Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (13)
Raspunsuri - Pagina 8
catutza spune:
va fete dragi!
tare dor imi era de voi, am mai avut o tentativa sa intru dar am citit de Noki si m-am blocat
suntetm bine (daca se poate spune bine) Mihai iar s-a operat la picior, facea puroi la deget - cica niste resturi de unghie pe acolo...naiba stie dar eu una m-am saturat de problema asta la care nimeni nu ii da de cap
Anda , super ideea! ma tenteaza
Lavi , de ce te-ai gandit la noi?
Meems , ce faci bun cu nucile?
promit ca revin si cu poze
catutza spune:
Maria , am mai scris apoi printre picaturi
Lavi , merci e bine cand afli ca se mai gandeste cineva la tine
corap spune:
venit. placut londra. ne-placut paris confirmat.
job mult.
scriu maine.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
corap spune:
vreme buna. nu ploaie, nu ceata. cetatenii imbracati intre tricou&pantaloni scurti si paltoane // papuci cu bareta intre degete si cizme - same day, same place (in general tricou cu cizme sau papuci fara ciorapi cu palton ).
lume colorata. fi-mea e "de-acolo" (a umblat 2 zile cu aripi de zana prin oras )
si extrem de amabila- mi-a carat (la urcat) un englez un geamantan de douajcinci de kile pe niste scari in gara (cam 3 etaje, asa)
muzee interesante si cu multe chestii interactive - fun for kids. multe muzee gratis.
francezii niste scartari.
uh, maine ilustrarea. tre sa ma intorc la lucru. nu vreau, n-am chef.
- andrei, ti-a placut mai mult la londra sau la paris?
- eh, pai nu pot sa spun, ca parisul nu l-am vazut chiar pe tot
+ pt Lo - frecvente bude publice gratis & curate (am gasit peste tot, in orice moment in care am avut nevoie)
- pt Lo - sistemul de tot rahatu' cu apa rece pe o teava si apa clocotita pe alta teava si curentul la 240 cu 3 tepuse - laptopul meu a refuzat tratamentul, asa ca m-am carat cu el geaba (+ transformator)
am ajuns din greseala si in east end - nu e chiar asa de horror cum mi-am inchipuit.
trimiteti-ma la muncaaaaaaaaaaaaaaaa
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
maria_alexia spune:
Corapina, deci ati fost cu copiii Paris-Londra??? Wow.
Cum de n-ati profitat de o exscapada in 2, de ati luat si copiii, etc.[:P]?
Asteptam cu nerabdare pozele, lasa ca pana la pensie ai timp sa tot muncesti .
meems spune:
Corap, multumim de telegrama scurta si de aia mai lunga. Asteptam si pozele.
Catutza, si eu asteptam sa intri cu vesti despre voi. Cum a fost in concediu? Eu cu nucile nu mai fac nimic, ca nu le gasesc Imi trebuiau sa-i fac Riannei ceai, pt tuse, dar incercam cu sirop de patlagina. Ti-a trecut prin cap ca mi-ar trebui pentru gateala? Ca mie nu-mi place bucataria de nici o culoare... Desi cand gatesc, barbatu' imi zice ca fac o mancare excelenta. Daca as avea si tragere de inima inspre asa ceva, ce bine-ar fi!...
Apropos de asta, am auzit zilele astea la radio o reclama care incepea cam asa: "there is fun shopping (clothes, shoes) and there is boring shopping (bread, tomatoes, milk)" si am zambit instant ca m-am gandit ca or facut astia reclama cu mine in gand
Imi pare rau de problemele lui Mihai, il compatimesc ca si eu am trecut prin unghii incarnate si puroi.
anda77 spune:
catutza, si eu, ca si mima, m-am luptat toata adolescenta cu puroi si unghii incarnate. se umfla degetul mare ca la nebuni cand faceam puroi. asta pt ca, am constatat la NY, eu si meems avem acelasi tip de unghie:)), respectiv, mai afundata in carnita, nu e la nivelul falangei, ca un covoras peste deget, cum am vazut la cei carora nu li se incarneaza niciodata. Eu mi-am chiuretat singura abcesele de zeci de ori, vorbesc serios. ani de zile am facut asta pana am scapat, de 10 ani n-am mai patit nimic. dar trebuie sa stranga un prosop in gura si sa intre cu forfecuta pe lateral in carne vie sa prinda toate coltuletele si pielicicile crescute pe lateralul unghiei. si luna viitoare iar se incarneaza si tot asa, daca chiureteaza singur in dementa, la un moment dat n-o sa mai faca. e oricum mai putin traumatizant decat smulgerea unghiei la spital toata ziua-buna ziua. forfecuta tinuta la flacara inainte, desigur. dupa ce a chiuretat tot-tot sa dea cu un dezinfectant.
gabitaco spune:
Seara buna si de la noi.
Sper sa va mai amintiti de noi ...si sa ne primiti din nou in colectie.
Pentru noi a fost o perioada EXTREM de dificila d.p.d.v al sanatatii mele, o primavara mult prea grea incercata, cu imobilizare partiala la pat...dar slava Domnului, a trecut si acum sunt mult ,mult mai bine, am inceput din nou serviciul, ... si ... parca m-am nascut a doua oara.
ce e drept...v-am mai citit din cand in cand ...dar datorita deprimarii... nu am avut puterea sa va scriu.
Am fost mereu alaturi de voi, cu gandul si inima, dar pur si simplu nu am avut puterea sa scriu nimic, de teama sa nu va intristez prea tare.
Tot ceea ce pot sa va spun acum este... ca nimic nu este mai important ca sanatatea ... si ca, daca esti sanatos, totul se rezolva in viata.
asa ca incercati sa vedeti mereu partea buna a vietii, sa va bucurati de viata si de tot ce ea va daruit, pentru ca nimic in viata nu este intamplator.
V-am trimis, prin intermediul sotului cateva poze in contul comun de la sebarea Mateei, de la sfarsitul gradinitei, in ideea de a nu pierde complet legatura cu voi, cu familia virtuala careia si Mateea ii apartine.
Un pupic mare si o o imbratisare calda tuturor.
meems pentru tuse eu ii dau Mateei lamaie cu miere de albine...si merge f bine...ca nici ea nu e amatoare de ceaiuri. Sanatate multa.
scuze celor care mi-au mai trimis sau lasat mesaje pe mess si nu le-am raspuns.... ... dar asa a fost situatia.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
meems spune:
Gabitaco
Muuuulta sanatate si mii de ganduri bune, sa ramai optimista! Si intra pe forum ori de cate ori poti, nu e vorba ca ne deprimi, mai bine ducem poverile in
Multumesc de "reteta", o sa incerc si varianta asta.