Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 9
aly_ spune:
VERO multa sanatate puiutului tau suntem alaturi de tine.
Fetelor, am si eu o intrebare FARA SUPARARE ma aflu si eu pe lista celor care primesc parola noua pt ca scriu destul de rar si atunci cand scriu nu stiu daca cineva observa mesajele mele. Daca da astept PM
mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010
ioana1234 spune:
Multumimi pt urarile de ziua noastra , avem si noi 3 lunite si spune la multi multi ani si celorlalte floricele.
Vero , multa sanatate si intredere in Dumnezeu ca totul va fi bine
! sa ne dai de veste cat de repede poti.!
Legat de par, de mine rade sotul , zice ca la caine am renuntat pe motiv ca ii cadea parul , dar cu mine ce sa faca:) Eu incerc acum cu Revalid, acum 2 ani a mers tratamentul , dar acum sunt alte motive care cauzeaza caderea parului ( alaptarea ) si nu stiu daca merge. O sa va anunt!
Sa imi dati si mie parola noua va rog ...
arturicii spune:
Hai mai Cris, cum poti sa intelegi ca ai tu vreo vina??
Si cu olita si cu parul care cade sunt 2 sb f interesante care merita dezbatute;
Cine a provocat a fost cea care a si plecat de unde o fi venit. Nu vreau sa mai vorbesc nimic despre ea ptr ca nu merita;
Nu doar pe net e greu sa castigi increderea ci si in viata reala, din pacate.
Nici cu parola, ca ai dat-o nu e nici un bai; ai vazut ca imediat cum ne-a aratat care ii sunt intentiile pe aici, am schimbat-o si gata; e un fleac s-o schimbam si sa o impartim iar.
Ioana & Arturicii'S
aleesicoo spune:
helauuuuuuu intru si eu in clubul cheliaoselor
am dat vina pe coafatul pt mireasa dar vad k e groasa treaba
no problem, si Karinei ii cade parul, o sa purtam amandoua peruca
cat despre scandal......No comment.....zgubi eu cand am gresit fata de fete si le-am jignit mi-am cerut iertare, si aveam cu 10 ani mai putin decat tine, totusi tu esti mai matura......
"cruela"ne-a dat mereu sfaturi bune, si toate fetele de aici, eu pe unele le-am pus in practica.....intradevar putem avea pareri pro si contra ca nu ne obliga nimeni sa facem ce ne zic altii.....in alta ordine de idei si pe mine m-ar deranja sa mi se adreseze cineva cu "fetita mea".....e ca si cum as spune"hai bine mai draga"intr-un sictir asa...
noi nu te alungam si poate ai avut un moment de nervozitate, eu zic ca niste scuze sunt binevenite....si sa ne continuam sa fim unite c si pana acum sau mai mutl daca se poate..
aici ne spunem durerile despre orice ...si fetele mereu asculta indiferent dak li se pare sau nu important....ele sunt alaturi mereu!
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Mary, s-a machiat de Halloween Da click in dreapta sus pe My Shots si gasesti pozele Ioana & Arturicii'S |
da' urit s-a mai machiat!!!
Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, imi alaptez puiul
aleesicoo spune:
artu ms pt parola...tocmai cand reusisem sa o tin minte=)))
fug k am un"tort"in pampers
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
ioana1234 spune:
arturicii mersi de parola parolata....
astept sa se trezeasca Victoras coconas sa iesim la plimbare, ca la noi e soare
Vivela spune:
hai ca incepe sa-mi placa "cruela", poate fac o schimbare de nick, daca n-o fi luat .
fetelor, multumesc de sustinere, imi pare rau de discutiile astea neproductive si total inutile. eu stau si ma minunez si tot nu pricep unde a fost neintelegerea, dar nici nu-mi mai bat capul, ca am altele mai importante de facut.
spre ex, ma duc acum sa-l iau pe D mare de la gradinita, apoi sa ne plimbam prin parc. vreau sa savurez partea frumoasa a zilei .
_
Mami de D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)
R.Cata spune:
Plssss....parola cea noua dc mi-o puteti trimite si mie!!
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca
www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010