Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (13)
Raspunsuri - Pagina 6
roxisialexia spune:
Va multumesc mult pentru urari .
Este stresant ca orice inceput, colectiv mare..totul nou, dar trebuie sa ma integrez rapid ca altfel nu se poate.
Trebuie sa le arat ca au ales cea mai buna persoana din cele 350 care au aplicat, nu prea mai am timp sa respir .
Multumesc Domnului ca sunt bine kinderii cu exceptia infectiei alexiei si a unei burtici putin stricate la "patei" suntem in parametrii.
Astazi am alergat intr-un suflet , la sedinta de inceput de an, dupa ce ne-au fost prezentate noile optionale a venit si randul banilor....220 lei fond si 50 lei ca sa schimbe perdelele( cele de acum au deja vreo 4 ani si nu mai sunt bune, sa facem un calcul sunt in medie 40 de copii pe grupa si cred ca vreo 15-16 grupe )
cami daca il iubesti si vrei ca relatia sa continue trebuie sa iti schimbi atitudinea tu,incearca sa fii buna,toleranta,si sa ii oferi confortul de care are nevoie fara sa astepti ceva si fara reprosuri.Cu timpul va simti sa iti raspunda la fel.Linistea si armonia in familie sunt intretinute de femeie.iti doresc sa gasesti linistea sufleteasca
meemsy cum mai este ri cu tusea? la job s-a mai facut lumina?
alina pup pe burtica .
Wow ..ai inscris bebele la cresa..!!. LA ce nume v-ati gandit pentru bbe ? amalia ce mai spune despre bebelus?
maria succes sa depasesti perioada cat mai repede, si eu ma simt epuizata si stoarsa de puteri.Iti recomand sa iei ceva capsule din plante bune in perioadel stresante.( imi picase in mana acum cateva zile un catalog cu produse BIo si nu mai stiu cum, o firma din Timisoara, produsele sunt din Germania si America si am vazut acolo asa ceva.)
bicce mai faceti? mai merge sma la balet?
ina pentru voi trei.Succes lui bobitza la gradi sper sa ii mearga din ce in ce mai bine si tie multa putere pentru toate.
pe curand!
meems spune:
Roxi
Rianna inca tuseste, si de azi parca si muceste usor. Am alergat in toate partile astazi sa cumpar nuci in coaja ca sa-i fac ceai de nuci (imi amintesc ca si maica-mea ne trata tusea asa cand eram mici). Nu am gasit nuci NICIUNDE! Se uitau la mine mirati ca intrebam de asa ceva. Intr-un final la un aprozar mi s-a spus "da, noi vindem nuci in coaja, dar ai venit prea devreme, sezonul lor incepe abia spre sfarsitul lui octombrie!" Nu stiu unde sa mai caut... Bic, ceva sugestii?
Tot Roxi, felicitari pentru felul in care i-ai "detronat" pe ceilalti 350 de candidati! Ce fel de munca este? Bafta multa si adaptare cat mai usoara. Cine se ocupa de copii cat timp esti la lucru?
Ca tot amintiti de balet... si Rianna e foarte interesata si am cautat clase, insa ce am gasit nu se potrivea cu programul nostru, si era si prea scump. Trebuie sa mai caut ca vine iarna si alta activitate n-o sa mai prea avem... Continuam si cu patinajul.
Noki, te invidiez cu atatea concerte Aici vine Usher in noiembrie si taaaaare ma bate gandul
Lavi, ce ne asteapta!! Da-ne Doamne intelepciune sa facem fata intrebarilor copiilor.
lavi02 spune:
Aoleu, eu nu am ajuns inca in parc cu copiii de o saptamana si jumatate de cand i-am adus! Efectiv nu am avut timp.
Azi iar nu se arata, la 19:30 trebuie sa fiu cu Silvia la dentist iar la 18:00 este sedinta cu parintii la scoala.
Ieri la balet a fost mai bine, au iesit incantate, de data asta am asteptat pe hol, n-am mai vazut ce au facut fetele. Voi mai vedea abia la lectia deschisa din decembrie.
Azi dimineata Natalia foc si para nu voia sa mearga la gradi, jale mare. Am zis ca e un capriciu, am calmat-o, pe drum chiar alerga spre gradinita dar la fata locului si-a adus aminte si iar nu voia sa intre, motivul fiind "n-am niciun prieten la gradinita, abia astept sa vina Maya".
Educatoarea m-a lamurit: ieri a avut un incident, a stat Nati in pat cu picioarele in sus si niste baieti au ras de ea. Nati a plans si a suferit foarte mult.
Dar n-a suflat niciun cuvintel acasa.
Pana la urma educatoarea a scat de vorba cu ea, a consolat-o si i-a zis ca azi o face asistenta ei si asa a convins-o sa intre la grupa.
Roxi bafta la noul servici, hai ca o sa te descurci! Felicitari pt ca ai prins postul! Cu ce ai sa te ocupi acolo? Si sanatate copiilor!
Noki ce faci in we, ce zici de un gratarescu? Am chef de iesit undeva in natura, sa stam toata ziua in aer liber!
Meems of, sanatate Riannei!
anda77 spune:
meems, incerc maine dimineata sa-ti trimit eu nuci prin posta. singura problema este sa nu-mi primeasca la posta. "cel mai extrem":) a fost cand mi-a primit branza in vid sa pun in pachet international:)) trebuia sa trimit cuiva telemea romaneasca si functionara care sigileaza la posta a fost draguta si a zis ca merge daca e in vid de la magazin:)) am pus la posta rapida pe avion si a ajuns perfect. imi era ca o s-o scaneze candienii si nu o s-o primeasca, dar a mers. conform regulilor privind intrarea pe teritoriul lor cu alimente, reguli care sunt ca-n state, nu trebuiau s-o primeasca, dar se pare ca nu se scaneaza pachetele:)) sau nu a detectat aparatul daca este vata hidrofila sau branza sau sapun. incerc maine cu nucile:))
roxi, felicitari maxime pt job. pe criza asta e indicat sa dai tot ce poti p-acolo! stii ca ma bati la cap de 2 ani sa-mi fac site de astrologie? ma gandesc serios acum. in week-end am castigat primii bani (100 lei:)) din aceasta activitate. poate totusi ar merge site-ul, desi nu i-am dat credit aceste idei pana acum
bb_alinus spune:
Roxi bravo mami pt job! Fii tare si arata-le ce poti! . Sanatate puilor!
Meemsulici sanatate Riannei!
Legat de activitati: noi tot nimic nu vrem sa facem . Pasiunea de moment a missei: " O cina aproape perfecta" asa se numeste o emisiune de bucatareala, si ca atare decoreaza mese la greu in acest moment.....
Bebelina are doar nume de cod pt moment: Cunegonde! . Strabunica-sa era sa faca atac de cord cand a auzit....
Pup
Alina (33 sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
Noki_Lara spune:
Guten morgen!
Fusei la concert aseara. Dezamagire. Am plecat dupa o ora, la jumatatea concertului, dupa ce mi-am ascultat piesa preferata (November Rain) interpretata intr-un mod in care nu mi-as fi dorit s-o aud.Naspa sa faci concerte doar in scop comercial!
Rooxi, woow, super veste! Iti doresc adaptare usoara si colectiv neinvidios si prietenos!
Meems, dap, recunosc ca-s o maaare fana concerte si merg de cate ori am ocazia. Preferatul meu de pana acum a fost pe departe Aerosmith.
Lavi, evident ca vroiam sa te convoc si eu la o gratareala de week-end! Cica duminica e frumos afara, sambata ploua. Incotro de data asta? Croatia?
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Noki tare m-as baga, singura problema ar fi ca e interzis focul in aer liber din cauza deselor incendii ale padurilor de pini.
Ne vorbim!
Hai sa ne gandim la un loc unde se poate zburda in voie, eventual sa si vizitam ceva/sa ne plimbam dupa ce stingem gratareala, ca la Cheia in primavara!
Bic spune:
meems ce inseamna nuci in coaja? DIn cite stiu eu, ceaiul pt. tuse se face din coaja aia maro, tare. Nuci intregi, adica, se gasesc la orice magazin alimentar, la health food store peste tot, si cred ca si la Safeway. Daca vrei in coaja verde, alt sfat decit sa localizezi un copac prin vecini, nu am.
Sanatate!
Incearca si alte siropuri de la health food store: qumquat syrup e destul de eficient, noi am mai folosit si boiron de miere.
maria_alexia spune:
Roxi, felicitari pentru job, esti buna!!!
Nasol cu "taxele" la gradinita, din pacate se cam intampla .
Meems, pentru tuse e bun si ceaiul din ceapa. Sirop de patlagina folosim noi, sau amestecuri diverse de plante (cimbrisor parca mai era...) Poate gasesti ceva gata preparat si la voi.
Noki, chiar asa dezastru au fost G&R? .
Ce-mi place de voi, cu gratareala planificata .
Lavi, imi place de educatoarea lui Nati, fain a rezolvat problema. Anul asta am observat si eu ca a devenit mai sensibil Cristi la opinia celor din jur, inclusiv copiii.
Alinush, chiar ca e socant apelativul bebelinei. Ce inseamna?
lavi02 spune:
Maria asa-i, educatoarea Nataliei e o persoana deosebita si mie imi place mult de ea!
Tuse - ceaiuri: cimbrisor, coaja de salcam, ceaiul de muguri de pin mai e bun.
La noi merge bine si Prospan-ul (sirop de iedera).