FIV 280
Raspunsuri - Pagina 23
cora79 spune:
Daniela,macar la tine sper sa fie bine,hai ca astept cu sufletul la gura sa citesc o veste minunata,am nevoie de rezultatele voastre pozitive ca de apa,numai astfel imi voi incarca si eu bateriile si ma voi pune pe treaba
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
daniela74 spune:
Bruni am r-v la ora 10(17-in RO),dar sincer n-am nici o speranta.
in asteptarea lui bebe mic
pisucmic spune:
Bruni draga,
si eu la primele 2 FIV faceam 3*200 Utorgestan si imi venea CM cu 1-2 zile inainte de test. la FIV3 si FET norocos am facut peste acest Utrogestan si Prontogest/Gestone 100 mg intramuscular: la FIV zilnic, la FET la 2 zile. Cred ca a ajutat.Stiu ca in Anglia e oarecum regula de exemplu (am citit pe net o gramada). Nici la FIV3 nereusit) nu mi-a venit ciclul decat cateva zile dupa ce l-am oprit. Acum l-am oprit in saptamana a 11a (acum cca o saptamana).
Daniela, bafta bafta!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 11+
daniela74 spune:
fete dragi,am primit confirmarea-negativ,0
la primul meu FIV nu stiam atit de multe,chiar credeam ca o sa fiu printre norocoasele care reusesc din prima,la al 2-lea am crezut ca se sfirseste lumea,sarcina biochimica,iar acum simt doar un gol imens,atitea sperante si vise naruite.Imi zic ca poate o sa fie data viitoare,dar cine stie? Oare chiar nu o sa am niciodata un copilas?
nu vreau sa va intristez,va multumesc din suflet ca ati fost si sinteti alaturi de mine.
in asteptarea lui bebe mic
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 fete dragi,am primit confirmarea-negativ,0 la primul meu FIV nu stiam atit de multe,chiar credeam ca o sa fiu printre norocoasele care reusesc din prima,la al 2-lea am crezut ca se sfirseste lumea,sarcina biochimica,iar acum simt doar un gol imens,atitea sperante si vise naruite.Imi zic ca poate o sa fie data viitoare,dar cine stie? Oare chiar nu o sa am niciodata un copilas? nu vreau sa va intristez,va multumesc din suflet ca ati fost si sinteti alaturi de mine. in asteptarea lui bebe mic |
brunadria spune:
daniela te inteleg....imi pare rau!
ai doi puiuti ce te asteapta sa i iei acasa! acolo ti e norocul tau!
macar in privinta asta ai fost norocoasa!
in orice caz, mergem mai departe!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cora79 spune:
Daniela,nu e totul pierdut,mai ai 2 embrioni
morena29 spune:
Daniela ....offff am crezut ca vii cu un alt rezultat...stiu prin ce treci ,,sper sa ai putere sa treci peste asta si sa o iei de la capat ...pup toate fetele
daniela74 spune:
fetelor,va multumesc stiu ca voi intelegeti cel mai bine,din pacate
asa este mai am 2 embrionasi,pe 18oct o sa-l vad pe medicul meu si o sa facem planul de bataie,pina atunci poate o sa dam o vacanta scurta in sud,daca se mai termina uraganele,si mai vedem noi cu ce ne mai ocupam timpul,sanatosi sa fim.
MORENA,CAMELIA, pastrati-va speranta,o sa fie bine,trebuie sa credem asta.Eu va tin pumnii si o sa ma rog pt.voi
Cora te pup fata draga si-ti doresc sa-ti vezi cit mai repede visul implinit.
Bruni pupici si mult curaj
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD