Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (13)
Raspunsuri - Pagina 5
Bic spune:
Buluuuci! bine-ai revenit. Multumim de vesti. Ma bucur ca sinteti in formatie completa si, se pare, destul de multumiti.
Pupaturi Simonelului cel frumos!
Roxi chiar asa, cum e noul job?
[b]maria_alexia{/b]naspta saptamina. Sper sa te redresezi curind.
lavi02 spune:
Maria sanatate multa Anei si mamei tale si tie spor la toate!
Catutza ce mai faceti voi? M-am gandit ieri intens la tine!
meems spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 Catutza ce mai faceti voi? M-am gandit ieri intens la tine! |
Oai, si mie azi mi-a stat mult gandul la Catutza! Sper sa intre cu vesti in curand.
Bulucel, cuscra draga, ce ma bucur ca ai mai intrat sa ne saluti si sa ne spui de voi! Felicitari pentru adaptare.
Maria-Alexia, sanatate si putere!
Cami Sincer, pe mine ma intristeaza mult asemenea atitudini. Nu pot sa inteleg replici de genul "lasa-ma-n pace", "asa sunt eu"... Stiu, nu te incurajez acum, dar eu cred ca o sotie are nevoie de multa afectiune si atentie, mai ales daca e o fiinta mai sensibila. Si cand starile de indiferenta dureaza de ani de zile, eu deja nu le mai gasesc scuze. Dumnezeu sa-ti dea putere si intelepciune
lavi02 spune:
Discutie cu Silvia si cu Nati ieri, daca omul e sau nu animal.
Silviuta: "Daca oamenii se trag din maimute si religia zice ca Dumnezeu a creat omul atunci ce treaba e asta? Ori religia noastra e gresita, ori oamenii de stiinta au gresit!"
M-am apucat sa-i explic cum e cu vechiul si cu noul testament, cum ca Geneza din Biblie (vechiul testament) e modul in care oamenii si-au explicat crearea lumii. Si ca nu trebuie luata chiar ad literam. Si ca a fost scrisa de oameni. Silvia zice: Pai nu Dumnezeu a scris sau dictat Bibilia? I-am raspuns ca au scris-o niste oameni, inspirati de Dumnezeu.
Grele dileme la varsta asta. Pentru noi educatia a fost cu totul alta: la scoala invatam stiinta, iar religie pe acasa, printre picaturi. Astora la scoala li se baga si una si alta, greu pt bietii copii.
Nici eu nu sunt 100% religioasa dar nici 100% atee, e cu atat mai greu sa-i dau copilului niste raspunsuri. Trebuie sa o invat cu nuantele, cred ca asta e calea. Dar nu-i simplu sa fii mama de scolar in ziua de azi.
anda77 spune:
lavi, mie imi e frica de intrebarile fata de care eu insami am dubii:)) eu i-as raspunde ca nu este cert. unii zic asa, altii zic altfel. asa cum isi pune ea intrebari, asa si-au pus si oamenii dinaintea ei. raspunsul nu e inca clar dar tindem spre varianta lui darwin. spune-i ca tine si de ea sa ne lamurim, adica trebuie sa studieze si ea femomenul in urmatorii ani:) si astfel introduci si putina pedagogie:))
lavi02 spune:
Mai, eu asa le-am spus in general, ca nu se stie sigur daca Dumnezeu exista, dar noi crestinii, credem ca exista. De stiut sigur nu stim.
Intrebarea cu Dumnezeu e veche deja!
La fel si cu sufletul mortilor, noi credem ca se duce la cer, la Dumnezeu dar nu stim sigur.
Buna ideea cu partea educativa, insuflarea dorintei de cunoastere si cercetare!
maria_alexia spune:
Lavi, le-a placut fetelor la balet?
Si, chiar: ce activitati mai au puii vostri in genere?
Noi nimic, in afara de bricolat/bucatarit pe-acasa si alergat cu bicicleta, inca cu roti ajutatoare, prin parc... Plus lupte pentru vizionat desene - evident ca eu sunt "ala rau". La cat de greu am reinceput gradinita, n-am curaj sa mai incerc sa-l duc pe undeva . Si nici energii prea multe.
lavi02 spune:
Balet: Nataliei i-a placut dar executa cam jumatate din ce zicea profesoara, in rest era cu capul in nori - asa e ea.
Silvia ar fi stiut sa execute dar ii era rusine pt ca asistau parintii asa ca se prostea.
Sa vedem cum va fi azi - a doua lectie, de data asta fara parinti in sala.
Televizorul - l-am deschis prima oara aseara de duminica trecuta de cand au venit in Bucuresti. Si ele stiu ca au voie "cu portia" asa ca suntem OK aici.
Ele se joaca toata ziua cand sunt acasa, problema e ca fac dezordine, iar cu ordinea, mai greu, mai ales Nati, iar Silvia se enerveaza sa faca singura si o inteleg.
Noki_Lara spune:
Hello!
Io-s inca la serviciu si abia astept sa plec la mult-asteptatul concert cu Guns.
Maria, buna intrebare cu ce facem cu copilasii, raspunsul putand fi sintetizat la un frecat menta in cazul nostru. Fata d ealte perioade in care prca faceam ceva constructiv, constat amu ca nu mai e asa. Bine, e inca vreme buna afara si haladuim mult. Practic, in zilele in care o iau eu de la gradi ne alegem cate un parc si mergem acolo. In week-end idem.
Lavi, banuiam ca asa va fi, mai ales in cazul Nataliciului. Nici Sarah nu executa la inceput, era timida. Dar cu timpul s-a dat pe brazda.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
mara95 spune:
si flaviei ii place baletul.ne gandeam sa o inscriem si noi.plus dansuri moderne, plus engleza, plus ce i-o mai place. vom vedeam de la anul, sa mai creasca andru.
activitati extra nu avem, doar iesitul in parc.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata