FIV 280

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

bruni....ce sa spun, sper numai sa te inseli....atata tot. Te pup fata draga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

brunadria am incercat sa ma pun in locul tau si nu am inteles de ce nu vrei sa faci o analiza la sange, ai luat atatia hormoni, ai cheltuit ceva bani si te impiedici de o analiza . Cel putin ai confirmarea alb pe negru.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

cata
denisa confirmarea o am : ciclul!
pt ce sa mai vad si negru pe alb?
daca e sa fac beta dr mi a zis sa l fac pe 27 cand ar fi trebuit sa l fac..pana atunci mai este o saptamana!
oricum pt mine e clar!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

din pacate pt mine fiv 4 se opreste aici!, la 7zile de la et mi a venit cm..o sa sun azi la clinica sa anunt si intrerup tratamentul!
inca un gust amar!

bafta multa fetelor si sa iesiti invingatoare din lupta asta!
fiv urile au pus stapanire pe viata mea de o buna bucata de vreme si nimic nu am facut ultimii doi ani, de 8 ani continua lupta asta la mine fara nici un rezultat!sa pot sa ma organizez pt urmatoarea incercare care cred ca o voi face in austria..sa vad..mai am o incercare aici dar nu o mai vreau nici gratuita sau poate schimb clinica..deocamdata sper sa mi revin urgent !
si va multumesc din suflet ca mi ati fost alaturi

Bruni,ma doare sufletul cind aud astfel de vesti,tare te-ai mai chinuit si tu...nu stiu oare de ce trebuie sa trecem prin atitea,e tare greu,iti inteleg durerea si sper ca vei gasi putere sa treci si peste acest esec...
O imbratisare virtula de la mine si imi pare tare rauuu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

off...mai Bruni,surioara mea de suferinta
as vrea sa-ti spun ca o sa fie bine,dar din pacate stim care e realitatea,asa ca nu pot decit sa te imbratisez,imi pare tare rau
Ai grija de tine,de sotul tau si poate intr-o zi minunea se va intimpla

in asteptarea lui bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Bruni draga,
of of of. Stiu din experienta ca nimic nu ajuta zilele astea dar daca pot sa te ajut cu ceva, da-mi voie sa-ti spun din experienta mea:
De ce asa repede CM? Mai degraba as face azi maine un beta si un nivel de progesteron. E inexplicabil sa vina asa repede ciclul, decat daca nivelul de progesteron e foarte mic. Atunci inseamna ca la un nou FIV trebuie administrat mai mult in tratamentul de sustinere si eventual (chiar ideal as spune) si injectabil.
Apoi de cautat cateva cauze in plus, si de-asta merita sa schimbi clinica. Si din perspectiva unui dr iti spun ca daca vezi acelasi pacient mult timp si nu ii merge bine, e greu sa-ti mai schimbi perspectiva asupra lui; o privire noua are o viziune mai proaspata asupra lucrurilor. Nu stiu, de cautat NK, trombofilii etc (poate ai cautat deja).
Si de discutat de tehnicile de favorizare a implantarii: AH, Pipelle, embryoglue, sau pur si simplu blasto...

Sa iti dea Dumnezeu multa multa putere, sa vezi si tu inimioara bebeului tau si sa te bucuri de el intr-o buna zi!
Te imbratisez cu tot dragul

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

offf Bruni...sa iti dea d-zeu putere sa treci peste aceasta suferinta.te imbratisez cu drag

Mergi la inceput

pisucmic analizele toate le am facut!
la doua fiv uri am avut blasto, odata de z5 si odata de z6!
progesteron am avut 3*200!
oricum o sa schimb clinica, am vb cu sotul , e de acord ca urmatoarea incercare sa o facem intr un alt centru la Nimes!
am intrebat la clinica unde am facut de embrioglue si l eclosion assistee(hatching) mi au spus ca ei nu cred in asa ceva!
oricum merg mai departe! si sper sa fie bine!
daniela ai facut beta?
morena, camelia,daniela haideti macar voi cu rezultat pozitiv sa mai vad ca se poate , tare m am descurajat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Bruni,imi pare nespus de rau,dar important este ca mai poti incerca,speranta moare ultima,te imbratisez cu drag

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

bytzi, ingeras va veni si vremea noastra!

Mergi la inceput