Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (13)
Raspunsuri - Pagina 10
catutza spune:
Meems , cumplit
fete dragi, am pus cateva poze aici ca sa vedeti ca pur si simpu nu are ce sa taie
eu va multumesc mult pentru sfaturi si pentru faptul ca ne sunteti alaturi
meems spune:
Doamne, Catutza! Eu chiar nu mai stiu ce sfaturi sa-ti dau, la mine s-a oprit problema in momentul in care marginile unghiei mi-au fost oprite din crestere. Acum am o unghie mai ingusta decat celelalte, dar nu ma deranjeaza absolut deloc atata timp cat nu mai puroiaza si nu mai are ce se incarna. Va doresc bafta multa sa-i dati de cap problemei.
Bic spune:
cami mai tii minte dialogul urmator din Ally McBeal:
"Why do you think your problems are more important that others'?"
AllyMcBeal: "Because they are mine."
Ina869 spune:
Gabitaco sanatate multa! vazut poze cu Mateeutza ta, este o frumoasa si o eleganta.
Mihaela_80 pe Bobby nu-l supara nimeni la gradi, are parte de un personal super calificat, este locul unde a fost si Rachie si am fost foarte multumiti, doamnele educatoare sint dragute, nu am ce sa le reprosez, insa el este pur si simplu un mamos si se agata de mine, toata ziulica ma urmareste prin casa "mami, pup! " este un pupacios si un dragastos de nu-i poti rezista. mi s-a spus ca nu mai are nici o problema dupa ce plec, dar dimineata, cind il las, plange de-i sare camasa de pe el, atit este de amarit si disperat.
Cami sper sa rezolvi si sa te linistesti!
Cel mai important este, de fapt, ce-ti doresti tu.si sa descoperi ce te-ar linisti si te-ar impaca.
Condoleante pentru matusa.
Lavi, intre mama fetitei si varu-meu nu mai poate fi nimic, din cite am inteles el clar refuza o eventuala relatie.
Logodnica s-o fi plictisit de plecarile lui nocturne ( primeste telefoane sub pretextul ca fata este bolnava si trebuie dusa la spital ) si de we petrecute singura, fiindca d-nu' are job de sofer cu dus-adus mama si fata pe unde au treburi. el s-a oferit sa la fie la dispozitie cu masina si timpul, fiindca financiar, vai si amar, si el si logodnica sint lefteri, traiesc din ajutorul parintilor, au cite un job la nu stiu cite luni, ea nu a apucat sa profeseze fiindca in bransa asta trebuie sa ai bani, nu numai talent, asa ca amindoi accepta joburi de orice fel numai ca sa-si plateasca facturile si sa supravietuiasca. dar cum asa este peste tot in lume, nu numai in lumea artistica, nimic nu ma mira. Poate o sa ziceti ca sint intr-o ureche dar sint de partea logodnicei care a avut intentiile cele mai bune ( intemeiat o familie, s.a.m.d), mama fetei a stiut ce-a vrut si a stricat o relatie frumoasa si acum incearca din rasputeri sa-i suceasca mintile lui varu-meu. si daca a reusit sa i le succeasca intr-atit incit sa-i faca un copil, ce ar impiedica-o sa i se mai arunce in brate inca o data? ( probabil ca biata logodnica la asta s-o fi gandit, ca nu mai poate avea incredere si mai bine renunta ea). eu tot glumesc si intreb daca este cazul sa pastrez si hainutele de la Bobby, poate o sa mai avem un baietel in familie ( ca-i greu pina te urnesti, pe urma incepi sa prinzi curaj, eu mereu ma gandesc si la un al treilea copil, va jur, tot nu am renuntat la visul de-a adopta, nu stiu cum, cind, fiindca nu vreau sa-mi fortez barbatul, stiu ca nu vrea si pace, dar poate voi gasi o metoda care sa ne impace pe amindoi.)
Anda, tu esti o doamna/mama deosebita, ai preferat sa ai un copil sacrificand o casnicie, ea a facut un copil cu scopul de-a obtine o casnicie/relatie ( cred eu, dupa cum stau treburile in situatia de fatza).
Felicitari ptr. decizia cu site-ul, sint convinsa ca vei avea musterii cu gramada, daca vrei intreb prin jur si iti trimit chiar eu, poate faci pe site o prezentare, ceva, sa stie doritorii cite ceva despre tine ( sa nu creada ca esti vreo colorata care da cu ghiocii) sa fie cu sufletele impacate ca este o treaba serioasa. si poate ar fi buna si o descriere a ceea ce/cum faci.
Succes! eu una imi rezerv loc la rand de pe acum!
Biculet scump, ptr. mine detaliile conteaza mult.Din detalii reusesc sa construiesc "the big picture" .
Si da, imi pasa mult de viata celor din jurul meu. Si cred cu indarjire ca "what goes around, comes around" . intotdeauna.
Mima, ai incercat sa-i faci baie de aburi, la noi ajuta.
Condoleante pentru familia tanarului. of, ce tragedie.
Mara, felicitari pentru intarcat!
Alina, mai ai putin si-ti vei tine bebelina in brate!
Cata bine ai venit. Ah, nasoala experienta voastra cu unghia incarnata.
Bulucelule! ce dor mi-era de tine! acomodare rapida si succes la toate examenele.
Coralia, cum este piticul , a scapat de viroza?
of, Doamne, ce durere cu copilutul acela beteag.
Nokisorule brav si demn
Maria, ce-mi mai placeau Stan si Bran, in schimb Charlie ma intrista rau de tot de cite ori ii vedeam filmele.
Roxiutz, bafta la noul job, iti doresc sa-ti fie bine, sa iesi la pensie de acolo!
Citat: |
Televizorul - l-am deschis prima oara aseara de duminica trecuta de cand au venit in Bucuresti. Si ele stiu ca au voie "cu portia" asa ca suntem OK aici. |
Lavi, ce m-am amuzat, noi nu am mai deschis televizorul ( pentru noi) din ianuarie. pe cuvint! in afara de desene, nu avem acces/voie la nimic ( cu trei televizoare in casa, da). sintem prizonierii copiilor nostri.
Nataliciul este colega de gradi cu Maya? nu am stiut, ce fain!
Corapino bine ai revenit pe plaiurile natale.
Continua si la mine lantul de probleme ; copiii sint raciti de vreo saptamina ( bobby a adus iar o viroza nasoala de la gradi) nu dormim noaptea, bunicul meu s-a screlozat rau de tot ( aruncat pampersi peste balcon + alte chestii hidoase/periculoase ) si ai mei sint fortati sa-l interneze la un azil, pensia nu-i ajunge asa ca o sa-i trimitem noi lunar diferenta, cumnata-mea vrea sa emigreze cu famila ei si ne-a rugat s-o ajutam cu o suma mare ( imprumut, pina isi vinde apartamentul, masina, etc. si va ajunge aici) si sa-i gazduim la noi pina se pun pe picioare ( mie una imi pare bine ca vin, insa asta o sa insemne multe vizite prelungite ale soacra-mii ), prietena mea buna a cazut intr-o depresie din care iese cu greu ( din cauza oboselii, a orelor lucrate peste program). cam toata lumea in jur are probleme, ma intristez sa vad atita suferinta in lupta cu viata.
cea mai mare bucurie este ca i-am cumparat lucrusoare - sa-i ajunga pina pe la doi ani - mezinei familiei noastre, luni i le trimit, de abia astept sa la primeasca si sa se bucure de ele.
va pup si we placut, sint pina peste cap cu trebi' sper sa mai intru pe forum pina la Craciun
gabitaco spune:
Fetelor, sunteti minunate si va multumim de urari !
Eu acum sunt bine...sau asa vreau sa cred ... Sper ca acel cosmar ...sa nu se mai repete niciodata.Am suferit mult... dar acum nimic nu mai conteaza.Iau tratament si ma bucur de fiecare clipa alaturi de familia mea draga.Am ajuns la concluzia ca singurele pb cu adevarat grave sunt cele de sanatate ... in rest sunt nimicuri, sau simple intamplari ale vietii, pentru care nu are rost sa ne consumam, caci se vor rezolva de la sine.
catutza ...sanatate sotului...la pb de unghii, nu ma pricep deloc.
ina sanatate multa copiilorsi familiei.
meems, cum mai e Rianna cu tusea ?
camelia_daniela si sper sa gasesti o rezolvare pozitiva la pb ta.Cauta in adancul sufletului tau si sigur vei gasi acolo raspunsul si solutia cea mai buna pentru a depasi aceste momente delicate din casnicia ta.
trimi repede ca s-a trezit Mateea ...mai citesc din urma, daca apuc, si promit sa intru mai des.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
anda77 spune:
gabitaco, tu te plangi de ceva vreme, poate chiar ani, de probleme de sanatate, tonul tau pare grav si nu spui despre ce este vorba, toate coroborate ma fac sa cred ca este ceva foarte grav. Iti doresc sanatate multa, multa si gandeste pozitiv! nu spera ci crede! e o diferenta. cartea "the secret", stradusa si'n romana (e in librarii la noi de vreun an-doi cred) este despre cum gandurile tale iti influenteaza corpul si conjuncturile externe si e scrisa de o tipa care dupa ce a primit diagnosticul de cancer la san a vizionat timp de 3 luni doar comedii, si-a bagata in cap ca e sanatoasa tun si dupa 3 luni a uimit lumea medicala ca nu mai avea niciun cancer! nimic. fara tratament. unii combina tratamentul cu gandirea pozitiva ceea ce-mi pare fte bine.
inuta, nici eu nu pup televizor, doar desene sunt la mine in casa.
ref. la operatiunea "varu'": hmmm, ce sa mai zic, el ar trebui sa aseze relatia pe o anumita cale. trebuie fixate limite. gen: ma dsuni noaptea daca are peste 39 grade. sub 39 sa invete sa aiba grija de copil ca nu e singura mama din univers si au avut si copiii nostri febre si nu ne-am aruncat in masina spre spital la orice afisaj de termometru. vizite la copil sau luat copilul la plimbare cu caruciorul: in zilele x si y, intre orele cutare si cutare. ea sa faca bine sa aiba copilul gata la ora aia si el sa respecte orele. se admit derogari in situatii speciale. banii: suma fixa sau x % ca zici ca e artist cu venituri iregulate. si tot asa, trebuie reglate niste treburi si poate logodnica revine daca vede ca nu mai este haos in trebuirle lui legate de copil si mama copilului. Poate totusi ea (mama copilului) nu-l "urmareste" neaparat pe el, doar profita nitel. zici ca a stat multe luni pana sa anunte ca a nascut un copil. daca il vroia neaparat langa ei il anunta in ziua cand nastea sau eu stiu...poate a vrut sa creasca copilul sa vada al cui e, cu cine seamana:)).... hai ca acum devin eu suspicioasa:)) ref la cucoana respectiva
referitor la site: multumesc mult pentru oferta de reclama acolo, voi avea nevoie de clienti ca sa aiba un rezultat toata treaba asta. Multumesc din suflet! acum ma gandesc cum sa fac rost de bani sa platesc domeniul, plus ca vreau ceva mai complicat, site-ul sa accepte legatura de-aia sa plateasca clientul cu cardul pe net, adica civilizat:) cea mai mare determinatre o ai cand o duci prost cu banii. dar tot atunci ai si cele mai mici resurse financiare sa incepi un lucru nou pentru care ai marea determinare:)
camelia, votez pt psiholog. si daca nu e de cuplu, tot e bun. am o prietena care a folosit un psiholog pt ea, deoarece sotul nu vroia sa mearga la psiholog de cuplu. a ajutat-o sa-si limpezeasca ea gandurile, sa "vada" mai bine ce vrea, cum e corect, cateodata cum sa-l abordeze pe el (dar nu te astepta la sfaturi minune despre asta. Ideea este ca dupa sedintele (multe) ei cu psihologul acum, dupa un an, e foarte linistita si stie ce vrea de la viata. poate dura si un an, sa stii, dupa cum a durat la prietena mea. dupa o luna doua incepi sa vezi mai limpede. asa am inteles. nici nu mai conteaza daca vei vrea cu el sau fara el, conteaza ca vei fi mai "precisa" tu si mai increzatoare si mai linistita in oricare dintre cele doua posibilitati. deci go spre o programare.
coralia76 spune:
Aoleu Catutza vazut poze cu unghia...intra/adevar nu arata prea bine,la maica/mea facea puroi din ala dupa ce crestea si o scotea ,iar crestea si tot asa,dar in cazul sotului tau nu stiu ,chiar complicat.Unghia a fost scoasa de tot si doar atat a crescut?
Ina e tare greu cu bietii batrani care ajung sa faca lucruri din astea...si pentru ei,dar mai ales pentru cei care ii au in grija.
Virozele vad ca sunt in floare si prin jurul nostru..Cristian acum e bine,multumesc de intrebare..a facut vreo 2 zile febra mare( tot in jurul lui 39 se invartea)..dar i-am dat de cap cu antitermice.Acum mai are ceva mucisori..dar nu sa ne sperie...La Andreea am inceput de la 1 septembrie cu septilin,piticului nu-i dau nimic deocamdata,o sa o intreb pe dr. de familie cu urmatoarea ocazie cam ce ar fi OK pentru el.
Camelia eu zic ca e bine pentru tine ca ai luat decizia de a merge la psiholog .Problemele de genul asta sunt delicate si la fiecare in parte e altfel, poate discutia cu cineva specializat iti va arata o alta perspectiva de abordare a situatiei.
gabitaco spune:
anda ... ai mare dreptate cu gandirea si credinta pozitiva.Am intalnit o dr. care tocmai asa m-a ajutat enorm. Acum nu mai vreau sa vb despre asta...... daca citeai un pic mai atent mesajele mele din trecut , am spus atunci despre ce era vb. - artrita reactiva enreropatica,o boala autoimuna, cu niste dureri infioratoare.
Acum chiar sunt bine si vreau sa ma bucur la maxim de viata.
Asa ca...gata cu vaicareala....... Fac planuri de vacanta .....
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
Bic spune:
gabitaco [flo sanatate si bravo pentru atitudine pozitiva!
Mersul la psiholog e ca mersul la coafor: te ingrijesti de tine.
lavi02 spune:
Azi m-a gasit harnicia prin bucatarie , abia catre seara am terminat.
ieri surpiza-surpriza, cand sa o iau pe Nati de la gradi sa o duc la balet - nu mai voia Asta dupa ce de asta primavara ma bate la cap cu baletul. Pana la urma ne-am dus (trebuia dusa Silvia) iar de la jumatatea orei a vrut sa intre si Nati. (dupa ceva munca discreta de convingere ocolita din partea mea )
Gabitaco mare dreptate ai, asa gandesc si eu, numai cele de sanatate sunt probleme grave.
Sanatate multa si spor la planurile de vacanta!
In legatura cu gandirea pozitiva - mama mea credea in asta.
Nu aplica chiar o timpul, o mai apuca prapastiozitatea si pe ea, dar era in general foarte pozitiva.
Anda bafta cu site-ul! Eu zic sa incepi cu ceva mai simplu si dupa ce se dovedeste profitabila treaba sa investesti mai mult. Bun, asa-s eu, mai tematoare cu cheltuielile.
meems sanatate Rianei, eu cred ca ii va trece tusea incet-incet. Foarte trist ce ne-ai povestit.
Ina anatate copiilor! Ey cred ca se va adaptla el Bibita la gradi, doar ca ii ia ceva timp.
In problema varului sunt de acord cu Anda, trebuie puse niste limite, o inteleg perfect pe logodnica daca el e in timpul liber s-a pus la dispozitia fostei.
Nasoala treaba cu bunicul. Multa putere parintilor tai!
Anda