FIV 280
Raspunsuri - Pagina 14
brunadria spune:
camelia 6IA si 4 fiv uri gratuite sunt in franta!
daca ai reusit sa ai un bebe cu primele 4 incercari si vrei un al doilea copil incepi de la 0, iar 4 fiv uri gratuite!
nu stiu cat timp iti trebuie sa ti faci actele aici , daca ai un contract de munca, carte de sejour,casa pe numele tau(chirie),facturi , cont in banca ,nu mai stiu care e perioada minima de stat inainte sa primesti actele, eu le am facut mai demult, sunt de 10 ani aici!
eu mai am o incercare gratuita si apoi cred ca voi merge spre clinica din austria! sper sa nu fie cazul!
in ce parte a frantei vreti sa emigrati?
eu cred ca voi face un beta pe vineri , ce o fi o fi!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
brunadria spune:
denisa tocmai ca pana nu vad negru pe alb , sper!
dar e grea perioada asta!stiu ca o cunoasteti toate..
am tras un pui de somn sa mai treaca vremea
sarcina usoara in continuare! de ce nu ti pui semnatura jos sa vedem si noi ce bine ti sade
daniela74 spune:
Moromeata esti o super femeie
Bruni,Camelia,Morena sint aici alaturi de voi,va astept cu vesti bune.
Eu inca mai sper,desi am mai facut un test,tot negativ Cine stie,poate DD ma iubeste si pe mine?
Amzulica
in asteptarea lui bebe mic
brunadria spune:
daniela testele din urina nu se pozitiveaza asa usor , eu zic ca nu are rost sa ti mai bati capul , stai pana trebuie sa faci beta , ca ala i sfant!
eu o sa l fac vineri cred in loc de 27 ,24!sau poate o sa astept! sa vad cum ma tin nervii!
si eu am teste de sarcina, dar am decis ca de data asta sa nu mai fac!
hai ca poate totusi mergi la odisee! doamne ajuta!
CAMELIA28 spune:
Brunadria, tu ai facut punctia in aceeasi zi cu mine si ET mai devreme cu 2 zile, sunt sigura ca se pozitiveaza pe 24!
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CAMELIA28 Brunadria, tu ai facut punctia in aceeasi zi cu mine si ET mai devreme cu 2 zile, sunt sigura ca se pozitiveaza pe 24! |
am facut punctia pe 10 si et pe 13, dr mi a dat sa fac testul pe 27!
cred ca si morena a facut punctia deodata cu noi!
o sa vad acuma, daca pot astepta astept , daca nu o sa l fac pe 24!
daca nu vine cm pana atunci
angieangie spune:
danielafa intai beta te rog mult
eu am facut test urina la doua zile dupa ce facusem beta si iesise 76 deci pozitiv,si testul de urina abia la 2 zile mi-a iesit pozitiv..asa ca te rog mult fa beta eu inca mai sper
brunicum te simti?bafta multa
bafta tuturor fetelor care sunt in focuri
Angie+21
bebe jucaus
denisa220972 spune:
brunadria nu-ti spun continuarea fiindca se vede la semnatura,dar o iau ca pe un semn bun ptr. Octombrie.
Iti multumesc anticipat, sa ai gura aurita.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angieangie danielafa intai beta te rog mult eu am facut test urina la doua zile dupa ce facusem beta si iesise 76 deci pozitiv,si testul de urina abia la 2 zile mi-a iesit pozitiv..asa ca te rog mult fa beta eu inca mai sper Angie+21 bebe jucaus |
chiar imi dati sperante,mai ales ca ieri mi-a fost tare greata,nu se poate sa-mi joace mintea asemenea feste
oricum eu mai sper.
nu prea am inteles,tu zici ca in ziua cu beta 76,testul de pipi nu era inca pozitv?
daniela74 spune:
Mirela,ce mai faci?
am tras si eu cu ochiul pe undeva si ti-am vazut burtica
iar numele exact cele care imi plac si mie