Fluturasi de martie-aprilie 2011 (29)
Raspunsuri - Pagina 18
roxy_s spune:
neata burticute
ally gata, m-am trezit si eu , dar m-am uitat o tura si la desene.![]()
![]()
hai ca trece imediat timpul, imediat este 11 si pleci. te asteptam sa vii cu vestile foarte bune si super fericita de la eco. si sa ne povestesti tot de bebe

bb_yasmi sa-ti fie de bine shaorma. asta este, nu ne putem abtine cand ne este pofta de ceva. cel putin eu asa sunt, daca mi-e pofta pai poate sa fie si un rahat ca eu-l mananc

ce mancarica buna faci?

mandreeac tie de pe acum ti-a dat fier? eu auzisem ca cica se da mai incolo. ai grija ca fierul constipa foarte tare. 

mie nici vitaminele nu mi-a zis sa le mai iau, mi-a zis doar pana la 12 saptamani. dar eu mai iau o zi da , una ba ca din alimentatia asta a noastra nu ne luam tot. eu iau Elevit si astea au de toate, deci si fier.
strumphitza sa ai vreme frumoasa si calduroasa si sa te relaxezi.

S-a intamplat minunea mult asteptata
16+
roxy_s spune:
roxanda si eu sunt de acord cu vitaminele. bebe isi ia el ce are nevoie dar tu ramai fara daca n-ai rezerve ca lumea si apare anemia si alte chestii.
mergi sa-ti dea trimitere pentru toate analizele, le faci si dupa aia poate iti zice ceva si de vitamine.
mie mi-a dat sa iau pana in saptamana 12 si dupa aia am intrebat eu daca sa mai iau. si doctorul a zis ca dupa cum sunt analizele nu este nevoie neaparat de vitamine dar pot sa iau ca nu strica.
16+
roxy_s spune:
bb_yasmi ce frumos ca ii faci petrecere iasminei

16+
scrish spune:
neata fetelor!!! eu azi m-am trezit in priza rau. am visat aseara ca o sa am o fetita, pe urma am visat baiat si pe urma am visat ca e craciunul:))
am si eu o intrebare...saptamana viitoare ma duc la o eco performanta unde o sa il masoare pe toate partile pe bebe. ideea e ca o sa am 12 saptamani si jumatate. oare e posibil atunci sa imi spuna, macar in procente, sexul lui bebe? k nu mai rezist pana afluuuuuu!!!!!
11+
roxy_s spune:
scrish eu cred ca da, poate sa-ti spuna mai ales daca bebe vrea sa stea.

16+
AllyLaur spune:
scrish, nu stiu ce sa sp. Eu astazi am intrat in sapt 12 si merg la eco, la 12 am programare. Dar, toata lumea mi-a sp ca este cam devreme...poate la tine ca o sa ai cu 3-4 zile mai mult se va vedea. Deci, bafta!!
Ally ,
12 bebe
scrish spune:
roxy tocmai mi-ai facut ziua mai frumoasa:))
imi dau seama ca e complicat, dar macar asa o idee sa imi fac!
ally, multa multa bafta azi si sa te intorci la noi super happy! eu stiu ca in saptamana 11 organul sexual incepe sa prinda forma, asa am vazut in documentarul "in pantec" de pe national geographic, ma gandesc ca poate, daca si copilul coopereaza si doctorul e priceput, macar intuitiv asa sa poata sa vada ceva!:) acum deh, ma consolez si eu si am sperantele puse in sapt viitoare pt k urmatoarea eco o am de abia in octombrie:( te asteptam cu vesti bune!!
11+
bb_yasmi spune:
roxy, daca i intrebat iti raspund
am pus la facut o varza dulce cu afumatura , salivez de multtttt timp dupa ea dar imi era lene sa o fac...
si o salata de vinete de am facut.
iasminei i-am tinut party in fiecare an impreuna cu prietenul ei bogdi ca e diferenta de 5 zile intre ei. pana acum a fost mai mult pt parinti
ca ei erau micuti dar de anul asta inteleg mai multe!! iasmi de abia asteapta!!! vom avea 35 adulti si 20 copii!!!! 

scrish daca e ecograful de cat de cat ok si cel mai important e daca cine iti face ecografia vrea sa iti spuna, vrea sa vada, are rabdare sa se uite, sa isi schimbe bebe pozitia (in caz ca nu sta la poza
). mie mi-a spus la 13 sapt si 4 zile parca, bb avea 14 sapt si 2 zile. dar dr a fost superrrrr ok, a avut rabdare pana si-a schimbat bb pozitia si a "cautat" bine
. pana si-a schimbat bb pozitia a masurat tot ce era de masurat la el. de abia astept sa merg iarasi la ea!!
voi la cate saptamani faceti morfo de trim 2 ?? stiu ca ideal e la 22 sapt dar ca se face in intervalul 20-24 sapt. la fetita am facut la 20 sapt.
mamica fericita de printesa
si
16+ baietel