FIV 280
Raspunsuri - Pagina 11
cristy1977 spune:
aristica, astea-s bombe de incepator si stai sa vezi ce o sa mai vina, test maine!!!, tinem pumnii, sigur vei veni cu vesti bune ca sa avem ce sarbatorii peste weekend
camelia, draga mea, doamne ajuta sa fie de bine, asteptam testul saptamana viitoare, in legatura cu stimularea, da, asa mi-a scris pe reteta:menogom, cei de la mednewlife spuneau sa l-as putea cumpara chiar de la ei, acum ma interesez si eu de medicamente si preturi, ziceai ca menopurul este acelasi lucru si este mai ieftin? ok, luni le dau tel. sa ii intreb daca ar fi ok, dar ce productie frumoasa ai avut, sigur va fi cu noroc, cu ce ai facut stimulare? te pup
daniela, hai cu vesti bune
bruni, daniela, aristica, camelia, morena, haideti fetelor
"After all, tomorrow is another day!"
CAMELIA28 spune:
Cristy1977, e invers , Menogon e mai ieftin, dar eu stiam ca nu se gaseste in Romania. Eu am facut cu Menopur (850 RON ct cu 10 fl)4 fl pe zi, pt ca la FIV1 am facut doar 2 fl pe zi si am avut mai multi foliculi, dar nu au crescut suficient, am avut in final doar 4 ovule mature. iti dorim mult noroc!
tuturor gravi in astepare: Doamne ajuta cu beta mare!!Tinem pumnii la toate fivoasele!
aristica spune:
beta 1,20. Noi ne oprim. Succes urmatoarelor fete, sa veniti voi cu teste pozitive!
Va pup dulce!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica beta 1,20. Noi ne oprim. Succes urmatoarelor fete, sa veniti voi cu teste pozitive! Va pup dulce! MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
aristica imi pare tare rau
ma gandesc ca asta poate ma asteapta si pe mine..
zici ca toate simptomele au disparut dintr o data ,desi cred ca nici nu erau pt ca e prea devreme! ce o vrea d zeu! nu putem face nimic fara voia lui!
linisteste te si mult curaj si putere pt urmatoarea incercare!
si repeta totusi beta ,poate poate..
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
brunadria spune:
daniela desteptarea!!!
mai feteor eu sunt usor deprimata !
nu mai am rabdare , m am pus sa fac curat in toata casa..
am stat destul tolanita! de la et n am facut nimic!
si pana la test: ouffff inca 9 zile!
bafta celorlate fete care urmeaza sa faca beta !
daniela74 spune:
da,m-am trezit
test negativ,daca era ceva trebuia sa se pozitiveze, ma duc totusi marti si la beta sa-mi confirme
Aristica pup fata si la lupta inainte.Nu ne lasam,da?
Mult noroc fetelor care urmeaza.Dumnezeu sa va ajute.
in asteptarea lui bebe mic
brunadria spune:
daniela tu ai facut test de urina?
la cate zile de la et? nu e prea devreme?
eu zic sa faci beta si sa nu te dai batuta inca..
inseamna ca nici eu nu ma astept la mare lucru, voi ati avut totusi blasto!
mda, asta e! offf, iar incep sa ma satur!
daniela74 spune:
9 zile de la ET.Ultima data cind s-a prins,testul a fost pozitiv la 7 zile(fara ziua et.)Nu e prea devreme.
Tu stai linistita si crede in sansa ta.Eu am avut un biet embrion de foarte buna cal.dupa spusele medicilor;iar Aristica daca nu ma insel a avut 4 embr.
Hai,curaj o sa fie bine
in asteptarea lui bebe mic
pisucmic spune:
Dragelor , dar nu-i prea repede? Eu la toate FIV-urile am facut beta la 12-14 zile dupa ET. Si oricum, cu tetsul de urina mi se pare prea nesigur asa de devreme. Nicio situatie nu e ca alta, chiar daca data trecuta a fost altfel.
Eu, din adanca mea experienta , va sfatuiesc sa continuati totusi tratamentul de sustinere si sa faceti beta la 12-14 zile. N-are ce strica.
Va imbratisez cu drag si nu va lasati.
Acum ca am vazut succese la FIV4, FIV6, si chiar FIV10, daca voi credeti ca merita nu va lasati!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 10+