Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Racusor, daca mai ramai in Sighisoara, poate da-i o fuga si la Tg Mures, sa ne vedem si noi, poate asa reusesc sa ma intalnesc si cu Oana, ca de cand suntem mamici nu ne-am mai intalnit

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
POZE

chiar la asta ma gandeam sa va propun si eu ...hai Racusor pana in Tg-Mures sa ne vedem toate 3 ...ar fi pacat sa stai la 40 km de noi si sa nu ne intalnim cu baietii
ce zici?

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

daca nu reusesc sa ajung acum, data viitoare trebe sigur !! o sa venim de sarbatori si o sa stam aproape doua saptamani, e mai frigut atunci, dar si puii mai mari si cu program

uuhh, ce fain ar fi sa ne vedem!!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

buna idee ...veniti pana la noi in Tg-Mures...mergem la gradina zoologica toti si ma gasim si alte activitati

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

poze de la prima noastra sedinta foto
http://picasaweb.google.com/107435487701279879441/PrimaSedintaFoto12092010?authkey=Gv1sRgCLr05cv-lNCv7QE#

Noi 2...si Matei

Vazut, placut, lasat comentarii!!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

neata si de la noi!
mi e un somn de imi crapa ochii si nu pot sa dorm...bb doarme k azinoapte s a cam foit k o durea burtik si a tot gemut si eu am stat calare pe patutul ei...si am si treaba da nu am chef...
ooana super poze,super bb,super familie

mami fericita de ariana ! 06.08.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Eva Maria de ela_mm

Bebe de Ana.

Maria de rubia

radu gabriel de tina

mihai de victo

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Si de la noi

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Deci buna dimineata...declar o noapte grea cu treziri din ora in ora si foiala la greu

Oana superbe pozele...pe Matei imi vine sa/l mananc asa scump ce e

Paula da ce baiat mare si frumos ai

Ce mi/ar placea si mie sa ne gasim toate cu delfinasii

Aseara dupa ce am venit de la plimbare sotul ma astepta cu ciorba facuta si pregatea si pulpite...asta da surpriza

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata mamici...

n-am reusit sa intru ieri...prea busy cu 2 nazdravani pe cap...

tina, eu dorm cu Filip in pat, mi-e mult mai comod asa sa-l alaptez...vad ca toate fetele isi pun bebeii in patuturile lor noaptea, eu una fac exceptie... mi-e asa de drag sa dorm cu el, sa stea langa mine...si cand ma gandesc ca e pt ultima oara cand experimentez treaba asta, am zis ca fie ce-o fi mai dormim asa...pana nu mai papa noaptea laptic de la tzitzi.. oricum, si acasa, Eric doarme cu tati, eu cu Filip...pana cand ii vom muta pe amandoi in camera lor... chestia cu 'co-sleepingul' la mine e mai mult decat atat... azi noapte am dormit amandoi f bine...a papat de vreo 2 ori, cred...nu mai tin minte...dar cum tzitzi era langa el, s-a servit singurel..

carmen, uff, imi pare rau de tine...ai grija...sanatate multa...pupici lui Leti cea cuminte...

Oana, superbe pozele... n-am cuvinte...

paula, vazut baiat elegant...sa-l pap pe el de scump...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Eladea nu esti singura...si eu dorm cu Antonia in pat...la fel din comoditate...sotul doarme singurel dinainte sa nasc...pt ca sforaie si eu nu pot sa dorm

Carmen -ici sa te faci bine...vreau si eu fetita cumine ca Leti

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

fetelor,am o noua problema:cand stranut sau fac miscari bruste ma doare tare operatia,chiar in capatul taieturii. O simt ca pe o arsura puternica.Atunci cand palpez zona nu ma doare nimic la operatie,ma doare un pic la cateva degete deasupra. Pe dinafara e vindecata perfect,aproape ca nu se vede cicatricea(seromul si problemele sunt in partea cealalta :D ). A mai patit cineva asta? Abia sambata am control...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, Oana, ce flacai aveti!!! Asa is de frumosi de numa, si par mult mai mari decat 2 luni... I-am aratat si sotului ce frumosi sunt!

Si i-am aratat-o si pe Giorgia ce bine arata! La fel zice si el, ca nu se vede ca ea e mamica...

A dormit al meu de la 9 jumate aseara pana azi la 9, cu 2 treziri de papa - la 3 si la 6. dar de la 6 a dormit cu mine pana la 9...

Aseara am incercat si noi un pic de actiune, dupa 11 luni... Cam greu, si fara final... Mai incercam azi... Parca ma deranjeaza cusatura... dar sotu e foarte intelegator, si atent... Asa ca azi mai reluam. SI tot de azi vreau sa iau anticonceptionale, sa ne punem serios pe treaba, ca prea mult a rabdat iubitu meu...

La multi ani si de la mine sarbatoritilor de azi!!!

Sa aveti o zi faine, fetele!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Pufescule, io nu stiu ce sa iti zic, ca sunt cu naturala... Ca am vazut ca si ieri intrebai... Nu poti suna dr?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput