Fluturasi de martie-aprilie 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ally la ce ora ne spui vestile??

bulina ai ramas datoare cu poze de la eco!!

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Lavinia, la 12.10 am programare...nu stiu cand intru si nici cand ies.Sper sa ma tina cat mai mult...apoi fac vre-o 30 de min cu masina pana acasa si intru direct si va spun.Pe la maxim ora 15 ora voastra! Doamne ajuta sa fie bebe bine

Ally , 12 bebe

Mergi la inceput

sunt atata de ametita..... am uitat sa pun furtunul de la masina de spalat in toaleta si am facut varza toata baia.... acum tre sa o iau de la capat....sa bag alta tura la spalat cu covorasele de pe jos si tot ce mai era pe jos,,,,,

Mergi la inceput

ally numai bine ma trezesc la ora aia sa citesc. eeeiiii cum sa nu fie bebe bine??!! vrei bataita???? hai ca mai putin si il simti cum misca si atunci nu ai de ce sa iti mai faci griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

esti fenomenala Yasmi, ai reusit sa ma faci sa rad !!! Se mai intampla, nu este nimic tragic....bine ca nu ai patit nimic

Ally , 12 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi nu esti prima si nici ultima . cand mai mergi la doctor?
eu merg la morfologie la 21s5z

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

yasmi pe mine m-a chemat in sapt 21 pentru eco morfo-fetala
poze nu pot sa pun de la eco ca mi le-a dat pe hartii din alea mici si n-am scanner
ce magazine cu haine speciale de gravidutze mai stii la noi in oras? m-ar interesa colanti cu burtica si ciorapi lungi grosi la fel
eu m-am apucat sa ordonez si sa selectez hainele din dulapuri

Gravidutza fericita 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete dragi.
Fusei la med de familie, mi-a dat doar 2 zile CM ,dar luni vine dr mea din concediu si sper sa-mi prelungesc macar cu inca o saptamina...
Ally, cred ca deja esti in drum spre eco, asa ca succes, sa vezi bebelu si poate stim si ce e!!!deci veniti in oct..super poate facem o intilnire mare atunci. Vii in Bucuresti?
BB_yasmi, vai merci, dar mie mi se parea ca-s mutant, mai ales la a doua sarcina...ma simteam ca un bolovan. SI eu prefer blondul si barbate-miu la fel. Am avut o tentativa la a doua sarcina sa-mi las parul natural ca ma plictisisem de vopsit...Dar barbate-miu a vrut sa ma vopsesc iar si ce sa fac...l-am ascultat..
Azi chiar m-a sunat barbate-miu sa-mi aminteasca ca tb sa rezervam si noi pt ziua lui David, e pe 10 noiembrie...in weekendul asta sper sa rezolvam si noi aspectul asta...
Strumpfi, drum bun, distractie placuta!
Mandreeac, ma bucur ca ne-ai mai scris despre voi
ROxy mwah mwah!!ca nu pot sa nu las un mesaj si pt tine
Miki, iti trimit PM

Fete eu nu iau nici un supliment. AM luat centrum materna la prima sarcina, elevit la a doua si am intrerupt in luna a saptea, am luat doar Tardyferon fol...si acum nimic deocamdata. Probabil in trim 3 voi lua tot tardyferon fol si asta e...

Simona, mami de baieti David si Matei si 15+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Multumim frumos pt.primire si urari

Alina.n ,ma bucur f.mult ca ne regasim si aici

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simo
ce este aia tardyferon??. deci azi si maine esti acasa??

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

Mergi la inceput