Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
rodyka spune:
paula, am vazut si pozele de la semnatura. ce repede cresc delfinasii nostri!!!
racusor, daca te simti in largul tau sa ramai la Sighisoara fara sot, parerea mea e sa ramai, asa se mai odihneste si sotul ca nu-l mai fugaresti prin tot Bucurestiul , si poate te odihnesti si tu, mai respiri alt aer si revi apoi cu forte proaspete acasuca... si poate te intalnesti si cu fetele, ar fi pacat de ratat asa ocazie! poate dau ele o fuga la tine, daca au masina si vin impreuna...
ia uite de planuri fac eu pe-aici prin delfinariu...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
Eva Maria de ela_mm
Bebe de Ana.
Maria de rubia
radu gabriel de tina
mihai de victo
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
pufescu spune:
Diana Eva, din pacate cred ca e un inceput de mastita.
Zona dureroasa e fierbinte si s-a inrosit?Ia masuri urgent, pt ca urmatoarea faza e febra(eu am avut 2 zile febra 39,nu puteam nici sa stau bine in picioare). Solutia este sa pui dusul cu apa calda pe san(nu foarte fierbinte,cat sa fie suportabil)dupa care sa te masezi pe zona dureroasa(e oribil, doare de mai bine nasti inca o data).Mai ales daca s-au format in zona inflamata noduli tari trebuie masati usor pana dispar(se golesc saculetii cu lapte).Poti sa iei paracetamol(simplu,nu sinus), 4 pe zi-ajuta la durere si la febra.Eu cand nu am mai controlat febra cu paracetamol mi-am pus un supozitor cu novocalmin,m-a ajutat mult.
Daca ai noroc si te masezi/mulgi insistent in ciuda durerii scapi in cateva zile.Poate duce la complicatii foarte nasoale,nu e de glumit.Daca nu se amelioreaza in 2 zile sau faci febra mare du-te la doctor.Bafta multa
matusa77 spune:
Va salut si eu cu intarziere!
Bebe necesita pe zi ce trece mai multa atentie, vrea bagat in seama altfel sta bosumflat
Noi crestem frumos ieri am facut 2 lunite nu stiu cand a trecut timpul, multumim lui Dumnezeu si gungurim de nu se poate, colicii nu ne mai supra asa tare doar rar, de papat suntem numai pe LP mananca cate 120 ml la o masa si avem 7 pe zi inca mai da afara laptic si am luat decizia sa-i impart bibe in 2 adica mancam prima data 80 ml si dupa o jumatate de de ora inca 40 ml asa vad ca nu mai da afara.
Am vazut poze cu bebelusi perfecti- foarte frumoase!
Va pupacesc!
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010
ooana spune:
Neata
Racusor daca iti place si te simti bine aici atat tu cat si Andrei eu zic sa mai stati
...si poate reusim sa ne vedem cumva...sa vedem ce zice Paula
Carmen, Rodyka multumim!
Carmen hai mai arata-ne o poza doua cu Leti...la capitolul ceasuri suntem mari fani amandoi
imi pare rau de poevestea cu lapticul...dar cum am mai zis, nu fi suparata pentru ca tu ai facut tot ce se putea...asa a fost sa fie
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva vreau si eu parfum de Eva!!!!!! azi am fost obosita toata ziua - s-a trezit asta noapte din 2 in doua ore si vroia cate ceva - nimic anume ... sper sa fie mai bine la noapte ma doare foarte rau un san - l-am muls si tot degeaba e super dureros - vreo idee ce poate fi? Diana, mami de Eva maraita - in seara asta!! 20.08.2010 |
de ieri si eu am acceasi problema...imi e frica sa nu fie mastita
sanul e gol, nu am locuri tari sau dureroase...dar aureola e rosie, fierbinte si doare de ma iau toti dracii cand alaptez si dupa evident pana se linisteste
incerc azi cu comprese fierbinti, am citit ca face bine...si daca nu trece maine emrg la medic
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
chiar la asta ma gandeam sa va propun si eu ...hai Racusor pana in Tg-Mures sa ne vedem toate 3 ...ar fi pacat sa stai la 40 km de noi si sa nu ne intalnim cu baietii ce zici? Oana mamica lui Matei 08.07.2010 Noi 2...si Matei www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
daca nu reusesc sa ajung acum, data viitoare trebe sigur !! o sa venim de sarbatori si o sa stam aproape doua saptamani, e mai frigut atunci, dar si puii mai mari si cu program
uuhh, ce fain ar fi sa ne vedem!!
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui ooana poze de la prima noastra sedinta foto http://picasaweb.google.com/107435487701279879441/PrimaSedintaFoto12092010?authkey=Gv1sRgCLr05cv-lNCv7QE# Oana mamica lui Matei 08.07.2010 Noi 2...si Matei www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Oana, sunt superbe pozele!! voi sunteti niste frumosi!! sa fiti mereu la fel de fericiti ca acum!!
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui rodyka Eva Maria de ela_mm Bebe de Ana. Maria de rubia radu gabriel de tina mihai de victo _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
si de la noi
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
nu cred ca raman, nu pentru ca nu ne simtim bine, dar in sfarsit m-am prins si eu de ce puiul meu se tot trezeste la o ora jumate noaptea acum de sete
in camera in care dormim noi dam seara drumul la teracota, ca sa fie cald la baita si se incalzeste destul de tare, dar si usuca aerul. desi am pus vas cu apa rece in camera si noi ne trezim cu buzele uscate si cred ca si puiul la fel, asa ca se trezeste sa bea putin laptic si apoi se culca la loc
am deschis usa, dar nu f tare ca se raceste
nu stim ce are centrala, ca tot au venit sa o verifice daca ar reusi sa rezolve cu centrala ma gandesc sa raman, dar daca nu, nu cred ca mai rezist inca o saptamana la treziri asa de dese mai ales ca ziua suntem singuri, ca bunicii is la lucru...deci somn ioc, daca vreau sa il las pe pui sa doarma bine in curte...mai vedem pana maine
9 iunie 2010