Sept-Oct'10 - Bv Luana,LoredanaB!Hai Summer!(164)
Raspunsuri - Pagina 3
maitreyi spune:
donna eu asta patesc de la fier de cand il iau. tu abia ai inceput sa il iei?
-----
Mami de roza + 38 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
donna79 spune:
Mari ... mai e putin si-l vei cunoaste pe micul Petru!
Donna 36+ cu Tudor Gabriel
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maitreyi donna eu asta patesc de la fier de cand il iau. tu abia ai inceput sa il iei? ----- Mami de roza + 38 s Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Nu, il iau de ceva vreme, dar trebuie sa recunosc ca nu zilnic. Pana acum am mai avut probleme, dar mai dadeam vina pe cantitatea uriasa de fructe pe care o mananc. Azi noapte a fost mai rau, eram eu cam intoarsa pe dos de aseara, ce sa mai zic... o bagasem pe maneca!
Ce zici, sa beau un ceai de menta mai diluat?
Donna 36+ cu Tudor Gabriel
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!
office spune:
Buna dimineata fetelor!
Unde se pot vedea pozele cu bebeii?
Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
maitreyi spune:
donna la mine functioneaza perfect smecta macar ma pune pe picioare ca a doua zi o iau de capat, deci pe mine nu ma constipa. daca ti-e frica sa nu te constipe fa-l diluat, da. eu mai am de luat o saptamana fierul
-----
Mami de roza + 38 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Buna dimineata fetelor! Unde se pot vedea pozele cu bebeii? Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008) |
Ti-am trimis PM!
Ana36+ Maia Elena lu' mama
bebecris26 spune:
Asaa..si acum sa venim cu vesti, ca am fost ieri la dr. Bebelusul meu s-a intors deci am speranta ca nasc natural cum i-mi doresc, i-si papa manuta , are greutatea de 2.800-2.900, am facut monitorizare la inimioara si bate foarte bine, colul este inchis deci, dr zice ca nu ar trebui sa nasc inainte de 4 oct. Mi-a zis ca pot naste intre 4 si 11 oct. Cand m-a vazut cat de umflata sunt m-a certat ca nu am scos sarea de tot de cand mi-a spus dansa acum o luna. Mi-au aparut pe picioare, ca niste vergeturi roasii pana la genunchi si dr zice ca sunt edeme de la sare si ca astea pot aparea si la bebe si sa ii faca rau. Nu am stiut ca poate sa ii faca rau si lui . Nu mai zic, ca mainile si picioarele sunt exagerat de umflate. Sa vad ce pot sa mananc fara sa contina sare. dr mi-a spus ca fara paine, iaurturi, pana si cerealele contin sare . Dar nu conteaza ca 3 saptamani nu moare nimeni, bebe sa fie bine. Hai ca m-am plans destul . Scuzati-ma ca m-am intins atat dar e tare bine cand ai cu cine sa vb
cristina si bebe in burtica 36+sapt
Bubante spune:
Neata burticute dragi!
Pentru ca n-am mai intrat de vreo saptamana, trebuie sa felicit bebeii noi veniti pe lume si mamicile lor fericite Am de citit o gramada.
Simona24 La multi ani cu sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
Chichi cred ca aseara la emisiunea lui Mandruta a fost sotul tau...?
Noi suntem bine, mergem la control marti si ne incearca deja emotiile
_
Raluca, cu Biliboi la purtator (34+)
bebecris26 spune:
La multi ani Simona . Sa fii sanatoasa, iubita, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos.
cristina si bebe in burtica 36+sapt