cu placere! Ana36+ Maia Elena lu' mama |
mercik
Viovio bine ai venit printre noi!
Deci am ramas la Toma Andrei!
Cristina Toma Andrei 37+
ana_25 spune:
Felicitari LUANA !! Sa-ti traiasca mandrete de baiat,sa creasca mare si cumintel si tie lapte din belsug!!
Ana36+ Maia Elena lu' mama
nastasie spune:
hai, loredana!!!
felicitari, luana!!!bebe Tudor mancacios.
fistiq, asa e.faci non stress.daca totul e ok nu dureaza mult.uite eu am stat 3 ore ca de aici toate problemele mele cu Calin de l-am nascut asa repede.dar la tine va fi ok.
anna ivan, eu am plecat de la 44kg.mai lagar ca tine.acum am la fel daca nu si mai putin ca-s rupta de oboseala.
si noi i-am luat tot felul de prostoare zicand ca sunt de la fra-su si a fost incantat.oricum, cand vrea, ma ajuta.si cand vrea il iubeste chiar daca nu o arata tot timpul.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan