Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (13)
Raspunsuri - Pagina 17
anda77 spune:
exista cu autocuratare! dar e mai scump. tb sa intrebi la pet shop, ideal la Animax.
apa nu se schimba singura decat la tancuri de-alea cat peretele, legate la robinet. deci si daca iei acvariu cu autocuratarea peretilor (de mazga), chiar daca ai bil-bil si filtre ext si int. tot tb sa schimbi apa la 2 sapt.
pont 1: cumpara 1-2 pesti sanitari. aia mananca ce nu curata filtrele. astfle acvariul face mazga in timp dublu decat fara pesti sanitari. atentie ca pestii sanitari, daca sunt flamanzi, mananca alti pesti. daca nu sunt flamanzi, isi mananca colegii doar dupa acestia mor. adica te scapa si de cadavru. partial.
pont 2: nu lua pesti de la comercianti diferiti. au boli diferite, provin din diferite zone, transporturi etc si se imbolnavesc in acvariu unu' pe altu'. daca iti mor 2-3 pesti din neadaptare in noua casa, te duci sa completezi stocul cumparand din acelasi loc de unde i-ai luat si pe precedentii.
hai ca am niste urgente acum.
camelia_daniela spune:
Corap, si eu am in plan 1 peste ... este vorba de un peste www.google.com/images?hl=ro&q=poze pesti beta&lr=&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=o0GjTMbpE8fMswbI18mKBQ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CA8QsAQwAA" target="_blank"> beta (este cel cu aripile lungi - gen Cleo.
Vrem sa renuntam la perus, pentru ca Daria si-a pierdut interesul si tot "greul" pica pe mine.Ea s-a plictisit de el, pentru ca este cam salbatic, sperios iar eu nu am timp si nici foarte mare placere sa ma ocup de el.
Ne-am orientat la acest peste pentru ca este cam singurul peste care poate "trai" SINGUR intrun bol, si este mai putin pretentios.
Referitor la puzzle-ul ala, nu l-ai putea comanda tu direct pe Amazon?
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
corap spune:
multam pt raspunsurile cu pesti bun pontul cu acelasi loc de cumparare! (habar n-aveam ca sanitarii manaca alti pesti... oare n-as putea lua numai sanitari - hi-hi)
cami, un singur peste nu pot lua, ca am 2 copii si nici in bol nu-mi vine sa-i tin ca mi se pare claustrofobic. asa ca ma pregatesc de cheltuiala.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
mara95 spune:
ii arat flaviei un lamai pe care il aveam intr-un colt si o intreb:Ce vezi? Ea:frunze.Si mai ce?ramurele! SI??? o fundita! (lamaiul e legat cu o fundita).deci sinteza ba, doar detalii...noi vedem copacii, nu si padurea
alinush, chiar am ras cu pofta de patanie, dar am admirat organizarea lor!
cami, frumoasa mai e Daria!
noi avem acvariu de 7 ani, confectionat. copiilor le place, mai ales sa bage mana in el
flavi, la gradi , de anul acesta incep litere si posibil numere.nu au note, dar ea stie ce inseamna doar 10 si 1.nu e atenta la cerintele fiselor, ca atare, mereu mai are ceva in plus pe acolo. au doua doamne educatoare care sunt total dedicate. si eu sunt de principiul ca e nevoie de invatatura temeninica. flavi se pare ca va fi usor de convins in acest sens.datorita lui andru, nu am putut face mai nimic in vara asta cu ea, dar pentru ca are o memorie f buna si e receptiva ,vom avansa fara probleme.
cora, mi-au placut tare mult pozele si comentariile.le-am savurat!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
miri__b spune:
Corap noi avem acvariu cam de un an, uul dintre pesti a rezistat pana la omorat Sorin( pus intr-un borcan mare fara ventilare)crescuse cam cat podul palmei de la dimensiunea degetului mic, ii ciugulea pe ceilalti pana ii omora.plus ca lua pietre in gura si le arunca in geam, m-am speriat prima data cand am auzit.
si e horor un peste mancat de ceilalti, il jupoaie si ii mananca ochii.in principiu majoritatea sunt rezistenti.acvariu gasesti cu tot cu harsamente la hornbach mai ieftin, cauta oferte pe site-ul lor.
ptr d. nu prea prezinta interes pestii.mai degraba o pisica/catel.
sorin l-a curat o data si nu s-a spalat bine pe miini, a doua zi avea infectie la ochi, noi dam vina pe acvariu.
si la d la gradi se impart cuvintele in silabe deja,ne-au anuntat ca vor cumpara caiete si exersa liniute, bastonase.
mara95 spune:
crissy, cat ma bucur!!!m-a emotionat mesajul! sa fiti sanatosi si fericiti!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
meems spune:
Intru in mega-viteza!...
Crissy
Corap, daca vrei iti comand (cumpar din magazin daca il gasesc) eu puzzle-ul de-aici din State si ti-l trimit pe posta.
camelia_daniela spune:
Crissy, suuper! Felicitari pentru Beatrice!
Elise e mortala!
Eu nu stiu ce sa fac cu Daria - sa o tin si maine acasa? Azi a fost foarte bine, acum alearga cu taica-su prin casa, are un tonus bun si e un alt copil fata de ieri... Ma gandeam sa o mai tin si maine si sa o duc poimaine (ca sa nu-mi mai ceara aviz).
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!