Sept-Oct'10 - Bv Luana,LoredanaB!Hai Summer!(164)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Buna dimineata si de la somnoroasa Maya!

La 9 seara eram in 'scutece' si nu mi/a ajuns noaptea... si acuma imi vine sa pun capul pe birou si sa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Bubante, si eu cred ca aseara la Mandruta era sot de Chichi, ca tare bine mai seamana cu cel din poza, ca sa nu ma zic ca se potriveste si profesia.
Felicit fetele care si-au vazut bebelusii la eco. Daca sunt mai micuti nu cred ca e un motiv de ingrijorare, cresc ei, important sa fie dezvoltati cum trebuie.
Mai3, frumoasa burtica. Si eu ma uit mereu in oglinda la a mea si ma intreb daca e coborata, dar nu stiu ce sa zic.

mamica de Maria Lavinia si 36+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Maya , multi . Ne bucuram tare cand mai treci pe la noi si mai ales ca esti fericita langa "sufletoi"

mamica de Maria Lavinia si 36+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Bebecris felicitari pentru bebe intors si "in grafic"

37+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Maya
Bebecris felicitari pt vestile bune si pt bb papacios de degetele!!
Hai ca mai e putin si apoi poti manca normal!
Ana36+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Mai3, ai dreptate cu luatul in brate, e important ca mama sa aiba mainile libere pt cel mare cand vine de la maternitate...si eu ma tot gandesc cum sa fac incat sa-i pot acorda cat mai multa atentie lui David si sa-l implic cat se poate de mult, ma refer in general, depinde mult de cum va fi bebicul. Mi-am luat wrap ca sa-l pot tine pe bebe lipit de mine si in felul asta sa-mi pot petrece cat mai mult timp cu dav. Noi inca ne gandim sa stea si la clinica amandoi cu mine inclusiv noaptea, la david asa a stat tati, sper sa se poata si acum ca sa nu-mi simta lipsa. Ti-am admirat si eu burtica, e f frumoasa si chiar ca s-a lasat, asa urmaresc si eu sa mi se lase dar deocamdata nimic, la david nu s-a lasat deloc si abia s-a dat iesit dupa 12 ore de travaliu, de data asta tot sper sa fie mai usor. Am vazut-o si pe baby, e asa frumusica si are niste ochisori calzi si dulci iar carliontii m-au dat data. Ce dragut ca ai si surioara asa mica.

Am mai vazut si mamica frumoasa si tinerica luy si fetita pe masura, baietel scump de mami Ramonahd si burtica delicata de 2ingerasi, iti seamana tare bine baietelul.

Gata fug ca ma cheama datoria.

Va pup.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 37+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Ana, sigur o sa fie bine cind terminam cu reparatiile. Dar era si mai bine sa nu se sparga teava aia, ca gaseam noi altceva cu care sa ne ocupam

Am citit in ce consta testul nonstres si m-a cam pus pe ginduri. Cica pot sa stau la monitorizare si 2 ore. Si daca n-am 3 contractii in mod natural, ori imi administreaza o cantitate mica de oxitocina, ori ma pune sa-mi stimulez mameloanele ca tot acelasi lucru e

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

HAI LOREDANA!!!

Am intrat doar sa va salut,ca de altceva nu mai am timp..
Ieri a mancat iarasi pe toate bancile din oras, se pare ca laptele meu e cam putin, cantitativ, dimineata n-am reusit sa scot decat 60ml, cu greutate...incerc sa-i dau de cateva ori pe zi din bibe, lapte de-al meu, ca ma dor sanii de ma urc pe pereti, in continuare.

Pity, mai trimite la mine niste surplus de lapte!

O zi buna va doresc!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Multi!
Si eu ma bucur ca sunt cu voi.
Stiti ce ma 'mira' foarte mult?!... cu toate ca nu ne cunoastem. (fizic).. am inceput sa tin la voi foarte mult si/mi sunteti foarte dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Lora, te salutam si noi!
Apa multa , ceaiuri pt stimularea lactatiei bei?
Sper sa se rezolve si partea asta, ca sa aiba grasunica dupa nevoi.
Of, si eu ma gindesc destul de mult la partea asta si imi doresc din suflet sa am laptic suficient, sa nu am nevoie sa suplimentez cu lapte praf.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 37+

Mergi la inceput