Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Am venit de la plimbare si sotul iar m/a asteptat cu mancarea facuta...acum sta cu pitica...nici Antonia nu sta pe burta daca o pun treaza....eu o adorm si apoi o pun asa si doarme dusa

Aelita pana vineri ne decidem ce si cum...nu prea as avea cum sa o iau pe mama,si daca iau fata tb sa iau si jum de casa

Alina -ici sa te faci bine

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Of, al meu nu vrea pe burta deloc... Incepe plansul cand il pun asa, sa il fortez sa isi ridice capul... SI greul si-l ridica... In schimb, cand il tin in brate, la verticala, sta numai cu capul in sus, nu si-l sprijina de nimic... Sunt necajita acum ca vad ca la voi stau bebeii pe burta si isi misca capul dintr-o parte in alta... Al meu doar o data si-a mutat asa capul... O sa il pun mai des pe burta, il las sa se chinuie mai mult, nu?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

nici lui Andrei nu ii place, nu il forta ca poate prinde frica
si la fel, in brate sta cu capul singur fara probleme...si pediatra ne zicea sa il punem pe burtica ca il ajuta la gazute, dar a vazut si ea apoi ca nu ii place

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Puiut, io l-am dat cu crema de galbenele, dar fara rezultat. Acum il dau cu ulei pt copii pe frunte si pe cap (acolo e uscata pielea), si apoi, dupa 30 de min ute ii fac baie- asa mi-a zis med de fam. Rezultat - pe frunte nu mai are nimic.

Mergi la inceput

Citat:

Tu fetele, cand il pun in scoica, fisher, leganas sau paturica de activitati mereu sta cu capul spre stanga... Degeaba ii mut capul spre dreapta, si-l muta inapoi... Initial am crezut ca se uita dupa lumina de la tv, dar nu... Sper sa nu i se tuguie capul, si sa i se turteasca pe partea aia...

Cristina, noua pediatra la inceput cand statea cu capul intr-o parte ne zicea ca are inceput de torticolis (din cauza pozitiei proaste la san) si m-a pus sa il ridic de gat si sa il intorc dintr-o parte in alta dar l-am pus corect la san si tot i-am intorc capul si acum e totul ok

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Racusor, . deci nu e numai al meu asa... Ca nu ii place pe burtica...

Aelita, ma simt bine sa imi spui cum a fost cu ai tai (Andres si Sofia), ma mai linistesc si io un pic...

Alina, ai grija de tine, sa te faci bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

of, fetelor, va citesc peste zi pe reprize dar nu prea am cum sa va raspund ca-mi tin minunea asta mica in brate, ii trebuie sa ma simta langa ea non-stop... si ii fac si eu toanele, ca si asa imi pare rau ca pe cea mare am dragastit-o prea putin cand era bb de teama ca se invata rau, dar ea a fost cel mai cuminte bb...

asa ca nici nu mai stiu prea bine ce vroiam sa va zic. despre statul pe burta, imi amintesc si eu ca nu era recomandat in primele 2 luni de viata. bine, era vb de un timp mai indelungat, ca ptr a elimina gazele era chiar recomandat, si la masaj le place la bbi. maria mea nu a vrut deloc, se rosea toata, se ridica cu genunchii si manutele, se rostogolea, era un chin. si de stat in fund la 4 luni incerca sa stea singurica, la 6 nu avea nevoie de ajutor si la 11 mergea in picioare, asa ca nu cred ca are legatura. asta e ca dormitul oamenilor mari, eu in sarcina aveam insomnii si mancarimi de ciuda ca nu puteam dormi pe burta!! cristina, deci, nu chinui copilul...

alina, grija mare cu oboseala si cu starile astea, eu stiu cel mai bine...

la noi a fost furtuna noaptea trecuta, se lumina cerul si marea de 4-5 fulgere deodata si eu bantuiam prin casa cu treburi, ca nu-mi mai ajunge timpul ziua... iar azi am iesit de dimineata la plimbare, asa mai doarme si isabela cate-o jumate de ora legata, dar ne-a prin o mama de ploaie departe de casa. noroc ca aveam protectorul de ploaie ptr carucior, dar eu nici macar umbrela, asa ca m-a udat ca pe-un mat ca singurul refugiu a fost sub un palmier pitic care m-a protejat doar vreo 2 minute . acum e soare si cald iar (mai cald ca inainte, asa e dupa ploaie), poate mai iesim la o plimbarica...

dragutelor, delfinasa mea nu doarme ziua mai mult de 2 ore in total, noptile cred ca recupereaza si de-aia nu se trezeste deloc, dar daca ziua e treaza e atat de maraita ca nu stiu ce sa ma mai fac cu ea... o vreme ne jucam, povestim, mai in leagan, ca pe paturica de activitati continua sa nu-i placa... si uite-asa trec zilele!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:

Tu fetele, cand il pun in scoica, fisher, leganas sau paturica de activitati mereu sta cu capul spre stanga... Degeaba ii mut capul spre dreapta, si-l muta inapoi... Initial am crezut ca se uita dupa lumina de la tv, dar nu... Sper sa nu i se tuguie capul, si sa i se turteasca pe partea aia...

Cristina, noua pediatra la inceput cand statea cu capul intr-o parte ne zicea ca are inceput de torticolis (din cauza pozitiei proaste la san) si m-a pus sa il ridic de gat si sa il intorc dintr-o parte in alta dar l-am pus corect la san si tot i-am intorc capul si acum e totul ok

9 iunie 2010

Cum adica din cauza pozitiei proaste la san? Ca eu il tin pe ambele parti cu capul, in functie de sanul pt papa..

Rodi, sper si eu sa nu aiba legatura cu umblatul si statul in fund...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Buna seara la fete si la delfinasi.

Noi suntem bine, cuminti si mancaciosi.Bebelu' doarme acum, ii dau trezirea pe la 9 pentru putina joaca, baita si papa iar apoi somn de voie pana la 2.
Andrei de aproximativ 2-3 saptamani doarme pe burta, dar numai ziua. Il adorm eu pe mine si il mut pe burta in patut. Treaz nu vrea deloc sa stea, doar maraie si da din maini si picioare.Eu cred si si aplic asta la Andrei ca asa cum ii place sa stea asa il pun. Pentru ca pareri sunt multe si contradictorii si nu as sti dupa care sa ma iau asa ca merg pe "mana" bebelului.

Acum de doua zile nu ii mai dau Colic Baby decat seara si dupa inca cateva zile daca se comporta ca pana acum renuntam de tot la el.

Maine plecam langa Bucuresti sa luam motul finutului. E prima iesire de durata. Adica de dimineata pana seara. Daca se comporta bine plecam si duminica la alti prieteni.Deja avem o listaaaaaaaaaaa lunga de vizite de facut.

Am admirat pozele OOanei. Foarte frumoasa familie, foarte frumoase pozele, adorabil bebelu.

Andrei

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:

9 iunie 2010

Cum adica din cauza pozitiei proaste la san? Ca eu il tin pe ambele parti cu capul, in functie de sanul pt papa..

Rodi, sper si eu sa nu aiba legatura cu umblatul si statul in fund...

il lasam sa stea pe spate si numa cu capul intors

dar mi-a explicar pediatra ca tre sa stea pe o parte si sa fie linie dreapta intre umar si urechiusa

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristina, mami dar de ce sa il chinui dc lui nu=i place? nu-i musai!
lui Stefan nu i-a placut niciodata cat era bb sa stea pe burta! el a fost mai molatec la capitolul miscare..pe cd unii copii cadeau din pat la 4-5 luni, al meu de-abia pe la 8 luni a inceput sa se rostogoleasca.
lasa-l, ca dc va vrea, se va intoarce el singurel pe burtica, cd va putea.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput