FIV 280

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Pai acum suntem fix asa. Cu ea in brate non stop. Sau pe mine. Azi chiar ma gandeam ca as putea sa ies la plimbare cu un ou intr-o mana si un mar in cealalta. Poate asa apuc sa bag ceva in gura. Ca de cand am nascut am devenit fana oo.

Catalina

Asa patesc eu cu Felix, doarme numai pe burta mea, cum il pun jos urla din toate puterile. Eu dor cu el in dormitor iar sotu cu Seby in living mi-e ciuda ca am dat o caruta de bani pe patuturi si stau de bibelou

Suntem ca niste zombi, chiori de somn, mancam pe unde apucam si ce apucam nu mai zic ca de luni sotu incepe unca iar de la clinica am ajutor doar de doua ori pe saptamana cate 3 ore sa vedeti atunci distractie
Da nu ma plang, viata e frumoasa baietii cresc, sunt din ce in ce mai activi, mai alerti, scot sunete noi, ce mai suntem topiti

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

fetelor , e obligatorie sangerarea aceea la nidare ?
eu la seu am avut o , dar in rest nu!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Eu nu am avut nici o picatura de sange toata sarcina, mici de nidare ....de nimic, nici macar la punctie nu am sangerat, am ajuns acasa cu chilotul curat

Mergi la inceput

Citat:

Daaaaaaaa...poate dau in galbinare :)).

Catalina

Eu n-am dat si tot bag, ba omleta facuta de sot ba fierte.
Prima zi cand am ajuns de la spital am gasit mancare in frigider lasata de o vecina , a doua zi un alt vecin mi-a adus de mancare, saracu a gatit si mi-a adus la pat. Dupa care ne-am descurcat singuri, musafirii au continuat sa vina dar fara mancare doar cu desert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

mai fetelor,eu care credeam ca dormiti...
am lipsit,m-am uitat la ``tinar si nelinistit``
Catalina,Dragaica eu si acuma am mincat multe oo,ca de: cine sa-mi faca de mincare ? Vai de capul meu
-somnic usor

in asteptarea lui bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

aah...am uitat:
fac test miine dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela74

aah...am uitat:
fac test miine dimineata

daniela musai sa fie pozitiv!!
doamne ajuta , iti tin pumnii si tie si lui aristica

dragaico te pup fata draga si pe flacaiandrii..
lasati ca va reveniti voi dupa ce mai cresc ..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Daniela, Aristica, multa multa bafta si va asteptam cu teste pozitive, apoi la Odisee! Sa va ajute Dumnezeu!

PS: bineinteles pe toate va asteptam , pe voi doua primele ca asa vine randul

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:

Daaaaaaaa...poate dau in galbinare :)).

Catalina

Eu n-am dat si tot bag, ba omleta facuta de sot ba fierte.
Prima zi cand am ajuns de la spital am gasit mancare in frigider lasata de o vecina , a doua zi un alt vecin mi-a adus de mancare, saracu a gatit si mi-a adus la pat. Dupa care ne-am descurcat singuri, musafirii au continuat sa vina dar fara mancare doar cu desert

Mai fetelor la voi nu sa inventat restaurantele cu meniul zilei, cand este inchisa "popota militara"( soacramea)si barbatemiu stramba din nas la mancarea din frigider(nu manca de doua ori aceeasi mancare, prefera sa manance eugenia)il trimit la un restaurant sa manance si ii agat de gat si o caserola ptr. acasa. Ptr. 12 ron, nu stau eu in bucatarie sa ma focaresc, daca am treaba, si sa stiti ca este foarte buna mancarea gatita.
Bine ca sunt BB sanatosi,asta este cel mai important.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata
Danielate asteptam cu beta maresa le tragi si pe celelalte fete dupa tine

Angie+20

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Dragaica - pai la faza cu patutul etc. mama ce leapsa mi-am mai luat si eu, ce patuutz am luat, ce lenjerii (70 euro) ce paturici ce ... si in final tot langa mine in pat doarme asa incat acum dormim toti 3 intre Mickey si Minnie, Winnie ... ca am mai si ras - daca n-am avut cand am fost copii, avem acum. Ma si gandeam cand intindeam rufele, ce-or zice vecinii cand or vedea lenjerii mari cu desene - s-au scrantit astia la batranete. Aveam un coleg care urma sa-i nasca sotia si isi facea planuri sa ia patutz de 1000 de euro de la romina si i-am zis: ia o pauza ca dai banii de pomana - copilul lui a dormit intr-un cosh initial si apoi negresit cu ei in pat... La mine abia acum la 1 an jumate am inceput sa trag patul nostru langa al lui, adoarme in patul nostru, apoi il pun intr-al lui dar dimineata tot intre noi este.
Cat despre mancare ... daca nu era cumnata mea ... muream de foame, seara cand venea sotul ma hranea, il asteptam de parca eram paralizata si nu ma puteam misca, si tot seara mergeam si eu la WC. Doamne ce program am mai avut, acum e mai bine ca fac totul cu el intre picioare, adik mancare la bucatarie ... se tine de fusta mea, la WC se joaca langa mine in baie, suntem nedespartiti.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput