Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

ANca, chiar ma gandeam la tine, cum e cu flacaul la scoala?

Cristina, draga, este timp pt de toate, o sa-si intoarca si capatana, am mai auzit de bbi carora nu le place pe burta. Nu cred ca are rost sa te necajesti nici pe tine, nici pe el.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
http://picasaweb.google.com/105983476653273704176/DropBox?authkey=Gv1sRgCIDxyIOkx-zrPw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Nela

Oana, nici mie nu mi-a venit sa cred, plus ca stiu si eu f multi copii care dorm pe burta, toti sanatosi, dar acum, chiar daca sansele-s mici, mie mi-a spus sa am grija, ar fi greu sa ignor, nu de alta dar ma apuca paranoia.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
http://picasaweb.google.com/105983476653273704176/DropBox?authkey=Gv1sRgCIDxyIOkx-zrPw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina, nici la Raul nu-i prea place pe burta. Sta cam 5 min, apoi se rostogoleste singur pe spate. A invatat ca daca isi duce capsorul si se impinge cu o manuta, se poate intoarce pe spate. Dar eu il mai pun pe burta, dar cu mainile sprijinit pe picioarele mele, asa ca in poza de pe delfinasi, si asa sta mai mult. Nici nu-l fortez sa stea pe burta, il pun in fiecare zi, dar sta cat vrea el.
Eu am auzit diferite pareri. La maternitate mi-au zis sa nu-l prea pun, si daca il pun pe burtica sa nu-l las nesupravegheat, iar un pediatru mai batran, mi-a zis sa-l pun sa si doarma pe burta , pt ca el stie sa-si tina capul asa incat nu exista riscul sa se inece...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Nici Rebeca nu sta pe burta mai mult de 5 minute. O mai tin eu la 45 grade pe burta mea - ca sa o oblig sa iti tina capul; nu ca ar mai fi nevoie; deja il tine foarte bine.

giorgia, din pacate al meu barbat e mai mult la munca, rar cand are week-end liber si atunci sunt atatea de facut incat le impartim intre noi. Or veni si vremuri mai ... libere! (da' de unde!)

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Ne laudam cu primul dintisor! Si al 2 lea e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

S-a trezit, flamand, dar io l-am pus pe burta, l-am chinuit un pic, a plans de numa, si nu avrut sa isi miste capul, deloc... Dupa papa, in 30 min, l-am pus iara, si-a miscat capul dintr-o parte in alta, dar dupa mult planset... Pe burta mea, la 45 si-l ridica... Of, ce m-am necajit... Cica daca isi ridica tarziu capul din pozitia pe burta, tot tarziu va sta in fund, si tot tarziu va merge... O sa il pun mai des...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tu fetele, cand il pun in scoica, fisher, leganas sau paturica de activitati mereu sta cu capul spre stanga... Degeaba ii mut capul spre dreapta, si-l muta inapoi... Initial am crezut ca se uita dupa lumina de la tv, dar nu... Sper sa nu i se tuguie capul, si sa i se turteasca pe partea aia...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
La maternitate mi-au zis sa nu-l prea pun, si daca il pun pe burtica sa nu-l las nesupravegheat, iar un pediatru mai batran, mi-a zis sa-l pun sa si doarma pe burta , pt ca el stie sa-si tina capul asa incat nu exista riscul sa se inece...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

la maternitate asa mi-au spus si mie...dar pana la ce varsta? ca doar nu o sa stea pe spate ca asa vrem noi, mai ales dupa ce incep sa se intoarca singuri ...atunci fac ce vor ei

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Eladeea, Crispro

Fetelor, voi cu ce ingrijiti fata bebeilor? Doar spalarea cu apa? Al meu are cateva zone cu piele uscata, il pot da cu vreo crema, ceva? Cea de galbenele o fi potrivita?

Despre statul pe burta: Eu nu l-am pus sa doarma pe burta pana acum, dar il mai punem pe burta cand ii facem masaj. Isi tine capul foarte bine, dar nu pentru mult timp, oboseste mititelul

Crispro, si Raducu al meu tot la fel sta cu capul numai pe o parte, desi de ceva zile a inceput sa il mai tina si drept si sa priveasca in sus, nu in stanga/dreapta. Pe el sigur il atrag lumina si sunetele de la TV/laptop. Aseara avea intr-o parte TV-ul, iar in cealalta laptopul. Initial se uita catre TV. Am inchis TV-ul si si-a intors capsorul catre laptop

Oare la ce distanta vad dupa o luna? TV-ul ii place tare mult, de cate ori il schimb inainte de masa ii dau drumul la TV pe muzica si nu mai face scandal. E concentrat acolo. Chiar am o poza cu el si taticul cum au amandoi capul intors catre TV. O sa mai pun si eu poze cu comoara noastra pe Delfinasi.

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RODICA stai linistita,ca uitam si eu ca a facut o luna daca nu trebuia sa il duc la pediatru la controlul de o luna.merci !!! eu uit si ceilalti delfinasi,ma iertati ca am trei si am capul aglomerat

GIORGIA risc de intarcare exista,dar nu e imposibil sa revina,daca tu scoti cu pompa sa nu il pierzi si apoi cu multa rabdare o pui mereu la san..Dar riscul exista !
nu poti sa o iei cu mama cu tot ,sa stea cu ea acolo?sau sa gasesti pe cineva sa stea acolo cu ea,ca nu ar fi 3 zile,ar fi doar cat stai tu la nunta in seara nuntii.

ADRIANA daca ii dau dintisorii,e clar ca are dureri si te face si pe tine praf.dar renunta la alte lucruri pe care probabil le faci cand doarme ea,si fa ceva si pt tine.vezi daca sta in cosuletul-scoica de masina,sisa o balansezi ,eu cuSofia faceam asa,o luam cu mine la dush,ea in scoica eu scalambaindu-ma si cantand sa nu planga,faceam in 3 minute,ieseam o leganam cu piciorul pana ma imbracam,stergeam,pieptanam,spalam pe dinti,etc..inclusiv pe wc stateam cu ea acolo...uneori in brate.
invatam sa facem mai multe lucruri odata,ca nu avem incotro.de cate ori m-am spalat pe dinti cu copil in brate ,sau pe wc pai ce sa fac?????????daca urla si eu trebuieeeeeee???
sau imbracat un copil cand il tineam pe altul in brate,cu o mana fac una,cu alta alta,asta fac de mult ca uneori am impresia ca imi cresc maini,ca se lungesc,de cate fac odata !!! si cu piciorul mai misc scoica.
sau cosuletul in care doarme,il plimb dupa mine prin casa,la bucatarie,peste tot,il mai misc,mai mestec in mancare-asta cand nu doarme bine,ca eu niciodata nu i-am lasat sa planga pe niciunul.
ii pun si dupa gat daca e nevoie,pe toti 3,si tot nu ii las nebagati in seama !

CRISPO ai mei niciunul nu au vrut sa doarma pe burta,se enervau si plangeau,desi ridicau capul,nu aveau probleme..asa ca nu-i bai daca nu ii place ! ideea e sa stea asa daca le place doar.daca nu,nu e ceva nemaipomenit.
nu au stat pe burta,dar s-au ridicat in picioare tinandu-se de mobila ,Sofia pe la 7-8 luni,Andres la 6 luni,au mers la 11 luni jumate amandoi,deci nu te stresa de acum ! statul in fund,nu mai stiu,dar parca nu a fost chiar asa devreme ca altii..si totusi mersul a fost destul de devreme(ma refer la mersul singuri,ca asa pe ziduri mergeau de mult)

OANA cand se intorc ei pe burta nu mai e problema.doar cand ii punem noi si ei nu pot inca sa se mute pe spate ar fi problema.

PUIUt sunt creme de fatza pt bebei,mustela sau altele..eu de-astea am avut,dar cred ca merge si "galbeneaua" !
ieri la control mi-au spus ca acum vede dar de f aproape,si nu clar,si ca abia dupa 2 luni incolo incepe sa vada..dar ceva ceva distinge,umbre,lumini,etc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Seara buna, fetelor!
Eu ma simt cam rau de azi-noapte, ma ia cu calduri, transpir, ma ia cu lesin si mi-e si greata. Am fost la dr si mi-a dat o trimitere pt hemoleucograma si sumar de urina, dar din pacate ajung abia luni, pana luni sunt inchise cabinetele.
Lapticul a inceput sa se rareasca, fata mea se enerveaza la o tzitzica, trebuie sa o mut la cealalta, desi mai curge lapte din ea, dar cred ca nu ii mai vine pe toate canalele. Am inceput sa iau de azi Galafor, sper sa-si faca efectul cat mai curand. Voi cum stiti, cele care ati luat, in cat timp isi face efectul?

Anca, din pacate, pe contul delfinasi nu mai e loc liber, de aceea nu poti pune poze cu delfinasa Maria. O sa le sterg eu de acolo si poate asa reusesti.

Puiutz, faptul ca se chirceste asa cand face kk e de la colici, colicii nu inseamna neaparat doar plansete. El e inca micut, peste vreo luna ai sa vezi ca va face kk mai usor. Si trebuie sa te bucuri ca face kk asa des, e mult mai rau decat sa fie constipat si sa nu ai ce sa ii faci. Atata timp cat nu face de 3-4 ori la intervale scurte, de 5 min de ex, nu se considera diaree.

Si Aida se enerveaza cand o pun pe burta, nu ii place pt ca ea se incordeaza sa se ridice sau sa o ia de-a busilea, da din maini si se impinge in picioare si daca vede ca nu reuseste, incepe sa maraie.

Sper ca maine sa ma simt mai bine, dar cred ca m-a ajuns oboseala. Mi-am dereglat bioritmul

O seara placuta va urez si somn usor pt delfinasi, sa doarma muuult si bine!

Mergi la inceput