Sept-Oct'10 - Bv Luana,LoredanaB!Hai Summer!(164)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

'Neatza all!

Facem putina galerie pentru Loredana!
Sa nasti usor si sa-ti revii repede! Si sa ai si laptic pt bebelina samatoasa si frumoasa!

Felicitari noilor mamici!
MA bucur pt Alynta, ca a venit MAria de buna voie, asa cum isi dorea ea.

Anuto, pe aici eram, mai cu un oki la voi, mai cu instalatorii... Abia aseara la 9 am terminat cu balamucul.
Acum urmeaza sa facem noi reparatii (faianta, gauri prin pereti) si sunt destule... Alt praf si moloz - of spatele si burta mea.
Aseara ma apucase plinsul (pe bune) ca mi-au murdarit aia cada si nu ieseau cu nimik petele. A iesit cu solutie pt toaleta pina la urma

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Simona!

Hai Loredana!

Maitreyi, nici noi nu ne-am hotarat, deocamdata i-am luat un carut de jucarie si o papusa bebelus ca sa aiba si el bebicul lui dar banuiesc ca baby a ta are deja. In rest, ma gandesc la un aqua doodle, tablita magnetica are deja, ma mai gandeam la o orga cu microfon...si probabil o sa-i mai luam ce stim ca-i place lui ca sa aiba ocupatie carti, jocuri cu animale, litere, cifre, puzzles din lemn, lego, masinute, de astea nu se satura niciodata oricate ar avea Aaa, si mai are jucarii pe care nu le-a mai vazut de cateva luni ca nu mai aveam loc de ele si le-am strans asa ca o sa i le mai scot pe rand. Oricum eu zic sa-i luati Alexandrei si barbie si lego, pai de cate ori vine fratica

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 37+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Azi ma duc la consultul preanestezic si la testul nonstres. De intepat, m-am intepat deja de dimi pt analize la singe.

MAi e asa putiiin, dar parca tot nu realizez. M-am obisnuit gravida si am impresia ca o sa ramin asa de acum incolo. O sa imi fie tare dor de burtica.

Eh, si ca sa ma bucur si mai mult, broscuta mea da din picioare non-stop. Asa... la modul ca se intindeee indiferent ce trebuie sa striveasca pe acolo Daca nu mi-a crapat pina acum pielea de la ingrasare, s-ar putea sa reuseasca el, cu genunchi, calcaie sau coate ce-or fi alea de mi le scoate in relief, prin burta

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

loredana intra acu in ceza asa ca bagati mare

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna dimineata fetele,
vesti proaspete la o

aseara la ora 8 am intrat la medic, m-a recunoscut si a zis ca eu sunt pt cezariana...mi-a facut eco sa vada bebelu, are "margele"( cordonul in jurul gatului) - am scapat de calul balan - e cam micut ( ca nu pot sa mananc) are 2800g, dar il fac eu mare, deci LUNI 20 septembrie 2010, cand baiatul fatelui meu implineste 6 ani ...o sa fie marea intalnireeeeee.
Trebuie sa-mi fac analizele vineri si luni dimineata plecam la spital, copilul mare (Ema ) o sa stea la taica-su.
Doamne ajuta sa fie bine!

felicitari Alynta
hai Loredana

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,37+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR - 5zile ...de ziua nepotelului meu- 20 septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

HAI LOREDANA, DOAMNE AJUTA!

Multumim MAITREYI pentru vesti.

Wow, MARI, indata iti vezi minunea. Are greutatea foarte buna, o sa ia din laptic dupa aceea mai mult.

37+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

eveline nu mai face unghi de 90 ci de vreo 80 - apropos de matematica da' fara aer tot mai raman de aci concluzia ca poate cobori si mai bine
si baby stie ca e bibi in burtica ca daca o intrebi unde e bebe vine si ma mangaie, ii da pup si il urmareste prin buric numa ca ma gandesc oare ce o fi in capul ei ca noi tot ii zicem ca acusi vine bebe si ea vede ca mami e din ce in ce mai rotunda si parca ar fi pregnant dintotdeauna

si apropos de frati mai mari, citisem undeva ca atunci cand vii de la maternitate tati sa tina bebelusul ca mami sa il poata lua pe cel mare la pupat oricum va veni si la maternitate sa ne vada, va sta cu noi pana tre sa mearga acasa sa pape asa ca sper ca acomodarea sa fie usoara mai ales ca ei ii plac bebelusii. avem o fetita in familie de vreo 8 luni pe care cum o prinde ii da suzeta, ii da apa, numai nu o pune pe olita

nadiuta si toata gasca de privitoare la burtica noastra saru'mana mi se pare ca sunt asa de slabaaaa daca fac abstractie de burta e mai mare decat o aveam la baby insa si io am plecat cu vreo 10 de kile in plus fata de cat aveam la ea

olivia si eu i-as lua de amandoua

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fistiq mai stai si tu jos si da ordine si directive,nu te speti cu treaba!! Acu e deranj,dar si cand e gataa.. sa vezi ce bine e!!

Mari creste el bb!!Sanatos sa fie!!

Hai Loredana!!

Ana36+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Neata si dce la noi.Felicitari Crina, Alynta, sa aveti bebelusi sanatosi si sa va bucurati de ei. Scoatem motatele si pt Loredana si Luanashana . Sa dea Dumnezeu sa aveti nasteri usoare si recuperare rapida.

cristina si bebe in burtica 36+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata si de la noi... cu ochii carpiti. Am petrecut jumate de noapte la toaleta, nu stiu ce am mancat... sau o fi de la fier?

Hai Loredana!!!

La multi ani Simona! Sa fii sanatoasa, nastere usoara si sa ai un bebe bun si cumintel!

Fug sa bag o masina de rufe, vad ca se agita treburile pe aici si nu vreau sa ratez nimic.

Donna 36+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!

Mergi la inceput