Fluturasi de martie-aprilie 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna burtici!!

Lumea doarme si eu bantui online...abia acum am terminat de facut valiza ...mai bine spui valizoiu , am pus si eu si sotul amandoi in aceeasi valiza si nu stiam care si cum sa ne luam haine, el e mai rau decat mine , eu mereu imi iau mult mai multe haine decat mi-ar trebui si cate pot sa port, just in case, ca ploua, ca e frig, ca ninge , ca e soare , sa fie acolo ... el cara valiza anyway , m-am scos de data asta

Maine dimineata la 6 trezirea sau poate si mai devreme, la 7 trebuie sa fiu in gara ca la 7 jumate se inchide check inul, cu 30 min inainte de plecarea trenului....
Abia astept sa merg cu trenul asta, Eurostar, e prima data, tre` sa iau o piatra in gura

Multumesc Ally si Salo_sama , sigur o sa ma distrez , mi-am mai revenit si nu mai curge nasu, nu mai tusesc asa tare , doar un pic cand imi mai aduc aminte si se pare ca ma vindec

Ally sa stii ca nu am mai avut loc in valiza sa iau si chiriasul , ca sigur i-as face pasaport de France, macar sa vada si el Parisul, nu ?

Fetelor, va urez zile frumoase, sa mergeti la eco si sa veniti cu vesti bune si cu bucurie in suflet , sa fiti cuminti ca poate va aduc ceva bun hehe..glumesc, o sa va aduc poze , ca mai mult de atat nu am cum , dar o sa ma asigur ca o sa mananc toate bunatatile frantuzesti si pentru voi

Ma duc catre patut la mine la nani nani ca se face tarziu si la 6 trezirea

BB on board!!! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

strumph, distractie placuta si pana maine sa te faci bine!! cat despre colocatar, poate isi revin matele si intra in actiune:)) altfel...eu zic sa pastrezi soricelul si sa dai matele afara ca nu apara teritoriul cum trebuie:)) ai grija ce mananci pe acolo, grija la branzeturi!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanda80 spune:

buna dimineata.
strumph,bon voyage si distractie placuta.
ally bafta la eco.
am si eu o intrebare(poate imi raspunde si mie cineva)cand incepeti sa luati supliment de fier?sarcina trecuta mi-a dat moasa de prin luna 7.acum nu stiu.nici macar nu stiu ce analize mi-a facut si care-s rezultatele.
o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui salo_sama

hello fetelor
abia acum am terminat sa citesc ce ati scris azi toata ziulica.
prea multe nu prea am de zis
felicitari lui vass si tuturor fetelor care au fost la eco
strumphule sa ai 5 zile romantice ca si parisul si fara frig si sa-ti revi
si...m-am blocat nu stiu ce sa mai zic
cred ca ma duc sa ma creia o pauzasc si ma bag si eu la somn

aaa.voiam sa va intreb daca ia cineva centru materna si cat aveti de gand sa luati. nasa-mea si o prietena au luat din luna a 3-a pana la sf sarcinii, apai nu stiu ce sa zic
voi ce parere aveti?

cred ca ne auzim maine
somn usor!

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 15 +

Mie mi-a recomandat dr. Centrum Materna, insa eu nu am gasit si mai aveam o varianta Elevit, motiv pentru care le-am luat pe cele din urma, dar de azi ma apuc sa iau si Maltofer fol.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanda80

buna dimineata.
strumph,bon voyage si distractie placuta.
ally bafta la eco.
am si eu o intrebare(poate imi raspunde si mie cineva)cand incepeti sa luati supliment de fier?sarcina trecuta mi-a dat moasa de prin luna 7.acum nu stiu.nici macar nu stiu ce analize mi-a facut si care-s rezultatele.
o zi buna tuturor.

Mie dr mi-a recomandat din saptamana 16, adica de astazi pot sa iau.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 15+

Mergi la inceput

Buna dimineata dragele mele burtici!

Strumfi cred ca sunteti deja in tren, asa ca distractie placuta si te asteptam cu poze!

Ally iti tin pumnii pentru astazi! Cu siguranta va fi foarte bine!

tuturor!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Neata burtici!!1

Este 8 si eu nu am somn....am emotii mari
roxanda80, mie nu mi-a sp nimic de fier momentan, dar stiu ca trebuie sa-l iau ca este super important .

Andreea, FELICITARI pt noua semnaturaaaa...

Simonelu, stiu ca esti la medicul de familie acum(daca nu ma inseala neuronul asta de gravi) si de aia nu ai apucat sa ne scrii....Sa ne povestesti ce si cum...servici usor pt astazi!!

Roxy, te-ai trezit???

Yasmi, neaparat trebuie sa intrii astazi sa ne sp ce ai facut ieri ca eu am pus absenta nemotivat asa ca...

Hai ca ma mai plimb prin casa , fac carare ....uof cat mai este pana pe la 11.30 cand plec

Ally , 11 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neataaaaaaaaaaaaaa

ally, pai lipsesc o zi si deja am absenta???!!!?? pup fata si stai linistita ca il agiti si pe bebe si nu mai sta la pozat apoi

ieri am umblat toataaaa ziulica.....putin shoping, apoi pauza la un frappe bun si ca sa dau cu batul bine de tot in balta la pranz am mancat o shaorma.... dar apoi nu am mai mancat nimic toata ziulica
apoi dupa masa am fost si am rezolvat cu locatia pt party-ul iasminei , ca mai e o luan jumatate si rezervasem nimic. acum sunt linistita, multumita si satisfacuta de ce am gasit!!! mai trebuie sa ma hotarasc la animator, ce personaj sa fie
cam atat....asta micu' tropaie toata ziulica prin burtik.....tare "fericit" era ieri dupa shaorma....

strumfi sa aveti un concediu frumos si relaxant!!

simo, arati minunat!!!!!!!!!!!! sincer imi place multttttt mai multtttt cum iti sta blondina!!! cat despre kg cred ca te scoatem din club....ai aratat bestial la amandoua sarcini si nu ai pus kg multe. sper sa reusesc sa te iau exemplu!

roxanda, dr meu e pt vitamine. la iasmina am luat elevit din sapt 6 parca. acum mi-a recomandat la fel, dar alt fel de vit prenatale....eu insa nu le-am mai luat, desi am de cand sa incep sa le iau, pt mine ca bb sigur isi ia el tot ce are nevoie, dar mie imi pica parul cam tare, plus ca uneori ma simt putin slabita.

viss, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce frumos, fetita si baiat!!! sa va traiasca minunile, sa creasca mari si sa stea in burtik pana la termen.

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

merg sa pun mancarea la foc si revin.....

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Aaaaa, ce super deci ne ptregatim de party ...Am zis eu ca esti la un frappe.....hmmmm , mai negociem cu absesnta...depinde cum te comporti zilele astea. Spor la bucatareala!!!

Ally , 12 bebe

Mergi la inceput