Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Crissy felicitari!!! Sa o tineti tot asa.
Noi avem acasa 2 pestisori intr-un acvariu ne prea mare. Mateea a fost incantata la inceput...acum nu prea.
Acum vrea UN ANIMAL ADEVARAT adica pisica sau catel; - pestii nu alearga prin casa si nu se joaca cu ea...deci in perceptia ei nu sun animale adevarate .
Are la mama la curte un catelus de vreo 2 luni,dupa care e topita , da ea il vrea acasa. ... iar eu nu accept catel in casa.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Cami daca ea vrea musai sa mearga, si e bine, poti sa o duci. Da nu vrea musai si ai cu cine sa o tii poti sa o duci de luni.
Are si ea o minivacanta si o mai si feresti de cocaiala asta de viusi, ea fiind acum si mai sensibila dupa enteroviroza.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

am intrat si eu sa va pup si sa va spun ca mai existam, dar ca nu am timp nici sa respir, d-apai sa mai scriu. seara pic lata, dupa servici, fugarit afara cu copiii si ce mai apuc sa fac prin casa (care oricum arata in permanenta ca dupa bombardament)

Crissy, ma bucur tare mult pt Beatrice, sa fiti sanatosi cu totii!

Roxi, m-am bucurat mult de vestea cu serviciul! Sper sa intrati si voi pe un fagas normal.

Corapino, savurat povestile londoneze, sa va fie de bine excursia.

Noki, imi pare rau ca nu e totul roz in viata voastra. Vazut, placut pozele din concediu.

Ina, spor la fugarit si tie. Si mai multe evenimente placute in viata ta!

Daria, Nichita, sanatate multa!

No bifam a treia saptamana de gradi Este o mare realizare pt noi. Stef s-a integrat perfect, unde in ultimul mesaj ma plangeam, acum e super bine. Educatoarele il lauda, ca e copil model, mai mare dragul sa-l ai in preajma.

In week-end am bifat si noi excursia anuala la Durau si cataratul pana la cabana Fantanele. Maria a urcat/coborat singura, Stef juma de drum singur, jumatate in brate/spate/pe umeri. Sper sa apuc sa pun si eu niscai poze.

am mai fost o tura in bucuresti, fara copii. Intr-un week-end. Am fost intr-un club de fitze, nu ni se prea potriveste ca stil de distractie, dar macar am vazut cum este.

Sefii mei deschid doua magazine in Cocor. Unul cu jucarii si unul cu cafea, ceaiuri, etc. cand aveti timp sa treceti, sunt chestii f faine.

Cam atatea despre noi, sper sa intru mai des sa particip si eu la discutii.

pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Crissy super!!!! Sa o tineti tot asa! Elise e mortala

Ioana bravo pt gradinareala neintrerupta!

Roxiut hai mai spune-ne cum e la noul loc de munca! Si ce mai faceti voi, sper ca nu mai sunteti bolnaviori/oare!

Io sunt happy! Missa a zis da la prima ei activitate....no acum nu era cea la care speram eu dar ce sa mai fac fitze. Deci tineti-va bine, a acceptat sa mearga la seminarii de ....trezirea spiritului . Adicatelea la biserica! yeahhhhh!
Azi am reusit sa o inscriu ( cu ajutorul unei prietene, ca deja inscrierile se terminasera) si ca sa testez terenul ii spun missei ca o sa mearga saptamana viitoare unde o sa se discute despre Jesus si Maria. Wowwwww sa vedeti ce interesata a fost imediat, la culcare ma intreaba: Maman de cate ori mai trebuie sa dorm pana merg sa vorbesc cu Jesus? Bon deci eu nu le am deloc cu religia, sotul crede dar nu practica, deci nu stiu de unde atata credinta pe missa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Asa, sa ma mai bag si eu in vorba...

Alinush, am ras bine la postarile tale astazi! Rianna e mai bine, multumesc de intrebare.

Cami, ma bucur ca Dariei i-a revenit energia. Cum zicea si Gabitza, intreab-o pe Daria daca vrea/se simte in stare sa mearga maine la gradi. Eu in general pe Rianna o trimit si daca nu e chiar 100% refacuta, dar la mine e din cauza ca nu prea are cine sa stea cu ea acasa.

Ioana Bravo pentru drumetii, adaptare la gradi, si distractii prin club

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ioana77, s-a redeschis cocor?

crissy, hai ca devine de-a dreptul pufoasa beatrice!:)

alina, missa este mare figura. sunt curioasa ce povesteste dupa prima intalnire. Nichita nu stie de Isus si Maria, doar Doamne-Doamne generic asa...

mie imi cam scade elanul cu acvariul dupa diverse postari ref la lipsa de interes a copiilor, pestii jupuiti:)si cu ochii scosi, bacterii, alergii si costuri foarte mari daca vrei acvariu mai spectaculos, adica mai mare si mai populat.

cami, daca iei doar un peste intr-un bol cred ca o sa fie cam deprimat. zic juma' in gluma juma' in serios. propun doi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda mai in gluma - mai in serios, ca mie cu sinteza pomului

Alinus absolut mortala Missa si faza cu infirmiera, ne-ai amizat azi!
La noi e la fel situatia, noi suntem mai mult sau mai putin credinciosi dar nepracticanti in schimb Silvia ne da clasa cu religia pe care o face la scoala.

Crissy bravo! Mi-a placut mult si biletul scris de doctorita, se vede ca se bucura pentru voi!

---
Eu n-am vesti prea bune, am fost la control cu chistul ovarian si nu a disparut, nici n-a prea scazut de acum 2 luni, in schimb a mai aparut unul mai mic langa el. Doctorul propune operatie, in prima intentie laparoscopica.
Va trebui sa ma operez dupa ciclul urmator, pe 25 sau 26 oct, deci nu stiu cum o voi sarbatori pe Nati, probabil in cadru f restrans, acasa.
N-as mai cere alta parere, asta am citit si eu pe net, se asteapta 2-3 luni, eventual cu tratament de anticonceptionale pe care eu oricum le luam si daca nu scade se opereaza. Nici nu a crescut, deci zice dr ca probabil nu e malign. Si nici nu are semne de malignitate dar ecografia nu e diagnostic precis. Eu n-as mai lungi-o cu operatia, desi mi-e frica de anestezia generala, n-am mai avut nicio operatie la viata mea. Dar mi-e si mai frica de chist, sa nu fie cancer, caz in care cu cat mai repede operat cu atat mai bine. Ma mai duc pe 14-15 la inca o eco si programare pt operatie.

Feli ti-ai facut interventia, chiuretaj biopsic parca era?
Am vazut acuma la cabinet la dr meu ca este pe lista 250 RON costa, poate acolo ai ajuns si tu prin coincidenta, pt ca sunt vreo 4 medici din Giulesti acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Lavi, bineinteles ca ar fi fost de preferat sa nu trebuiasca operatie, dar eu zic ca mai bine te ocupi acuma de treaba asta si n-o mai lungesti. Eu am fost o singura data sub anestezie generala, la 12 ani, dar imi amintesc si acum foarte clar senzatia dinainte si de dupa. Din experienta mea, nu e nici pe departe asa de rau cum ti-ai inchipui.

Corap, am vazut si eu acuma pozele din Londra - ziua 2. Mi-am amintit fooooarte vag de oras, am petrecut o singura zi (de fapt, mai mult juma' de zi) si o noapte acolo, cand ne-am mutat in State - asa a fost biletul de avion, cu pauza in Londra. Tre' sa recunosc ca sunt pe gustul Andei, adica parizianca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

meemsy thanks! mie mi-e frica de anestezia generala pt ca stiu ca poti sa mori de la ea, are un risc, mic - e adevarat, sa dai coltu'. Si nu-mi place faza cu tubul bagat pe trahee, cu inlocuirea functiilor tale vitale cu unele artificiale, etc. Altfel nah, stiu ca te simti rau cam o zi dupa ea dar ma gandesc ca din urmatoare zi esti OK cat de cat.

Ioana bravo pt adaptarea la gradinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Off, Lavi, tinem pumnii sa se rezolve cu bine!
Nu are de ce sa-ti fie teama de anestezie, nu mai citi toate cele, practic nu moare nimeni de la ea. Senzatiile nasoale trec. Sanatate multa!

Alinush, chiar surprinzatoare fazele voastre. Cea cu bona & moasa olandeze nu mi-as fi putut-o imagina.
Imi place de Miss ca e plina de idei si personalitate. Si de voi, ca o sprijiniti in toate.

Ioana, bravo bobocelului de gradinita si voinicutei cataratoare pe munte .

Mergi la inceput