Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
bumblebee spune:
Da Racusoru, si eu sunt pe pozitii, de fapt nu m-am menajat deloc de cand am venit acasa, cu sotul f ocupat eu le-am facut pe toate, dar Pufescu nici n-a terminat lehuzia. Se spune ca mamicile sunt f sensibile primele 6 saptamani. Eu nu pot spune ca m-am simtit asa, ca m-am apucat de dat cu aspiratoru' si de calcat cum am ajuns acasa... doar ca am incercat sa nu ridic. Dar totusi muschii sectionati sunt amortiti.
Cat despre facut i-am spus dr.itei si mi-a dat un unguent naturist epitelin (numai din plante) pt mucoasa f uscata si iritata si ovule Pharmatex ca metoda contraceptiva. Nu intra in lapte si cica sunt f bune, actioneaza timp de 4 ore incepand cu 5 minute dupa introducere. Eu nu pot folosi prezervative, mi s-a rupt la propiu pielicica jos la domnisoara in trecut, cica as face si o usoara alergie la ele . In orice caz, mult lubrifiant, parerea mea . In trecut ne impacam bine si cu cel de la durex.
Vorbeati despre sani, off, eu m-am mai plans, pe mine ma dor continuu, plus ca nu syiu cum suge asta micu' de la sanul stang ca mi-a facut o cocoasa pe mamelon, imediat langa partea tuguiata, nu stiu cum sa ma exprim.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
http://picasaweb.google.com/105983476653273704176/DropBox?authkey=Gv1sRgCIDxyIOkx-zrPw#
crispro spune:
Bumblebee, si io am o cocoasa din aia... Am crezut initial ca a stat sanul (sfarcul ) sucit in sutien... Dar e tot acolo... Nu doare, doar ca e acolo... Si noi cu lubrifiant la greu... nu as suporta prezervativ...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu!
azi vad ca sunt ceva hormoni in "asteptare"... eu ce sa zic?! nu mi-au placut niciodata prezervativele, dar in caz de forta majora, asta e... mai 2 sapt de uz si gata... pai multe dintre voi aveti si multe luni de pauza la activ, e normal sa nu mai fie la fel, si dupa nastere... nu cred ca in Ro nu sunt prezervative cremuite, ca sa zic asa... ca in domeniul asta mereu se mai inventeaza ceva, ba o aroma noua, ba mai multe striatii, ba culori fluorescente ...dar inca n-am auzit pe niciuna sa zica de sot ca se plange ca e prea "larga", cum va era frica in perioada sarcinii, daca nasteti natural. se simte diferenta?
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
in alta ordine de idei, am avut o noapte obisnuita, adica somn de la 11 la 7 (isa si maria) si de la 1 eu si tati tot pana la 7, normal. eu as mai fi dormit apoi, dar trebuia sa ne pregatim toate 3 de mers la scoala, asa ca la intoarcere am mai avut o masa si la 11 alta, i-am dat si completare dar m-a pacalit cu 10 ml, ea vroia doar ca molfaie ca sa adoarma, nu de foame. acum imi simt sanii goi cu adevarat, s-a dus productia de peste noapte, sa vedem peste vreo 3 ore cum o fi, eu o pun la san oricum, apoi daca ii iese ei ceva, bine! daca nu, hm... mai asteptam vreo ora...
vremea e racoroasa (adica 25 gr), e innorat, maine arata ploaie... dar eu am asa o durere de spate si m-am prins de la ce e, ca eu credeam ca de la plimbat maimutica sau de la alaptat, desi pana acum nu m-am mai plans. dar nu! e de la coborat si urcat caruciorul pe scarile din fata casei!! si vreo 10 kg si 6 si ceva isa, plus cumparaturi la intoarcere... si sunt vreo 14 scari mari, astea is ultimele pana la trotuar...
_
Victo spune:
ha ha rodi 25 gr racoare, hai? dar 11, 13 cum e? ca tot ziceati voi ca infofolim copiii,,,pai cd treci brusc la temp. din astea ti se pare dea dreptul ger
multumi de urari! dam tortulet azi...si primim vaccin
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
rodyka spune:
pai vad ca nu e nimeni... isa doarme, asa ca fug sa fac o ciorba de cartofi si sa strang hainele de la uscat sa nu cumva sa vina vreo ploicica...
anca, daca esti pe faza, ne-am hotarat cu herbalife. si daca tu mai ai timp sa te ocupi de asta, da-mi de stire sa-ti transmit comanda , daca tot am zis ca schimb de furnizor macar sa-ti fac si tie un bine...
_
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo ha ha rodi 25 gr racoare, hai? dar 11, 13 cum e? ca tot ziceati voi ca infofolim copiii,,,pai cd treci brusc la temp. din astea ti se pare dea dreptul ger multumi de urari! dam tortulet azi...si primim vaccin |
victo, pai la noi iarna adevarata sunt 8-9-10 gr, cand am fost in Ro de sarbatori am crezut ca ingheata sufletul in mine, plangeam de frig efectiv!!! si cand ma gandesc ca mergeam iarna la serviciu in fustita scurta si fara nimic in cap sa nu mi se strice freza... dar in 10 ani m-am obisnuit cu temperaturile de aici, chiar si asa cand mergem la munte aici (zona e super, marea la o aruncatura de bat si muntele inzapezit tot anul la sub 150 km) nu e asa de frig ca in Ro... dar acum la 25 gr mi se pare racoare, ca nu-s 40!!
si venim la tortulet cu siguranta!! nu se refuza nimic!
_
rodyka spune:
ieri am facut un experiment, am mancat 2 piersici, stiu sigur ca in trecut nu-i placeau isei ca am mai incercat de 2 ori. azi insa vad ca nu da nici un semn de deranj . mai deseara o sa mai pap una-doua ca-mi plac asa de muult...
fetelor, eladea, sora-mea n-a gasit mamma+ la nici un plafar din bistrita, e vreo sansa sa gaseasca in farmacie?!
am mai facut una: i-am trimis poze (si) cu tortul de la botez la sora-mea si acuma isi suna sotiorul sa-i aduca tort din oras rapid!!! e gravi in luna 4...
_
CarmenAlbu spune:
Buna fetele!!
Pufescu, nu e normal sa te doara la stranut, pe mine nu ma doare, nu m-a durut decat durerea de vindecare, dar mie nu mi-a sectionat muschii ci i-a dat la o parte si pus la loc nu am nici acel val tot din pricina asta, cred ca nici racusoru nu are muschii sectionati, din ce inteleg, nu imi amortesc, ba mai mult eu am avut voie orice fel de efort dupa 6 saptamani, si merg la fitness , masaj, tot.
cred totusi ca nici una dintre noi nu are muschii sectionati ca totusi procedura cu indepartarea lor si taiat perete abdominal sub ei se practica de cativa ani...
aelita spune:
IMAYA facusem un jurnal,cu poze si povestiri,pe celalalt laptop care cred ca e irecuperabil,e dus la reparat ca inca era in garantie(avea doar 3 luni) dar cred ca am pierdut si pozele din ultimele luni,si jurnalul.
cred ca ar trebui scris pe hartie..
sau cumva pe web,dar nu stiu daca e vreun loc ne-public.stii ceva?
ar trebui sa copiez cumva ce e desre ei,si pus pe un site ..
super poze ati scos la botez !!! chiar ca iti sta inima
felicitari pt grasunel !!
ALINA o sa pun link cu poze la semnatura,daca zici
adevarul e ca e mai usor de accesat asa,ca ma uit la mine ca nu apuc sa vad toti delfinasii,care sunt pe contul comun..
BABY nu stiu daca neaparat elimina ce are in plus,cand vomita asa un pic,sau doar elimina din cauza regurgitarii,fara sa fie insa plin.
nu stiu sigur..dar Miguel suge suge ,din cauza ca vine laptele f repede se mai ineaca,se mai opreste,trage capul,nici nu maie nevoie sa il ridic de multe ori ca ragaie tareee,si de multe ori cu lapte cu tot pe mine...apoi iar suge minute in sir,iar mai trage o mica voma..si de multe ori face asa .deci la noi nu face cand e satul,ca apoi mai suge mult.
ca sa il determini sa manance mai mult,trebuie sa ii dai pauza mai lunga.o sa incepi sa il cunosti,eu incep sa imi dau seama cand are chef doar de lins de doua ori si adormit la tzitzi si cand ii e foame.ba chiar il cert pe tati ca ma confunda uneori,imi zice sa ii dau sa manance ca uite ce foame ii e,ma iau dupa el si imi adoarme ...si ii zic sa nu se mai bage ca ma incurca si pe mine ,ca eu am inceput sa il cunosc cand sa ii dau..ii mai pun suzeta si adoarme din doua miscari.sau il las un pic si incep partzurile,deci de-aia se trezea plangand,nu de foame.
dar nu il las sa planga de foame sau de dureri.il iau in brate,etc...doar incerc sa ii dau ceva timp sa "imi spuna" daca ii e foame sau altceva..(asta cand a trecut putin timp de la masa).
depinde mult si cat consideri ca a mancat la ultima..
CARMEN cum ai reusit sa faci pneumonie?imi pare rau...multa sanatate !!
stai linistita ca nu esti singura care da lapte praf,important e ca Leti e bine !! in ziua de azi laptele praf e foarte bun,e asemanator cu cel matern ,multi cred ca e chimic,dar asa gandesc din cauza ca e ceva nou,dar nu ce e natural e intotdeauna mai bun (vezi exemple de miere,ulei,lapte de vaca..etc ,bune la adulti dar interzise la sugari).noua tehnologie face minuni in ziua de azi,asa ca nu iti mai fa probleme!
OANA de cate ori ai facut sedinta foto,si cand erai gravida,au iesit niste poze nemaipomenite !!! sunteti foarte foarte frumosi ! minunate poze!!
RACUSOR vezi daca nu ar fi nevoie de vaporizator in camera,cauta pe net informatii si vezi ce si cum.
pune si ceva umed,prosop,cearsaf,ceva cum ar fi la uscat .cum se recomanda vara din cauza uscaciunii.
RODICA oaaau ce sirena erai in pozele vechi!!!!!!!!!!!!!!!
VICTO-
Citat: |
ha ha rodi 25 gr racoare, hai? dar 11, 13 cum e? ca tot ziceati voi ca infofolim copiii,,,pai cd treci brusc la temp. din astea ti se pare dea dreptul ger |
Aici sunt vreo 23º.a plouat un pic dimineata.in casa mori de cald inca,ieri si azi noapte am stat cu aerul.plus geamul deschis toata noaptea,pun cosul copilului in partea cealalta a camerei,ca se face chiar racoare peste noapte,eu stau direct in geam ca inca sunt cu caldurile ca in sarcina...in timp ce tati se inveleste...invelesc si eu copilul dupa el