Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (13)
Raspunsuri - Pagina 11
meems spune:
Lavi, ar cam trebui sa ma gaseasca si pe mine harnicia prin bucatarie Dar la mine e aproape amiazul si taaare greu ma mobilizez. Ce-ai facut bun?
Am sunat si eu pentru ore de balet, cred ca le incepem in curand. Cursul e in fiecare zi de luni, pentru 45 de minute.
Ina, multa sanatate copiilor! Iar tie o ca sa mai uiti de lucrurile triste. Uite, aplica gandirea pozitiva, ca sa fim in tema. si sper ca lucrurile sa se mai aseze pana data viitoare cand intri cu vesti (sa nu ne faci sa asteptam chiar pana la Craciun).
Bic, cum mai e Sma? Ziceai ca si ea muceste, parca.
Rianna sper sa fie la finalul perioadei cu tuse. Continuam cu siropul din plante.
Nu vreau sa va mai intristez, dar am fost aseara in priveghi si ce m-a impresionat cel mai tare a fost sa vad cat de mult s-au iubit si ce baiat extraordinar a fost tanarul care a murit!... Parca tot cei buni se duc mult prea devreme.
corap spune:
Salutare!
mie mi s-a intamplat astazi ceva ce mi-a zdruncinat niste convingeri ferme - stiti ca eu nu cred in naturiste, vraji, minuni. maica-mea casca gura la orice prostie - si si-a luat niste centuri cu pietre (cica turmaline) pentru coloana (atat cervicala cat si lombara) de la niste unii ceva firma chinezeasca si mi-am pus si eu - sa-i fac o placere si sa ma lase ca se tinea scai de mine cu "hai sa vezi ce bine te simti". si nus' ce naiba au avut pietrele alea ca nu numai ca m-am inclazit (ele au ramas reci, sau, ma rog, aproximativ la temp corpului), dar si mult timp (ore) dupa ce le-am scos (ca le-am tinut si eu pe mine 10 minute si dup-aia m-am plictisit) am simtit niste fierbinteli in zona coloanei.
eu eram convinsa ca sunt niste aberatii, nu stiu daca sa-mi pun si maine au ba, sa verific efectul. dar stie cineva sa-mi spuna ce s-a intamplat de fapt (eu tot am o usoara senzatie de truc, dar nu pot sub nicio forma sa mi-l explic).
Noah, mai cercetez problema, dar e naspa cand ti se strecoara indoiala...
Asa, revenind la oile noastre
LONDRA - ziua 1
Plecam cu noaptea-n cap, ajungem intr-o mare aglomeratie pe Baneasa (1 ora si ceva la coada la check-in, 40 de minute la coada la verif pasapoarte,chinu' si dezorganizarea naibii in rahatul ala de aeroport minuscul). principala ocupatie - ferit copiii de neni cu bagaje pe umar - tot si-au luat ai mei cateva bagaje in cap; sarit la unu' furioasa. injurat. primit injuratura inapoi. ripostat.
pachet de nervi. ajuns la avion.
multi nu ajuns la avion din cauza blocati la control pasapoarte.
asteptat si pe ei.
plecat cu 30 de minute intarziere.
relaxat.
groaznica cafea in avion - neputut baut - mancat 3 cutii de pringels (eu cu ana) - nu mancam decat in avion pringles, asa ca nu dati cu rosii ca hranesc copilu cu prostii.
mancat sandwich bun (surprinzator). nori - nu vazut nimic.
lipit stickere. lipit stickere. lipit stickere. desenat. desenat. colorat. lipit stickere. lipit stickere. lipit stikere.
ajuns.
aeroportul luton - f bine organizat, trecem rapid pe la pasapoarte, recuperam bagajele, luam bilete de tren (46 de lire dus-intors 2 adulti - noroc ca copiii sub 5 ani nu platesc, am fost la limita).
luat autobuzul (10 minute in statie, 2 minute efectiv cu el pana la gara), luat trenul (pana am ajuns la peron a venit si el), 32 de minute cu trenul, ajuns in gara, 5 minute pana la hotel.
cand am ajuns la hotel era vreo 11, din fericire in 5 minute a fost gata si camera. cat am asteptat copiii s-au jucat cu cainele hotelului - un scottish terrier super simpatic si calm (eu nu ma dau in vant dupa catei, dar asta era intr-adevar cool) pe nume jack - botezat de ai mei Rusty-Dusty.
Camera - basic ca mai basic nu se putea - 3 paturi de fier, doua de 1 pers, unul de doua , cu saltele - surprinzator - foarte confortabile, inalte ca sa poti sa-ti plasezi valiza dedesubt.
un scrin micut cu 2 sertare, unul dintre ele ocupat de pernele suplimentare), un dulap deschis in care incapeau 5 umerase (si unde jos erau ingramadite paturile suplimentare), o masa rotunda cu 2 scaune si... tadam- o masa uriasa cu cani, plicuri de ceai, zahar, aparat de fiert apa.
baia - 2 m latime pe 0,5 lungime - buda din tren era mai spatioasa nu era decat wc, o chiuveta cam ca alea de la gradinita - incapeau cam 2 pumni de apa in ea, cu nelipsitele robinete cracanate, pe unul apa rece, pe unul clocotita si bineinteles dusul - gen armata, de-ala palarie pe teava fixa.
dupa turul oficial andreiuta se tot invartea prin camera - "ce faci, andrei" -" caut usa sa vad si restul casei." a ramas un pic puzzled cand i-am spus ca asta-i tot si ca nici macar bucatarie n-avem (pe unde am fost am luat apartamente cu bucatarie, in lo nu ne-am permis).Oricum, eu zic ca am nimerit o cazare excelenta - o englezoaica spunea la review -ul hotelului cine zice ca a fost nasol aici inseamna ca n-a mai stat la vreun hotel in londra.
Noi eram franti, copiii se revigorassera miraculos, si cum calatorului ii sade bine cu drumul, am plecat din nou la gara, de data asta sa mancam si sa-mi iau doza de cofeina, ca eram absolut lesinata. fi-mea s-a servit cu mai multe cuburi de zahar puse cu generozitate pe masa, a supt un fresh de portocale asa ca n-a mai mancat nimic, lui andrei nu i-a placut cum arata mancarea asa ca n-a mancat nici el si s-au tavalit prin restaurant si s-au fugarit printre chelneri - eu eram mult prea obosita ca sa intervin, asa ca presupun ca s-au gandit cu drag la noi dupa ce am plecat de-acolo. lasat bacsis ca sa compensez comportamentul dezastruos.
Am plecat apoi cu metroul, pe malul Tamisei- in week-endul ala erau "zilele Tamisei" cu balci si tot ce mai pp asta, asa ca de London eye nu ne-am putut apropia, am cascat gura mai mult, copiii au prins un spectacol cu baloane de sapun uriase, am gasit rapid toalete cand a fost nevoie - in privinta asta e super ok, nu ni s-a intamplat niciodata sa nu gasim wc public & gratis cand am avut nevoie (si ai mei spun numa' cand arde , gen "mami, a ajuns pipi la putzica" cu replica din partea anei "se zice penis, andrei"). doar in gari am vazut wc cu bani - 30 de p - ceea ce, fata de 70 de centi la paris, oricum era super-ieftin).
cascat gura la tamisa, la pod, mancat inghetata (zilnic au mancat inghetata, cam cu asta s-au intretinut - inghetata, creveti si ananas), la cladirea parlamentului si la Big Ben, apoi am luat-o la picior spre un parc (st. james) - a fost foarte relaxant, iarba verde, veverite - aveam alune la noi si le-am dat si de mancare, rate, ne-am odihnit pana i s-a pus foamea lui andrei - asa ca ne-am dus la o toneta cu hot dog si au mancat cate un carnat. era in jurul orei 5 si beau englezii ceai in draci (eu nu pot sa inteleg cum poti sa nu fii bolnav si sa bei ceai, dar ma rog, placerea omului).
ne-am dus apoi in lungul parcului spre buckingham, l-am vazut pe dinafara, am facut cateva poze, au fugarit ai mei toti porumbeii din zona si ne-am indreptat spre metrou - care s-a dovedit a nu fi atat de aproape pe cat speram.
pe la 8 jumate ora lor (10:30 ora din romania, noi & copiii fiind treziti de la 5 dimi) ne-am strans si noi franti pe la casele noastre, am mangaiat catelul din hol (uh, imi pare asa rau ca nu i-am facut o poza), am urcat cu greu doua etaje de scari englezesti inguste & abrupte, si am reusit ca intr-o ora sa ne culcam - andrei a avut patul cel mai bun - era langa fereastra si se vedea ceasul din turnul garii luminat - super-placut sa te trezesti noaptea si sa vezi cat e ceasul si sa te culci linistit la loc...
si-am incalecat pe-o sa, si continuarea in numarul urmator. ma duc sa mai pun poze pe picasa.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
lavi02 spune:
Cornelia foarte misto povestea londoneza! Mai vrem!
Misto de tot faza cu restul apartamentului!
Meems am facut mancare - supa de rosii, friptura de berbecut cu piure si varza de Bruxelles, o tava de tiramisu si am mai pus si ardei copti la congelator. Ardeii eu ii pun in congelator curatati de miez si seminte, asa ca am avut ceva de pigulit la ei. Barem am terminat putinele mele conserve pe iarna.
miri__b spune:
buna seara
prima data cand ma asez la calculator saptamana asta.
prima saptamana in 3 fara soacra/mama.
Catutza multa sanatate sotului, cred ca ar trebui sa incercati leacuri babesti/chinezesti, gandire pozitiva, comedii, habar n-am
Anda cotizez si eu ptr o astrograma ptr David, nu ne=ai facut niciodata.
Fuseram si noi un wk la Viena,mi-a placut la nebunie turnul Dunarii cu restaurantul care se invarte, schonbrunn...waw, am planificat ptr iunie, dupa ce se termina gradi un wk si cu David.
Lavi unde merg fetele la balet? am o mamica interesata.
cronica de mama fara bona.Luni astept tramvai un secol , alerg apoi dupa 2 autobuze, ajung la 5.25 copilul singur cu educatoarea.in toata gradinita!!!Marti idem, ajung la 5.20 tot ei doi, miercuri idem , educatoarea nu pare suparata ca intarzii.joi cand plec dimineata alerg dupa autobuz, alunec si ma imprastii pe trecerea de pietoni cu glezna scrantita.
plec acasa shontac cu taxi, ajung la 4.50 tot singur cu educatoarea fimiu.ce servici au altii?vineri plec cu masina la servici, ajung la gradi tot la 4.50 , evident nu era nimeni in afara de fimiu cu educatoarea.in fiecare seara am adormit inaintea lui David, vineri cred ca pe la 9, a venit Sorin si mi-a inchis usa in timp ce ma uitam la tv, chipurile.de mancare am facut doar ce se putea arunca la cuptor si am mancat noi, fara copil dintr-o supa cam 4 zile.
acum fug ca pana la culcare tre sa fac o salata de sfecla rosie, sper ca n-am lasat-o prea mult la oala sub presiune, sa calc ceva ptr fiecare dintre noi ptr. miine.
aaa si luni l-am luat pe d. cu mine la zumba.s-a prostit putin pe acolo , mai mult a stat in receptie cu o pisicuta, tipa de la receptie mi-a spus ca pot sa-l mai aduc, nu o deranjeaza, se mai nimeresc copii pe acolo.
Noki pupici ptr. voi, cred ca a fost grea decizia de luat.
lavi02 spune:
Miri www.giuliana.ro, inscrierile cica s-au terminat, dar poate se mai poate discuta.
Sa va fie de bine week-end-ul la Viena!
Noki_Lara spune:
Noah, amu ca am revenit din Londra - Corapino, suuuper fain - sa trag si io o postare!
Lavi, wooow, nu mi te-ai laudat cu bacatreala! Deci sambata o tava de tiramisu si ieri una de paji cu fructe? Dios mio... Ca s anu mai socotim carnatareala de vineri dupa-amiaza... PS - in 10 minute camera bufnitei era bec!
Miri, da' cum de ai ramas fara ajutoare? Fain la Viena, subscriu! Io ajung constant in jur de 18 la Sarah la gradi si mai sunt copii.
Cami, daca tu ai convingerea ca te poate ajuta, go for psiholog! E bine ca ai dorinta de a face ceva! Asta e f importanta! Cel mai nasol e cand se ajunge la faza in care-ti bagi picioarele (cum am ajuns eu anul asta)...E drept, dupa alti vreo 3 ani de zbatut degeaba.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Noki da, dar barem tiramisu l-am ingurgitat sambata la pranz si runda 2 duminica dimineata. La praji cu fructe m-am abtinut si am bagat doar 2-3-4 bucati, nu cate as fi avut pofta.
Nu m-am urcat pe cantar dupa acest week-end.
miri__b spune:
Noki maica-mea s-a mutat la tara dupa ce a ramas casa goala, nu mai vrea deloc la BUC.soacra e din ploiesti, mai sta cateva zile uneori pe aci face curatenie, mancare, calca, lasa casa bec , iese cu D la plimbare cu metroul&co si pleaca acasa sa se refaca.
va citesc de la job, acasa nu mai deschid calculatorul.
Morgano spune:
Dragelor, eu azi as fi facut 7 ani de casatorie - si jur ca sunt mai fericita amu ca am scapat de el decat in ziua in care l-am luat.
Peste 10 zile e gata si divortul.
Mi-e si jena ce bine ma simt, fata de fetele care chiar sufera pentru divorturi.
Si la noi probleme cu banii.... asta e, sanatoase sa fim.
camelia_daniela spune:
Fetelor, multumesc mult pentru incurajari! Nu am convigerea ca ma poate ajuta psihologul, dar sper sa poata!
Morgano, ma bucur ca esti bine! Sanatate multa va dorim si noroc in ceea ce va veni !
Corapino, super vacanta !! Mi-au placut si pozele!
Ina, sanatate multa copiilor! Refacere rapida!
Anda, super ideea cu astro-site-ul!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!