FIV 280

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

BUBURUZA merci beaucoup
cu atitea incurajari chiar am inceput sa sper,sa vedem ce-o vrea Dumnezeu.
si ai grija de buburuza mica

in asteptarea lui bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

dragele mele nici eu nu am trompe din cauza extrauterinelor dar am un baiat si sper ca asta imi va creste sansele mele de reusita..parca atunci cand vad atatea nereusite la fetele care nu au trompe ma ia nebunia si este prima data cand gandesc ca poate nu voi reusi..nu am avut nicviodata nici cel mai mic gand ca nu voi reusi..dar vad atatea fete care nu au trompe si nu s-a prins si au facut atatea fivuri..,dar am o mica portita de scapare ca mi-a zis dr meu ca eu de fapt am avut 3 sarcini ..una in care am ramas cu un baiat frumos si celelalte 2 in care au fost sarcini extrauterine asa ca sper in continuare dar cu moralul mai jos...joi ma duc la eco ptr endometru si daca totul e bine cred ca luni ii punem (saptamana viitore)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monaramona

dragele mele nici eu nu am trompe din cauza extrauterinelor dar am un baiat si sper ca asta imi va creste sansele mele de reusita..parca atunci cand vad atatea nereusite la fetele care nu au trompe ma ia nebunia si este prima data cand gandesc ca poate nu voi reusi..nu am avut nicviodata nici cel mai mic gand ca nu voi reusi..dar vad atatea fete care nu au trompe si nu s-a prins si au facut atatea fivuri..,dar am o mica portita de scapare ca mi-a zis dr meu ca eu de fapt am avut 3 sarcini ..una in care am ramas cu un baiat frumos si celelalte 2 in care au fost sarcini extrauterine asa ca sper in continuare dar cu moralul mai jos...joi ma duc la eco ptr endometru si daca totul e bine cred ca luni ii punem (saptamana viitore)

Eu am trompele obturate la capete, deci ca si cum nu le-as avea, am avut o singura sarcina prin fiv si daca DD imi ajuta la anul incerc din nou pt o surioara, nu-ti pierde optimismul, sigur vei reusi ca de altfel toate fetele de aici!
Am fost si eu luna asta la o monitorizare aici in Ploiesti vroiam sa vad cum stau daca si-a revenit organismul dupa nastere, pe od am avut un folicul de 18.5, iar pe cel stang 3 cel mai mare de 8, endometrul de 12, la fel ca si Marinescu mi-a zis si dr de aici daca nu aveam probl cu trompele faceam copii pe banda rulanta!

Adhnana felicitari pt gemenei!

IoanaTugs, iti tin pumnii fata curajoasa trebuie sa se prinda de data asta!

Tin pumnii tuturor sa vedeti cat mai curand liniutele dorite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

monaramona hai gandeste pozitiv , nu e un organism ca altul , deci crede pana la capat!

daniela,aristica cum stati cu beta?
eu va mai astept cu beta mare ,eu mai sper pt voi

camelia, morena a inceput alta saptamana cand se termina avem si rezultatul final! doamne ajuta!

o saptamana usoara

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

danielada ai inteles bine in ziua in care am facut beta testul de urina nu era pozitiv..am facut peste 2 zile si abia se vedea o liniuta roz langa cea de controlasa ca fa beta si nu te mai gandi la prostii
bruniimi place de tine..fii optimista si vei invinge
hai feteloreu va astept cu vesti mega bune

Angie+21

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Buna fetelor cochetelor..bruni ,camelia ,si toate fetele ..da asa e am inceput inca o saptamana ...la finalul acesteia sa fim toate fericite ,implinite si cu rezultatul mult dorit
Despre mine ...tot asa sunt ,nu am nici un simptom dar cred in sansa mea pana la capat.
Bruni ...si eu cred ca o sa fac beta pe 24 ...as vrea sa rezist pana pe 27 dar acum sa vedem ...pana in prezent stau bine cu psihicul
va pupacesc pe toate ....si hai sa venim toate cu doua linii rosi si cu beta mariiiiii

Mergi la inceput

morena hai sa facem beta deodata ! hotaram de comun acord pe 24 sau 27?
pe mine ma doare putin capul , am si ceva ameteli usoare, ma tem sa nu fie ceva cu tensiunea ca o am cam mica de obicei..am tolanit si azi in pat mi era si frig, f bine nu mi e.. sper sa treaca si sa fiu iar in forma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

ok bruni ...dar trebuie sa ne hotaram...pe 24 sau pe 27
Eu zic pe 27 ...tu ce zici?
....eee poate sunt semne de gravideala cine stie?

Mergi la inceput

si eu sunt tentata sa zic pe 27pt ca daca apuc sa fac pe 27 si nu mi vine cm sigur sunt gravi clar visez
la 17 zile de la punctie ar trebui sa vina cm pana pe 27..
in simptome nu cred ca e mult prea devreme..

Mergi la inceput

hai sa ne facem ca suntem gravi poate se adevereste !
pana la urma chiar suntem ca avem bebei la purtator!

Mergi la inceput