Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
giorgia23 spune:
Hop am aparut si eu...de la 11 ma chinui s/o adorm....ba cu tzatza,ba in brate si degeaba...acum am lasat/o singurica in pat sa vedem cat sta...a mea de cateva zile ziua doarme numai pe burta iar aseara a fost prima data cand am pus/o si noaptea pe burta....doarme mult mai bine...bine si eu am stat treaza 1 ora langa ea sa vad daca respira...oricum ea isi ridica si tine capul f.bine
Puiutz al tau face kk prea des a mea prea rar
Fetelor o intrebare:vinerea viitoare ar tb sa plecam la Suceava la o nunta...si sa ne intoarcem duminica...pe fata tb s/o las cu mama...oare exista riscul sa se intarce daca nu suge zilele alea?
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze Antonia
adrianaBuc spune:
Salutari
Abia am reusit sa citesc ultimele capitole. Mandra imi ocupa tot timpul, nu mai doarme atat de mult si vrea multa atentie (ba chiar ma cearta daca o las 5 min singura).
Ne da si al 2 lea dintisor.
Eu sunt o epava ; nu mai am timp pentru mine nici 5 minute, arat ca , nici nu imi vine sa scot capul afara de rusine; si nici nu vad prea curand vreo clipa libera. De munca nu mai zic nimic, iar sunt in criza de timp; deci dezastru!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Ne laudam cu primul dintisor!
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 Hop am aparut si eu...de la 11 ma chinui s/o adorm....ba cu tzatza,ba in brate si degeaba...acum am lasat/o singurica in pat sa vedem cat sta...a mea de cateva zile ziua doarme numai pe burta iar aseara a fost prima data cand am pus/o si noaptea pe burta....doarme mult mai bine...bine si eu am stat treaza 1 ora langa ea sa vad daca respira...oricum ea isi ridica si tine capul f.bine poze Antonia |
asteptam sa mai apara careva sa zica ca bebe doarme doar pe burta...noi asa de la 7 sapt , la inceput l-am pazit dar apoi m-am linistit cand am vazut ca tine capul sus si il intoarce de pe o parte pe alta...asa ca fi linistita din punctul asta de vedere...cred ca riscuri sunt doar atunci cand sunt mici si dormi asa cum ii asezi tu
daca ii place tzitzi si nu e lenesa gogosica nu cred ca e nici un risc cu intarcatul
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
giorgia23 spune:
Adriana felicitari pt al doilea dintisor...mai pune sotul sa stea cu cea mica sa ai si tu putin timp pt tine....al meu sot vad ca e din ce in ce mai saritor...cand e acasa sta si vb cu cea mica,se joaca,l/am lasat si singur cu ea cat am mai avut eu treaba si s/a descurcat....va ziceam ca de la 11 ma chinui s/o adorm...de abia acum a aadormit...ma duc sa intind niste rufe si sa mai strang de prin casa
poze Antonia
bumblebee spune:
Adriana, mai ca te dadeam disparuta. Lasa ca cresc bbii si o sa avem timp de noi si o sa ne fie dor de toata perioada asta plina. Felicitari pt dintisori!
Intr-o zi ma apucasem eu cinstita de epilat, ca vezi draga bb Victor e linistit, ehh, cand a inceput urletul, am iesit cu el afara cu un picior rosu si iritat si unul paros, m-am simtit asa putin ca in epoca de piatra, am noroc ca nici inainte nu ma machiam zilnic, asa ca asta nu este o suferinta mare.
Girorgia, si eu zic la fel, daca ii place tzitzi, ca mersul pe bici
Fetelor, eu tot as vrea sa-l culc pe burtica, de la 3 saptamani isi intoarce capul, il tine f bine, acuma sta tantos fara nicio pb. Altu-i baiul meu, atat medicul meu de familie cat si pediatrul meu m-au averizat sa nu-l tin pe burta pana pe la 2-3 luni, nu de sufocat, nu prea stiu sa explic sincer, ca nici n-am mai auzit pana acum, cica exista un risc (ff mic) ca presiunea asupra organelor sa fie prea mare?! Au zis ele o denumire, dar ma depaseste, si sica treaba asta s-ar vedea abia dupa primul an de viata. Chiar si asa, eu l-am mai pus pe burta, ca sunt momente cand numai asa poate adormi, din cauza burticii.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
http://picasaweb.google.com/105983476653273704176/DropBox?authkey=Gv1sRgCIDxyIOkx-zrPw#
giorgia23 spune:
Ii place tzitzi ...azi am fost pe post de suzeta...uite ca asta cu presiune pe organe nu o stiam....ea doarme doar de vreo cateva zile asa...si in curand facem 3 luni deci nu cred ca ar fi o problema....mai nou daca o apuc de maini se incordeaza si vrea sa se ridice...asa comica e
poze Antonia
anca_vlad spune:
HOP SI NOI!
ne mai tineti minte!?
Noi suntem ff ocupati decand a inceput si Vladut scoala...si bb e din ce in ce mai pretentioasa!
Am vrut sa pun poze cu Maria si nu am reusit, de ce?
trebuie sa recuperez capitolele din urma si nu sunt putine!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
crispro spune:
Of, al meu nu vrea pe burta deloc... Incepe plansul cand il pun asa, sa il fortez sa isi ridice capul... SI greul si-l ridica... In schimb, cand il tin in brate, la verticala, sta numai cu capul in sus, nu si-l sprijina de nimic... Sunt necajita acum ca vad ca la voi stau bebeii pe burta si isi misca capul dintr-o parte in alta... Al meu doar o data si-a mutat asa capul... O sa il pun mai des pe burta, il las sa se chinuie mai mult, nu?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
nela_didea spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru raspunsuri. Azi am fost cu ceva treburi prin oras cu bebele dupa mine in carucior si cand am ajuns acasa eram varza pe blugi. Nici un Cm la mine nu a durat mai mult de 4 zile si niciodata nu a fost asa din abundenta ca o hemoragie. Deci schimb tamponul la 2-3 ore. Totusi sper sa fie ceva normal dupa nastere, daca nici pana luni nu-mi trece...o sa merg la doctor.
La multi ani delfinasilor sarbatoriti de azi, sa creasca mari frumosi si sanatosi.
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Fetelor, eu tot as vrea sa-l culc pe burtica, de la 3 saptamani isi intoarce capul, il tine f bine, acuma sta tantos fara nicio pb. Altu-i baiul meu, atat medicul meu de familie cat si pediatrul meu m-au averizat sa nu-l tin pe burta pana pe la 2-3 luni, nu de sufocat, nu prea stiu sa explic sincer, ca nici n-am mai auzit pana acum, cica exista un risc (ff mic) ca presiunea asupra organelor sa fie prea mare?! Au zis ele o denumire, dar ma depaseste, si sica treaba asta s-ar vedea abia dupa primul an de viata. Chiar si asa, eu l-am mai pus pe burta, ca sunt momente cand numai asa poate adormi, din cauza burticii. Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 http://picasaweb.google.com/105983476653273704176/DropBox?authkey=Gv1sRgCIDxyIOkx-zrPw# |
mai pe asta nu am stiut-o...eu am intrebat medicul care a zis ca e ok atat timp cat scoate aerul...eu de obicei il tin si 15 min pana il pun pe burtica
fratele meu de la 2 luni tot as ape burtica si e sanatos tun la 25 de ani
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip