FIV 280
Raspunsuri - Pagina 12
cristy1977 spune:
aristica, daniela, offf.... mai fetelor, imi pare atat de rau... totusi cred ca un test de sange in ziua 14 ar fi mult mai concludent, iar daca nu a fost sa fie de data asta, veti lupta in continuare si cu siguranta va veni si ziua in care veti deveni mamici, totul este sa nu renuntati si sa nu va dati batute, va imbratisez cu drag
"After all, tomorrow is another day!"
morena29 spune:
aristica ,daniela sunt alaturi de voi ...imi pare rau ...offf la multe incercari ne mai supune d-zeu
eu una c e sa mai zic ca nu am nici un simptom ...dar cred in sansa mea pana la capat...va pup pe toate
morena29 spune:
daniela ..nu e prea devreme sa iasa test de urina pozitiv ...eu zic sa mai astepti un pic si nu intrerupe tratamentul...
offf....eu sunt abia a 5 a zi de la et
va imbratisez cu drag pe toate
bruni ...hai gata cu deprimarea ...capul sus si crezi in sanasa ta
daniela74 spune:
Cristy,Pisuc mic multumesc.Eu o sa merg si la beta,marti.
iar de lasat,daca imi permite sanatatea,nu ma las chiar daca nu o sa merg pina fiv 10 Doamne fereste.
va pup si va multumesc tuturor
voi sinteti prietenele mele dragi
in asteptarea lui bebe mic
catalina2307 spune:
Hei ce este cu atmosfera asta?! Nu se satura nimeni de nimic. Indiferent de rezultat mergem mai departe. Nu exista nu se poate, nu va fi niciodata, nu se va intampla. Sigur ca se va intampla. Sigur veti fi mamici. Sigur veti avea puii vostri.
Daniela hai de totusi sa faci si beta, poate cine stie. Indiferent de rezultat eu iti sunt alaturi. Pana la urma tot se va intampla.
Va pup dragelor si nu lasati depresia sa va strice visul. Haideti ca se poate.
Edit - sa nu cumva sa ganditi "da, asteia ii place sa se citeasca acum ca si-a vazut sacii in caruta ca nu este deloc asa. Sunt sigura ca perseverenta si optimismul sunt cheia succesului.
daniela74 spune:
Morena dupa mine lipsa simptomelor e un semn bun.
mult noroc
daniela74 spune:
Catalina nu iubita ,nu ma las,in orice caz am devenit imuna la durere.
Nu simt nimic,o fi bine,o fi rau?
brunadria spune:
morena si eu tot in z5 sunt! sau 6?
luni am facut et!
cata draga mea, nici una de aici nu ar putea crede asa ceva! tu ai fost incercata greu si nu te ai lasat! bravo!
oricum si eu voi merge mai departe daca nu va fi sa fie acuma..
dar va fi fiv 5 si la cate sa ma opresc ? nu as vrea nici sa mi distrug sanatatea dar oricum un copil o sa l am, indiferent cum!
azi am trebaluit prin casa, nu mai pot sa stau degeaba! dar am terminat si poate ma pun la un film!
daniela,aristica nu va pierdeti speranta !cadem cat cadem dar nu mult ca doar noi trebuie sa ne ajutam sa ne ridicam sa mergem mai departe!
vb eam cu prietena mea cea mai buna la tel si imi spune: te rog sa te opresti daca nu merge acuma ! ce intelege ea? ea spune ca intelege perfect! dar are cum? are o fetita de 11 ani!
deci tot noi aici suntem cele mai intelegatoare!
si ma bucur ca existati!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
morena29 spune:
bruni ...esti ziua a 5 a ca ziua et-ului este ziua 0.
Capul sus fetelor ....uitati-va la mine sunt la a 6 incercare si nu ma las.Daniela sper lipsa simptomelor sa fie un semn bun ....va pup
brunadria spune:
morena a 6 a???
cati ani ai? unde ai facut toate fiv urile astea?
si ce pb sunt la voi?
esti f curajoasa!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."