Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
crispro spune:
Si mai vroiam sa zic ca pe langa ca a dormit azi noapte 12 ore, ieri a dormit vreo 6 in total... SI tot asa o tine de cateva zile. Parca cu cat doarme mai mult, cu atat mai bine, mai putin marait...Sper sa tina cat de muuuult programul asta...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
giorgia23 spune:
Crispo ma faci sa ma ...lasa ca am vazut eu poze cu tine...arati super...kg se duc imediat...ce ma bucur ca a dormit asa bine...poate o tine tot asa
Pufescu si eu tot cu naturala sunt deci nu prea pot sa te sfatuiesc...oricum cred ca cel mai bine e sa vb cu medicul
Legat de noiink nu am trecut la fapte....dar cat de curand sar pe el
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka Eva Maria de ela_mm Bebe de Ana. Maria de rubia radu gabriel de tina mihai de victo _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Si de la noi!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
bubster spune:
pufescu si pe mine ma mai doare cateodata,ma frige defapt k totusi e taietura acolo si mai trece un timp pana se reface,se retrage uterul si muschiul k lumea
crispro noi ne am chinuit de 3 ori pana sa intre mai klumea,fara finalitate la mine normal,in schimb ma cam ustura in interior,in capat....si de la caciulita...
mami fericita de ariana ! 06.08.10
michelle1981 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi
Pe mine ma dor muschii de la burta, oare e normal? Cei de deasupra operatiei, ii simt amortiti cumva :(
Maine avem botezul si petrecerea si incerc sa mai fac ceva pregatiri prin casa. Eu am o dilema: cu ce sa o imbrac pana la biserica?
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
paula_m spune:
Buna dimineata
Oana, foarte frumoase pozele si voi, a crescut Matei, imediat merge la fete
Noi imediat sarbatorim un an de cand nu am mai facut sex...dar cred ca saptamana viitoare incercam si noi sa vedem ce iese
Ma tot bate gandul sa-l bag pe Raul cu tati in cada mare la baita, dar vad ca Sheri e ocupata pana peste cap cu gemenele, parca ea ii facuse baie Alesiei asa...Si parca as avea nevoie de niste sfaturi
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
bumblebee spune:
Neata!
La multi ani micilor sarbatoriti!
Pufescu, si pe mine ma mai doare operatia, dar la control a zis ca totul e ok, sa ma mai menajez totusi...
Oana, superbe, absolut superbe
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
http://picasaweb.google.com/105983476653273704176/DropBox?authkey=Gv1sRgCIDxyIOkx-zrPw#
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubster pufescu si pe mine ma mai doare cateodata,ma frige defapt k totusi e taietura acolo si mai trece un timp pana se reface,se retrage uterul si muschiul k lumea crispro noi ne am chinuit de 3 ori pana sa intre mai klumea,fara finalitate la mine normal,in schimb ma cam ustura in interior,in capat....si de la caciulita... mami fericita de ariana ! 06.08.10 |
Ok, atunci mai incercam si noi, sa vedem cand iese ca lumea... Si io care credeam ca cele cu cezariana nu au nici o treaba, nici o durere... Se pare ca nu e chiar asa...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
racusor2010 spune:
vad ca vorbiti de
v-am zis ca atunci cand am fost la control pentru papanicolau m-a durut de imi venea sa ma urc pe pereti ei bine, dr a zis ca e mai uscata zona pentru ca alaptez...deci si asta o fi o problema
pufescule nu stiu ce sa zic, intreaba dr, eu nu am nici un fel de problema, amorteala, fac si abdomene, plus sus-jos cu Andrei, dupa cum dicteaza sefu' mai bine suna dr sa vezi ce si cum, ca pe mine la control ma tot intreba de dureri, usturimi
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010