Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

legat de asa e...femeile care alapteaza integral sau cat mai mult au mucoasa uscata ceeaa ce semnifica infertilitatea sau feritilitate redusa. in aceste conditii nu prea se ramane insarcinata...dupa ce apare mucusul e semn ca femeia devine din nou fertila.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

buna delfinariu

fug si eu la nani, dar nu inainte sa mai dau pe la voi. am avut ceva de lucru pentru serviciu (desi nu vad nik )

in seara asta am lasat mai putin cald in camera, am pus vasul cu apa chiar pe soba, sa vedem, mi se pare ca e mai bine

puiul meu are program de maraiala in fiecare zi de la 7 la 8, dar maraiala de aia ca lumea, ca numa cu mami se linisteste. trebuie sa ii mutam baita mai devreme, ca nu se mai poate. in baita ii place de numa, da din picioare, e foarte cuminte, sta si la masaj, mai ales pe spate dar cand termin totul stie ca trebe sa pape si maraie putin, ca sa nu uit cumva

si in seara asta a adormit la san si am venit sa lucrez si tot auzeam ceva de la el...cand ma duc el era cu ochisorii mari deschisi si cu pumnisorii in gura

belu asa face si Andrei, isi baga pumnii in gura, suge cateodata cate 3 degete o data si cu cealalta mana si le indeasa mai bine, face balonase, saliveaza...e tare comic

si acum tati se joaca cu el cu o albinuta si cand o vede incepe sa rada

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

carmen [ /b] chiar ma gandeam ce e cu tine! sper sa te faci repede bine si sa te poti juca in voie cu Leti ma bucur ca ai luat o decizie pana la urma si ca esti linistita !

belu [ /b] sa iti traisca scolarita!! mamica eroina

[b] puiutz
asa e cum zicea si baby, daca ii dai si lapte de la san si pentru colici e posibil sa aiba scaune apoase. dar diaree se considera cand are mai multe scaune pe zi decat mese. daca ia in greutate, inseamna ca e bine asa ca nu te stresa

[b] larisa
cam rarut pe la noi ti-am mai zis ca abia astept sa vad pozele. mie imi plac tare mult. pacat doar ca Andrei a dormit intr-una

nu mai stiu ce voiam sa va mai zic...va mai zic maine

fug la puii mei noapte buna delfinariu

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Baby, Racusor, multumesc pentru raspunsuri!

Partial m-ati mai linistit... dar, totusi, scaunele apoase au inceput inainte de a-i da numai san + homeopatele pt. colici... Daca nu as vedea cat se chinuie inainte de a face caca, e clar ca il doare burtica cand il bolboroseste...nu m-as stresa atat de tare. S-ar putea sa fie normale scaunele lui, dar de ce il doare burtica atat de tare? Se inroseste la fata mititelul si se vede in ochii lui ca il doare! Mi se rupe sufletul! De multe ori am plans si eu langa el

Baby: coprocultura am facut-o la laboratorul Pro Diagnostic, pe strada Farului - e la parterul unui bloc. Am recoltat de pe pampers in recipient steril luat de la farmacie (contine si o spatula sterila). Costa 25 lei. Maine aflu rezultatul.

Pupici si noapte buna tuturor! Sper ca sunteti bine toate mamicile si toti delfinasii!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

BtZ OVI,bravo,curajoaso,doua masele deja !!!!!!!!!!!of,sa prind si eu curaj ! stiu ca nu doare,si totusi prin ce trec acolo...de frica..

CARMEN sincer,mi-a fost mult mai greu cu Sofia,decat apoi cu 2,sau acum cu 3 cand nici nu se compara cu ce a fost doar cu un copil.e un cumul de lucruri,copil mult mai cuminte,mancacios,mami cu mai multa eperienta,recuperare rapida dupa nastere adica practic nu am simtit nici o durere nici in primele ore,nu sunt niciodata obosita pt ca dorm mult,am sotul cu mine dinainte sa nasc care se ocupa la fel ca mine de copii,face mancare,schimba,plimba ,etc.am avut noroc ca a venit in august copilul,cu tati acasa,iar in septembrie mereu e mult mai liber ca in restul anului.Sofia a inceput gradinita si pana la 15.30 h sunt doar cu baietii.iar din octombrie va veni dupa ora 17.
e chestie de multa organizare,si neaparat odihna ! eu ma organizez ca la armata,ca altfel nu se poate,toate la indemana,organizare,il mai iau pe tati ca el isi mai imprastie lucrurile,si pt mine asta inseamna pierdere de timp,in loc sa facem altceva.
ne impartim,eu dau sa suga,tu fa-le dush celorlalti,eu le pun masa tu culca-i.dormi tu acum si merg eu dupa Sofia,dimineata o duci tu si dorm eu...si tot asa.
Cu Sofia plangeam diminetile uneori,de greu ce imi era.acum nu am simtit oboseala pe care atunci am avut-o 7 -8 luni de zile !
Afacut o luna Miguel,si sunt ,fizic,cum eram dupa ceilalti dupa 7-8 luni.
Sofia a dormit primele 4 ore legate dupa nu stiu cate luni.
Miguel doarme 6-7 legat de mult.si apoi ma tine el o ora sa mamance si sa ragaie,dar doarme iar inca 5 ore...
nu e nici un secret.pur si simplu la urmatorii nu mai e asa greu ca la primul.cu 3 acum imi e mult mai usor decat cum imi era cu Sofia singura.
conteaza mult si cum sunt ceilalti mari,daca te poti descurca cu ei,daca erau dificili,nu mai faceam copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

draguta mea...n-am inca poze ca inafara de fotograf n-a facut nimeni. catalin imi da pozele in 2 saptamani...da'n-ai ce sa vezi is inca super grasa. mai rau ca dupa botez m-am destresat asa si iar mananc intruna...asa se face ca de dimineata aveam iar 67 de kg tu cum mai stai cu kg?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

ma bucur ca esti bine...cu kg nu stiu ce sa fac s-a oprit cantarul al 67 si variaza cu cateva sute de grame in sus si in jos
am zis ca o sa elimin dulciurile...desi nu papam multe le elimin si pe astea, renunt si la jumatatea de sticla de bere/zi...sper ca pana la botez in 3 sapt sa slabesc macar 2 kg

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Oana ai o familie foarte frumoasa

Pufescu esti tare daca te plimbi atat, eu de cate ori merg stau pe o banca este adevarat ca merg si cu baiatul cel mare si stau langa un loc de joaca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Oana, Carmen - In sfarsit aud si eu pe cineva cu cezariana fara muschi taiati - eu cui i-am spus ca nu mi-au taiat muschii mi-au zis ca nu am inteles eu bine (doctorii vorbind germana). Imi explicati si mie mai multe? Eu in 24 de ore de la cezariana mergeam si eram ca noua, iar la vreo 2 zile mi-au trimis un terapeut cu care sa fac exercitii usoare. Aici te tin obligatoriu 7 zile , eu in a 6-a le-am zis ca plec .
Tot ce sint inca este o amorteala a zonei. Dr mi-au zis ca in momentul inciziei au sectionat nervi care se vor reface in timp.
Sanul meu e mult mai bine - v-am ascultat, l-am masat, i-am pus comprese, l-am muls la 2 ore ... sper sa treaca. Mi se pare ca la regimul asta da mai mult lapte. Azi cam 1/2 din mancarea piticei a fost laptele meu (in general e 1/3).
Sunt cheauna iar ... si sotul meu mi-a zis ca mai sta plecat inca vreo 5-6 zile .
Si noi adormim la san - de aici si decizia mea de a ma mulge. Daca o puneam la san dura o masa cel putin o ora si jumatate, apoi bibe alte 30 minute, apoi mulsul meu ( ca nu sugea tot) - ajungeam la balamuc Acum o pun la san cand vrea sa fie alintata, cand e maraita, noaptea. Oricum o data pe zi cel putin o las sa suga de la mine.
Va pup ca plange iar,
Diana - mami de Eva draguta si scumpa - mai ales cand nu plage 20.08.2010

la mine a fost cezariana de urgenta...asa ca nu am apucat sa intreb atat de multe pe cate mi-as fi dorit
in spital te mai tine 4 zile dupa acest tip de cezariana...eu am plecat dupa 3 zile acasa
pe exterior ti se pun niste plasturi deci nu esti cusuta cu nici un fir...uterul e cusut cu fire care se rezorb

mai multe poate iti spune Carmen

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Oana ai o familie foarte frumoasa

Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010

saru'mana

ce face Matei al tau? cum stati cu somnul?

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Miguel, sa cresti mare si frumos!!! ma ierti ptr o zi intarziere?!

tina, victo, ela, ana, rubia la multe lunite delfinasilor vostri ptr ziua de ieri...

Vladut de crispro, mare si voinic sa te faci, sa mergem la sanius la anul...

la multe lunite sanatoase si pentru Priscilla Serayah de 86cmm si Victor Petru de katalina.

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput