FIV 280
Raspunsuri - Pagina 9

brunadria spune:
cata
nu mananc mult de obicei si nu poftesc , dar azi m am dus special sa mi cumpar ca mi a trebuit si gata , ca si ieri cu porumbul , dar nu cred ca are nici o legatura cu poftele de gravi! ar fi prea devreme !
imi fac eu poftele de graviduta inchipuita deocamdata pana se confirma ,negru pe alb!
ce ti face bebelina?
daniela te mananca sa ti faci test?
hmmm, si pe mine dar e mult prea devreme...
fetelor , e obligatorie sangerarea aceea la nidare ?
eu la seu am avut o , dar in rest nu!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

catalina2307 spune:
Bebelina mea de la ora 17 sta cu ochii cat cepele si scoate untul din noi. Ne ia pe rand. Ea e ca o floare, noi terminati de oboseala.Cred ca ne face in ciuda :)).

brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Bebelina mea de la ora 17 sta cu ochii cat cepele si scoate untul din noi. Ne ia pe rand. Ea e ca o floare, noi terminati de oboseala.Cred ca ne face in ciuda :)). Catalina |
are caracter de pe acuma

sper sa reusiti sa va odihniti ,sa nu va mai faca bebelina in ciuda

cred ca e tare scumpa..
sa creasca mare si sa fie cumintica.

denisa220972 spune:
catalina2307 si cand o sa desmeticeasca ea mai bine, atunci sa va tineti , ai sa stai cu ea in brate ca nici acolo nu o sa te lase. Bine ca este sanatoasa, cu somnul o sa-ti revii cand o sa se casatoareasca
. Te-am incurajat de te-am rupt.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

catalina2307 spune:
Pai acum suntem fix asa. Cu ea in brate non stop. Sau pe mine. Azi chiar ma gandeam ca as putea sa ies la plimbare cu un ou intr-o mana si un mar in cealalta. Poate asa apuc sa bag ceva in gura. Ca de cand am nascut am devenit fana oo.

adrianaady spune:
Catalina sincer...nici nu ma asteptam sa fie altfel bebelinasi oole sunt f bune, asa ca...

brunadria spune:
sunteti tare haioase..
acuma ne facem ca intelegem dar vom vedea cand vom avea si noi bebelina si ne va face si noua in ciuda!
chiar asa: mai usor cu oole! ia din cealalta mana un mar..
daniela unde ai disparut ? la tine nu i ora colgate