FIV 280

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Daniela,macar la tine sper sa fie bine,hai ca astept cu sufletul la gura sa citesc o veste minunata,am nevoie de rezultatele voastre pozitive ca de apa,numai astfel imi voi incarca si eu bateriile si ma voi pune pe treaba

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Bruni am r-v la ora 10(17-in RO),dar sincer n-am nici o speranta.

in asteptarea lui bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Bruni draga,
si eu la primele 2 FIV faceam 3*200 Utorgestan si imi venea CM cu 1-2 zile inainte de test. la FIV3 si FET norocos am facut peste acest Utrogestan si Prontogest/Gestone 100 mg intramuscular: la FIV zilnic, la FET la 2 zile. Cred ca a ajutat.Stiu ca in Anglia e oarecum regula de exemplu (am citit pe net o gramada). Nici la FIV3 nereusit) nu mi-a venit ciclul decat cateva zile dupa ce l-am oprit. Acum l-am oprit in saptamana a 11a (acum cca o saptamana).

Daniela, bafta bafta!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 11+

Mergi la inceput

Daniela

Mergi la inceput

fete dragi,am primit confirmarea-negativ,0
la primul meu FIV nu stiam atit de multe,chiar credeam ca o sa fiu printre norocoasele care reusesc din prima,la al 2-lea am crezut ca se sfirseste lumea,sarcina biochimica,iar acum simt doar un gol imens,atitea sperante si vise naruite.Imi zic ca poate o sa fie data viitoare,dar cine stie? Oare chiar nu o sa am niciodata un copilas?
nu vreau sa va intristez,va multumesc din suflet ca ati fost si sinteti alaturi de mine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela74

fete dragi,am primit confirmarea-negativ,0
la primul meu FIV nu stiam atit de multe,chiar credeam ca o sa fiu printre norocoasele care reusesc din prima,la al 2-lea am crezut ca se sfirseste lumea,sarcina biochimica,iar acum simt doar un gol imens,atitea sperante si vise naruite.Imi zic ca poate o sa fie data viitoare,dar cine stie? Oare chiar nu o sa am niciodata un copilas?
nu vreau sa va intristez,va multumesc din suflet ca ati fost si sinteti alaturi de mine.

Daniela,imi pare foarte rau,te inteleg perfect,dar.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

daniela te inteleg....imi pare rau!
ai doi puiuti ce te asteapta sa i iei acasa! acolo ti e norocul tau!
macar in privinta asta ai fost norocoasa!
in orice caz, mergem mai departe!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Daniela,nu e totul pierdut,mai ai 2 embrioni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Daniela ....offff am crezut ca vii cu un alt rezultat...stiu prin ce treci ,,sper sa ai putere sa treci peste asta si sa o iei de la capat ...pup toate fetele

Mergi la inceput

fetelor,va multumesc stiu ca voi intelegeti cel mai bine,din pacate
asa este mai am 2 embrionasi,pe 18oct o sa-l vad pe medicul meu si o sa facem planul de bataie,pina atunci poate o sa dam o vacanta scurta in sud,daca se mai termina uraganele,si mai vedem noi cu ce ne mai ocupam timpul,sanatosi sa fim.
MORENA,CAMELIA, pastrati-va speranta,o sa fie bine,trebuie sa credem asta.Eu va tin pumnii si o sa ma rog pt.voi
Cora te pup fata draga si-ti doresc sa-ti vezi cit mai repede visul implinit.
Bruni pupici si mult curaj

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput