FIV 280
Raspunsuri - Pagina 15
brunadria spune:
daniela normal ca nu se pozitiveaza testul de urina inaintea testului beta! doar in putine cazuri si cu o liniuta ff deschisa!
ai rabdare sa vezi cum iau intorsatura lucrurile!
de aceea eu nu vreau sa fac test pipi desi am doua in casa!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
CAMELIA28 spune:
Bruna, Morena a fscut FET in aceeasi zi cu tine.
Daniela74, ai facut test de urina sau beta din sange? In urina nu iese asa devreme, ai innebunit??
Eu nu mai simt nimic
brunadria spune:
mai fetelor , suntem de camera ascunsa!
"ma doare ici , nu ma mai doare nimic"
"testul facut nu s gravi, poate s gravi"
"nu mai simt nimic, peste o ora simt totusi ceva"
saracutele de noi , suntem disperate clar!
hai fetelor ca trebuie sa se intample minunea "chiar si la noi" nu numai la altele !
asa ca:daniela , camelia, morena haideti sa speram ca va vi bine!
eu cred ca si aristica a facut testul mult prea devreme si a avut totusi 1,2!
eu zic sa l repeti manie! nu se stie niciodata!
brunadria spune:
angie suportera noastra graviduta
ce sa fac uite ma plimb de ici colo numai sa treaca timpul!
si rezist eroic sa nu ma prostesc sa fac teste pipi
amzulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CAMELIA28 Eu nu mai simt nimic |
chiar nimic? si cam ce-ai vrea tu sa simti asa? Fetelor io nu m-am gandit deloc ca nu ma doare colo sau colo. Pentru ca pana in test nu vad ce sa te doara mai mult decat ovarele de la punctie si sanii de la progesteron. Reveniti-va. La mine sotul din ziua 8 venea in fiecare seara cu cate un test de pp care iesea negativ desi eu avusesem pete de implantare. Nu eram 100 % sigura dar am avut rabdare. (io oi fi crezand ce spun) - hai ma - aveam inima cat un purice dar zarurile erau deja aruncate, ce-as mai fi putut sa fac? Am zis ce-o vrea Dumnezeu aia sa se intample. Si s-a intamplat ...
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
amzulica spune:
V-am zis de Smoly care in ziua 8-a de la ET si tot s-a prins, ca asa a vrut Dumnezeu.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
brunadria spune:
amzulica ce bine zici
ne agitam noi degeaba ca zarurile sunt aruncate..
dar poti sa nu te agiti?
pe mine ma dispera asteptarile in general ..
hmm si daca tot veni vorba, AMR 7 zile
morena29 spune:
Buna seara fetele cochetele....offf cate intrebari ne punem ,cate simptome avem sau nu avem....bine zice amzulica zarurile au fost deja aruncate nu ne ramane decat sa ne rugam la bunul D-zeu sa reusim si noi toate.
BuburuzaL spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria pisucmic vad ca mai toate fetele au avut ceva pesimtiri sau semne inainte sa iasa beta mare.. eu nu simt nimic , parca n am nimic , dar mi e frica de un nou esec ! oricat de mult m as concentra sunt intre: sunt , nu sunt! nici nu vreau sa ma imbat cu apa rece stiu ca e o loterie fiv ul! asa ca numai d zeu stie cand e momentul sa ne dea minunea.. "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Bruni stai linistita si spera in continuare!!!Nici eu nu am avut nici o presimtire, nici un semn de nidare, nimic! Ba chiar imi propusesem sa fiu mai datasata!!! Eu sunt optimista de felul meu, dar atunci parca nici nu ai vrea sa visezi prea mult...Chiar si cand am vazut al doilea test pozitiv parca nu-mi venea sa cred!!! Asa ca, curaj si crede in sansa ta!!!!Pup si Domane ajuta!!!
------------------------------------
Cea mai fericita 25+
Doamne, numai TU poti face minuni!!!
BuburuzaL spune:
Daniela draga, nu-ti pierde speranta pana nu vezi rezultatul beta!!!Imi imaginez ce greu iti este, dar poate se intampla o minune!!!Eu imi doresc sa reusesti si iti tin pumnii sa fie bine!!! Doamne ajuta!!!!pup
Fetelor, nu va pierdeti speranta atata timp cat sansele exista!!!Cineva acolo Sus are grija de fiecare in parte, iar daca nu e sa fie acum, va fi data viitoare!!! Dar fiti optimiste si credeti in minuni!!! Nu e usor, dar merita tot efortul, si mai ales cand iti simti puiul in pantec, uiti de toate prin cate ai trecut!!!Asa ca fiti lupatoare si mergeti inaite!DD e cu voi!!!
Multa bafta tuturor!!!
Cata, Dragaica trebuie sa fiti tari si sa invingeti oboseala!!! M-ati pus pe ganduri...dar sper ca buburuzei mele sa-i placa somnicul ca la mami, numai ca eu nu prea apuc sa dorm cat mi-as dori...Bine ca sunteti bine, asta e cel mai important!!! pupici
------------------------------------
Cea mai fericita 26+
Doamne, numai TU poti face minuni!!!