Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare si de la CLuj!

aici vreme frumoasa..soare, inca...asa ca una bucata Eric e cu bunicul si strabunica la tara la cules prune pt magiun...una bucata Filip e in curte, in carucior cu maica-mea... si eu la taclale...

ieri am crezut ca-i mananc pe amandoi, era sa-i las in casa si sa ies sa iau o gura de aer... Eric urla ca l-am pus la olita sa faca kk, asta micu urla dupa el, in plus Filip a fost f prapadit ieri, n-a prea vrut sa doarma asa ca am fost tintuita langa el...plimbat cu caruciorul, in brate, pe leagan afara, papa f des...uf, sper sa fie doar perioada aia brusca de crestere de la 3 luni...

ma duc sa beau o gura de bere, afara pe balansoar...

see you!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Miguel, sa cresti mare si frumos!!! ma ierti ptr o zi intarziere?!

tina, victo, ela, ana, rubia la multe lunite delfinasilor vostri ptr ziua de ieri...

la multe lunite sanatoase si pentru Priscilla Serayah de 86cmm si Victor Petru de katalina.

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

noroc cu Rodyka ca eu cateodata parca sunt de pe alta planeta

La Multe Multe Lunite...si din partea noastra!

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

'neata si de la noi, asa pe la amiaza

Noi suntem bine, Victor doarme si mami pe forum...Ieri am fost o mama denaturata, am carat copilul cu mine la epilat si apoi la cumparaturi, doar noi doi. La cosmetica a ineput sa maraie, dar mami ce sa-i faca de acolo de pe masa de epilat?! L-a luat in grija coafeza si clienta ei (e un salon foarte mic), l-au leganat cu caruciorul si i-au pus muzica de copii pe youtube si s-a linistit imediat Apoi i s-a facut foame copilului si a urmat punerea la titi pe masa de cosmetica . Dupa aceea l-am carat prin magazine, si a avut rabdare sa stea langa cabinele de proba, sa probeze mami una alta, fara sa zica nimic, de s-au mirat vanzatoarele de baietelul cuminte. Nici nu ma mir ca dupa ce am ajuns acasa a dormit aproape 4 ore.
Dar azi suntem cuminti...poate iesim putin la plimbare pe la amiaza.
Pupam mamici si delfinasi

P.S. Ooana, am vazut pozele, sunt superbe

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Multe lunite si din partea noastra pt sarbatoritii de azi
Eu vreau sa-l parasc pe Raul...E tot mai rau si mai rasfatat...si ma cearta sotul ca alerg la el la fiecare planset. . Copilul meu nu mai sta singur deloc...cum il lasam un pic , cum incepe, si nu maraieli, urlete de-a-dreptul. Si cum il iau in brate, cum totul e bine si frumos.
Ieri l-am lasat sa urle 10 min si apoi a adormit linistit. Si acum e in patut, plangand de parca de termina lumea....il las 10 min, si apoi ma duc la el, dar chiar nu stiu ce sa fac, nici nu vreau sa fie rasfatat si sa nu ma mai inteleg cu el cand mai creste. Nu-l doare burtica, ca nu se strange de picioruse, e schimbat , hranit, dar nu pot sa stau toata ziua cu el in brate...Nu stiu ce sa fac, mi se rupe sufletul cand il aud

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, . Te astept la un sanius cu fetele...

Oana, Paula, merci si voua de urari. Paula, asa simt si io uneori ca poate prea il rasfat, ca nu sta fara mine, parca tot mai greu adoarme, numai cu mine de mana sau la mine in brate. Aseara a adormit mai tarziu ca de obicei, la 11, s-a trezit la 4, a papat 10 mminuute, apoi am stat o ora sa adorma singur in patutul lui... La 7 iar papa, si numai pana la 8 a dormit. Acum e marait, ca de la 8 nu a mai dormit... Merg sa il iau, ca urla....

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna ziua si de la noi!

Sa dau si eu raportul... Sunt exasperata de atata...caca! Dupa fiecare masa...caca! Dupa ce il schimb, daca mai vrea un pic la tzitzi ca sa se linisteasca...iarasi caca! Si pisu cu bolta o data sau de 2 ori in timp ce il schimb Trebuie sa fiu pe faza sa vad incotro o ia jetul...

Asta noapte de la 1 la 3 a stat agatat de tzitzi cu ochii cat cepele! Eu adormeam...el nici gand! Dadea din picioare si din maini, tragea de sfarc de ma mir ca nu a ramas cu el in gura...

Brusc...a adormit pe la 3...

Credeam ca va dormi pana la 7 dus, dar de unde... la 5:45 era pe metereze deja, urland de foame! Sunt epuizata... si mai am si de lucru la actele de la august... Luni trebuie sa le predau musai la firma de contabilitate.

Va pup, ma duc sa ma pregatesc de servit tzitzi, ca deja maraie, se trezeste!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

aaa...am uitat sa va intreb! Pe voi va dor sfarcurile cand incepe sa suga bebe? Pe mine ma dor de mooor! Asta la inceput, cateva minute, cand trage mai puternic, dupa aceea ma lasa durerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello
La multi ani sarbatoritilor de azi:

Vlad, de crispro
Priscilla Serayah, de 86cmm
Victor Petru, de katalina

Sanatate multa si crestere usoara!

M-a rupt asta micu azi noapte, dar de mila, s-a foit, incordat, smiorcait toata noaptea, n-a dormit o ora legata, ca de altfel nici eu...
Si pe mine ma dor sanii la supt, dar mult mai tare la inceput
Trebuie sa hranesc uliul

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
http://picasaweb.google.com/105983476653273704176/DropBox?authkey=Gv1sRgCIDxyIOkx-zrPw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

aaa...am uitat sa va intreb! Pe voi va dor sfarcurile cand incepe sa suga bebe? Pe mine ma dor de mooor! Asta la inceput, cateva minute, cand trage mai puternic, dupa aceea ma lasa durerea.

e normal...pe masura ce trece timpul va fi mai bine...rabdare..

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, . Cred ca esti terminata de oboseala...

Puiutz, vroiam sa iti zic ca si al meu la caca se inrosea de numa, si impingea tare, de zici ca urma sa scoata un baton tare de cioco... Si de fapt era tare apos... Dar e greu pt ei, pana mai cresc si mai prind putere un pic... Cam de o sapt face kk mai usor, nu se screme atat. Si tot cam de o sapt nu ma mai dor sfarcurile, nici macar la inceput... Asa ca sper sa fie si la tine tot mai bine, cu fiecare zi.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput