Bruni, Daniela fetelor...nici nu stiu cum as putea sa va incurajez...Stiu cat e de dureros, dar totusi ma bucur ca aveti planur!!!Nu incetati sa credeti in minuni, si ca Dumnezeu este cu voi! Daca nu a fost de data asta, sper si imi doresc sa fie data viitoare!!!
Bafta pe mai departe celorlalte fete!!!
------------------------------------
Cea mai fericita 26+
Doamne, numai TU poti face minuni!!!
Doamne fetelor, ce se intampla aici?Imi pare sincer rau pt fiecare dintre voi, stiu foarte bine ca orice v-as spune ar fi de prisos.
Eu inca imi pastrez speranta, simt undeva in sufletel ca va fi bine.
Va imbratisez cu mult drag!
bruni, daniela sa va dea dd putere sa treceti cu bine si fortza sa o luati de la capat..mult noroc si multe impliniri
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
Buna fetelor Bruni si Daniela nici nu stiu daca mai are rost sa va zic ca IMI PARE TARE RAU..... Pot sa zic doar curaj mult curaj si nu va pierdeti speranta.
Cred ca D-zeu are planuri ptr. noi ne pune la incercare dar noi trebuie sa fim puternice fffff puternice ca sa ne implinim visul ns. cel mai de pret un
Voi santeti niste femei puternice si cred ca o sa reusiti sa mergeti mai departe o sa va faceti planul de bataie.
Nu pot decat sa va imbratisez sa va pup si sa ma rog la D-zeu sa ne dea cat mai curand BEBELUL mult dorit.