FIV 280

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

pai mai Bruni ...am 29 de ani si doua fiv-uri le-am facut in ungaria apoi inca doua cu matei si tutunaru si apoi am mai facut doua et-uri cu embrioni congelati....deci destul de multe
Problema la noi sunt trompele mele care nu le mai am una din cauza unei extrauterine si cealalta e clipsata ...in rest totul e ok...dar nu se prinde ,.....bine mi-a reusit o data mi s-au prins 4 embrioni dar am pierdut sarcina la 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

morena se cam aseamana putin situatia!
si eu am facut 4 fiv uri , cauza e aceeasi :o extrauterina si extirparea trompei , iar cealalta prinsa in aderente si irecuperabila de la 17 ani (apendice perforat)!
deci fiv 1 la cluj =SEU!
si 3fiv in franta, 2 nereusite si sa vad acuma
dar eu am mai multi anisori si ma preseaza si timpul!(34)
poate avem noroc acuma

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moromeata spune:

Pentru ca cineva a aruncat manusa , imi fac curaj si am sa va spun povestea mea. In 2000 nu mai aveam trompe - o sarcina extrauterina si un hidrosalpinx, fara alte probleme. Am inceput primul FIV in Romania - suprastimulare severa, rezultat 0. Au urmat FIV2, 3. Apoi 3 FIV-uri in Ungaria plus 2 FET - rezultat 0. Pauza 2 ani, cand pur si simplu nu m-am mai gandit ce o sa fac. In septembrie 2009 am plecat in Israel. FIV 9 - oprit din cauza suprastimularii. In ianuarie, din nou in Israel - FIV 10. Rezultatul e o minune in burtica de 37 saptamani. Nu stiu ce a facut diferenta - a fost aproximativ acelasi tratament, aceleasi analize. Poate doar starea psihica a fost alta - am considerat ca sunt intr-un concediu si am mers la mare, am vizitat tot ce se putea vizita si nu m-am gandit ca sunt in tratament. M-am urcat pe avion a doua zi dupa ET. Ahh, si in curand implinesc 38 de ani si sunt (deocamdata) sanatoasa tun.
Am vrut sa va incurajez, sa va spun ca se poate (e adevarat trebuie sa te tina nervii si mai ales finantele) si ma rog pentru voi.

Mergi la inceput

moromeata felicitati pt burtica !
10 fivuri!? mda dar a meritat , asa e trebuie sa ne tine nervii si buzunarele.. eu am noroc de 4 fiv uri gratuite, dar fara noroc pana in prezent! intr adevar ca trebuie dusa lupta pana la capat , oricum eu asta am de gand sa fac! doar ca am facut o obsesie din asta si nu stiu daca prea ajuta, nu pot sa ma detasez , tot intr un loc mi e gandul!
in orice caz un mare :bravo!!
morena, camelia ce faceti fetelor, cum trece vremea?
daniela , aristica eu inca mai sper pt voi ,luni poate aveti alta surpriza!
eu nu am nimic :doar ceva dureri vagi de burta si putin sanii durerosi dar asta e sigur de la progesteron , deci in concluzie nici un semn ca sunt gravi.. dar astept si sper..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Fete dragi

Stateam sa-mi aduc aminte daca/cum am stiut ca de data asta e cel bun
Pana la test nu am avut greturi sau sangerari. In schimb, in ultimele 2-3 zile inainte de test am simtit mici dureri/tensiune in sani, care parca si aratau putin altfel (nu se intamplase asa tarziu la nici un alt FIV, ma dureau la 1 saptamana dupa ET, apoi incet incet disparea durerea). Cam atata. Dar parca era ceva diferit, asa ca nu m-am mirat foarte tare de Beta mare (desi evident am fost incredibil de fericita!).

Moromeata, esti extraordinara ! Asa e, cred ca psihicul conteaza enorm, si o anumita detasare (mai povesteam ca dupa acest FET pentru prima data m-am intors la serviciu dupa 5 zile, am lucrat mult, am mers la o nunta dupa 11 zile, am dansat mult, apoi am condus in doi 600 km!).
Dar evident, cel mai tare cred ca m-a ajutat Dumnezeu, Maica Domnului si Sf Nectarie, si Sf Ilie de a carui zi a fost FET. Adica pe scurt, Cel de Sus!

Va pup pe toate si va doresc multa putere!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 11+

Mergi la inceput

pisucmic
vad ca mai toate fetele au avut ceva pesimtiri sau semne inainte sa iasa beta mare..
eu nu simt nimic , parca n am nimic , dar mi e frica de un nou esec ! oricat de mult m as concentra sunt intre: sunt , nu sunt!
nici nu vreau sa ma imbat cu apa rece stiu ca e o loterie fiv ul!
asa ca numai d zeu stie cand e momentul sa ne dea minunea..

Mergi la inceput

wow Moromeata ,..credeam ca numai eu am la activ atatea incercari ...oricum a meritat .Iar chestia cu psihicul nu o putem controla sau cel putin la mine nu merge ...incerc oricat sa ma detasez dar nu imi iese.
Bruni ...pai inseamna ca suntem pe aceasi lungime de unda ...nici eu nu am nici un simprom ....dar poate asta e un semn bun ,....ca la celelalte fiv-uri am avut sanii tensionati ....poate cine stie o fi incercarea norocoasa pt amandoua.pup toate fetele

Mergi la inceput

daniela ,aristica ..ce faceti fetelor ...capul sus ...poate cine stie ,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

brunadria pana nu vezi negru pe alb sperraaaa, fiindca speranta moare ultima. In legatura cu sarcina la mine nu am avut niciun semn, nu ma durut burta, nu ma intepat, sani erau asa si asa singurul lucru pe care il aveam mai dezvoltat a fost mirosul, mergeam prin cartier si stiam ce au gatit,mergeam cu soacramea si ii spuneam:"au gatit ardei umpluti", sa dus saraca acasa si mi-a facut ardei umpluti), in a 9 zi de la ET am avut o mica pata rozie, eram sigura ca o sa-mi vina CM(la primul FIV mi-a venit CM in 9 zi de ET)iar la B-hcg am avut 420.
nu te mai stresa , toate stau in puterea lui DD.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Si eu oscilez, ba sunt, ba nu sunt, ma mai doare putin burta si iau No-spa.Eu am zis ca atata timp cat am ovule, nu ma opresc (problema e la sot,eu teoretic sunt OK) , dar mai apare si partea financiara care e naspa, anul asta am facut 2 FIV-uri (8000 euro) si sper sa-mi iasa de data asta pt ca in urmatorii 2 ani nu se va intampla mare lucru..
Bruni, spuneai ceva de 3 FIV gratis in Franta?? Noi vrem sa emigram acolo , de asta te intreb, cat timp trebuie sa stai acolo sa beneficiezi de ele? sau mai bine zis, de ce fel de asigurare e nevoie?

Bafta fetelor, sa fie cu ochi!

Mergi la inceput