Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (13)
Raspunsuri - Pagina 7
anda77 spune:
http://www.encyclo.co.uk/define/Cunegonde
meems, sa spui daca te duci/ai fost la magazinul unde te trimite bic, ca sa stiu daca ma duc la posta de dimineata.
camelia_daniela spune:
Hello!
In primul rand va multumesc mult tuturor pentru gandurile bune si pentru sfaturi! Ma voi stradui sa "ma schimb" si eu ...
Am inceput si noi baletul de ieri. Initial Daria a refuzat sa intre in sala, dar dupa aceea a inceput sa-i placa... Sa speram ca o va tine !
Sanatate tuturor bolnaviorilor!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
meems spune:
Fetelor, o pajiste de , vorba cuiva
Anda, stai cuminte, nu te pune de trimis nuci in pachet. Esti o draguta!
Bic, nuci in coaja lor aia maro, tare, cautam. Nu sunt niciunde, am fost la Whole Foods, la Safeway, la asiatici, la aprozar... Azi o sa caut la Trader Joe's si pe la Lucky's.
Multumesc de sugestii cu alte ceaiuri si siropuri. Fata mea nu bea ceai DELOC, dar ma gandeam ca daca i-l fac asta din coji de nuca si i-l indulcesc cu miere, o s-o "prostesc" eu ca e ceva suc minune si cumva o sa-l bea. Stiam si de ceaiul din foi de ceapa, dar ala sigur-sigur n-o sa-l guste!
Am avut ceva sipor de pin din Romania si i-am dat, dar nu a ajutat-o. Acum am primit ceva sirop tot din Romania, de patlagina si propolis. Il incercam si pe ala.
Inca o data,
meems spune:
Anda, super ideea cu site-ul!!
Lavi, si Rianna a devenit mai receptiva/sensibila la comentariile copiilor din jur.
Noki, naspa cu concertul. Si mie imi place mult "November Rain" Iar "Don't Cry" imi aduce aminte de banchetul din clasa a 8-a...
Bic spune:
meems Nu stiu de ce, dar eu am senzatia ca la cel putin unul dintre health food store sint nuci in coaja in permanenta. E adevarat ca abia au inceput sa se coaca, dar din ce am vazut pe jos pe strazi, sint destul de tari deja.
E criza de nuci, domne', in East Bay! :-)Veniti aici si gasim noi un copac!
catutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 Maria sanatate multa Anei si mamei tale si tie spor la toate! Catutza ce mai faceti voi? M-am gandit ieri intens la tine! |
de ce?
lavi02 spune:
Nu s-a intors Maya inca, mai sta la bunici.
Catutza pur si simplu m-am gandit la tine si la Bia, ce mai faceti. Fara un motiv anume.